תרנגולות מטילות

drordror5

New member
תרנגולות מטילות

תודה רבה עבור התשובות אנילא הבנתי גבר אחד אם אני קונה תערובת מוכנה, האם הם כוללים את ההורמונים או הם לא כוללים? מה שחשוב לי שאין הורמונים וכל מני דבר מיותרים בתערובת המוכנה. 2) מעוניין לעשות בדיקה לתרנגולות,מה שמות של כל המחלות שהם יכולות להעביר לבעלי חיים אחרים ולבני אדם?כי יש לי חתולים וכלב וגם מסתובבים חופשי בחצר אני לא מעוניין שידבקו במחלות אחרות 3) האם הלול חייב להיות חשוף לשמש או יכול להיות גם מתחת מקום מוצל למרותשהתרנגולות יסתובבו חופשי כמה שהם רוצים, תודה מראש דרור

עוד תשובות:

1. כמו שאמרתי ההורמונים מוזמנים במיוחד ע"י המגדלים בתערובות הרגילות אין הורמונים, שנית, אנחנו לא נותנים כמות של תערובת אלא נותנים להם שאריות מהבית (שאריות הכוונה כל דבר שאנחנו אכלנו) וכמובן עשבים וזרעים למיניהם, התערובת זה רק פינוק נוסף והן מסתדרות מצויין בלי זה, 2. לנושא מחלות הפורום לא יכול להיות הכתובת משום שהאחריות היא הווטרינר, בעיקרון אצלנו יש 15 תרנגולות (כולל האפרוחים הבוגרים) ועד היום לא קרה בעיה של מחלה מצידן ולא מצד החיות האחרות, התרנגולות נמצאות עם עיזים באותו מתחם. 3. עדיף שהלול עצמו יהיה מוצל, ושתהיה להן גישה לשמש כרצונן. 4. לא מומלץ לתת להן להסתובב חופשי כאשר יש גישה לבעלי חיים גדולים (כלבים, חיות בר וכו') אליהן, הן יטרפו ואז תצטער. מומלץ לגדר אותן במקום מספיק גדול ולא לתת להן להסתובב חופשי.

למעלה