תרנגולות לשחיטה

popi199

New member
תרנגולות לשחיטה

חבר שלי הציל 2 תרנגולות משחיטה, רואים שהיו פעם תרנגולות מסחריות כי הן גם מאוד שמנות וגם מטילות ביצים ענקיות. השאלה היא האם בתנאים שיש פה, מקום להסתובב, אוכל מגוון התרנגולות האלו יוכלו להוציא מתוכן את הרעלים שספגו? איזה חיים מזעזעים יש להן, לחיות כל החים בכלובים קטנטנים ואח"כ לשחיטה...מזעזע.

אני לא יודע אם הרבה אבל הקצת גם טוב

את גם תראי את זה בביצים שלהן, כידוע אוכל מגוון משנה את הצבע של הצהוב אז אם תראי שינוי תדעי שיש כבר שיפור.

שלום לשואלת ולמשיב על איזה רעלים אתם מדברים

גם אני רוצה להבין ,בתערובת אין חומרים זרים , כל תוספת לתערובת נעשת בהזמנה מיוחדת ובאישור וטירינר של משרד החקלאות אגף הלול , רק ואך ורק כשיש בעיה מסוימת בלול ,נותנים וזה עולה המון כסף כך שלא תחשבו שאתם מקבלים משהו בקלות ויש מעכב של אגף הלול עד 21 יום אחרי, כולל בדיקות דם , כל הויטמינים שמוסיפים בדרך קבע זה השלמה בגלל שהם כלואים ואינם אוכלים ירק, גם בן אדם מקבל ויטמינים בקופת חולים כאשר יש לא מחסור טבעי,לגבי התרנגולת השמנה זהו זן כזה בלי שיכות אים מיסחרי או לא,לגבי גוון הצבע בביצה אז אני מגלה לך סוד, תיתני להם במשך 7 ימים רק תירס גרוס ותיראי איזה מירקם של ביצה צהוב צהוב קרוב לכתום, שאפילו טמבור לא מיצרת צבע כזה,ותחזרי אלי בעידכון , וכול אחד עים השקפת עולמו ומינהגו ואנני מעונין להשפיע על אף אחד, הדברים אצלי לא נתפסים כך,

shroomann

New member
איזה יופי

פעם הביאו לי תרנגולת שנפלה ממש מהמשאית בדרך לשחיטה. היא היתה במצב נוראי, לא יכלה אפילו לעמוד על הרגליים, ולא האמנתי שתשרוד את הלילה. אבל היא שרדה... אמנם רק חצי שנה אבל לפחות זאת היתה חצי שנה בה היא הרגישה את האדמה מתחת לרגליים, אכלה חרקים וצמחים, והיתה חופשייה. עכשיו יש לי תרנגול ותרנגולת מלול פיטום. גם הם נראו במצב גרוע כשהגיעו ועכשיו הם התרנגולות הכי יפות שלי. בגלל הפיטום הם בגולם כפול משאר התרנגולות (קוראים להם קינג-קונג וגודזילה...
), אבל הם כבר מצליחים לעוף, התרנגול עושה קוקוריקו (ונשמע כמו פיל...) ואני חושבת שהתרנגולת אפילו התחילה להטיל ביצים כי אני מוצאת ביצי-ענק עם הביצים הרגילות. אז כן, בתנאים טובים הן יחזרו להיות כמו תרנגולות חופשיות אחרות - יחפשו אוכל באדמה, יעופו, אולי ישנו על עצים (כמו אצלי) והכי חשוב - יחיו בכיף עד שיזדקנו ולא עד שמישהו יחליט שהן לא כלכליות יותר... בהצלחה!

shroomann

New member
לתת להן להזדקן בכבוד

אם סבא וסבתא שלנו סיימו את העבודה, לא יכולים עוד לעשות בייביסיטר לנכדים, לא יכולים לעבוד ולהביא כסף - האם עלינו להפטר מהם? לא. אם יש לנו כלב מבוגר צריך להרוג אותו? לא. אז למה שנתייחס לתרנגולות בצורה שונה?

משווה מין שאינו במינו,

באוסטרליה הגדולה קיבלו הוראה לאכול את הקונגרו שלהם הדגל הלאומי שלהם, כאשר שכנים אינם מסוגלים לשמוע קוקוריקו באמצע הלילה , כאשר עיריות אוסרות בחוק עזר עירוני גידול עיזים ועופת אפילו בצורה מצומצמת, והאדם מזמן כבר נהיה קניבל ,היות ועשית השוואה לאדם אז אני מזכיר גם את המקרים האחרונים של הורים שרצחו את ילדהם בדם קר,את עדין חושבת שזה אפשרי ואופטמית, פשוט אין לי דרך להסביר

shroomann

New member
לא הבנתי את ההודעה שלך...

הכוונה שלך היתה להראות שיש הרבה רוע בעולם? אני יודעת את זה. אבל זה לא אומר שצריך להוסיף עוד רוע... למה לא לצמצם את הסבל כמה שניתן, למה לא לעשות טוב? העולם מתקדם - גם אם לאט - וצריך לעזור כמה שאפשר.

popi199

New member
סיימו את העבודה?

מה רע בהן? דבר ראשון הן עדיין מטילות, דבר שני למה לא לתת להן באמת להזדקן בכבוד? בכל זאת זה בעל חי לא נייר טואלט משומש. אנחנו בכל מקרה הרגשנו ממש טוב עם עצמנו שהצלנו אותן, התאילנדים של השכן קנו 10 תרנגולות ושמו אותן בדולב ביחד ובצהריים כשבאו להפסקה פשוט לקחו אחת אחת ונתנו להן נבוט בראש, הצלנו שתיים כי זה מה שהם הסכימו לתת וגם זה בלחץ (שילמנו עליהן מחיר כפול), מצידי לקחת להם את כולן אבל פשוט לא היה ניתן, אז אפשר להשאר בגישה קרת לב של וואלה כולה תרנגולות זקנות, אבל יש אנשים שחושבים אחרת, לי ממש כאב כשהם הרגו אותן, יש אנשים שזה באמת מפריע להם...אפשר פשוט לכבד את זה.

למעלה