תרנגולות חומות

תרנגולות חומות

תרנגולות חומות ישנם פרגיות לפני הטלה וישנם בוגרות מטילות בנות שנה! ביצים חומות גדולות יחסית גזע בשם ההאי בירד - שאחד מאבותיו הוא הרוד איילנד ריד מאוד מומלץ למי רוצה הרבה ביצים בכול מקרה מי שרוצה שידבר איתי והמחיר הוא 30 ש"ח ליחידה

kerengil

New member
מה הגודל שלהן?

האם הן תרנגולות גדולות יחסית או ננסיות? נניח ביחס לבלאדי. תודה.

זה...

מה שאני מנסה לדעת אני אדבר עם המשווק ואחזיר לכם תשובה כי גם דוד שלי אמר לי שבזמנו השיג זוג תרנגולות חומות ענקיות כפי שטען וזלילת המזון הייתה מאוד גדולה הוא קנה ב70 ש"ח זוג מכר אותם ב 40 ש"ח רק כדי להיפטר מהם!

kerengil

New member
האמת שאני מחפשת גדולות

אני מאוד אוהבת תרנגולות גדולות, כל אלה שיש לי היום הן די קטנות, חוץ מכמה לבנות (לגהורן) שהן קצת יותר גדולות.

בערך

בגודל של לגוהרן חשבתי שאת צריכה אותן קטנות כמו שדוד שלי רוצה אותן אני אישית לא משנה לי בכלל!! לגבי המקור - אין לי מושג ולא שאלתי את כול הבירורים אתן לך מחר בעזרת השם!

inbar bh

New member
היי מגדל!

אני מעוניינת בתרנגולות כבר כתבתי בפורום שבוע שעבר. אשמח לקנות 2 מטילות בנות שנה. תוכל ליצור איתי קשר בבקשה? 052-3765333 ענבר.

inbar bh

New member
נהדר

אני מהקריות אז זה לא יהייה רחוק מידיי. נעשה טיול באותה הזדמנות. אנחנו מתים על דלית אל כרמל. היה לי כלבלב שמסרתי למישהו משם. למשפחה עם ילדים שיפנקו אותו. בכל אופן אני מחכה להודעה ממך! יום טוב שיהייה!

היו אמורות

היו אמורות להגיע היום אבל דחינו חבר שלי בצבא שדרש בערך 70 מטילות!! וגם אני אין לימקום ל100 ומשהו מטילות אני מסדר את הלול החדש שלי שיכלול בערך 40-50 מטילות יהיה לי למכירה למרות הביקוש העצום מאז שפירסמתי שאני משיג את אותן מטילות אני כרגע קונה בעיקר לחברים שרוצים את אותן תרנגולות אבל המשווק לא יכול להגיע אליהן כי הם רוצים בודדות בלבד והוא לא יכול להגיע אם זו לא על כמות טובה כמה שתרצו אני מוכן להזמין עבורכם כי ממלא כרגע אני מקבל אוכל ממסעדות כאלה שאיריות כמו אורז ולחם וכו לכן להחזיק אותן לא בעיה

kerengil

New member
יהיו גם בשבילי?

היות ומתפנה מקום בלול... חשבתי להוסיף עוד שלוש ארבע.

למעלה