תרנגולות מסוללולת

תרנגולות מסוללולת

שלום לפורום אני מחפש כמה תרנגולות מסוללות [זקנות שדי מסימות את תפקידן בלול ] עם מישהו מכיר מדגל שמוכר כמה כאילה השמח לחיבור תרנגולות כאילה מגיעות בדרך כלל לתאילנדים או לכמח עצמות עם מישהו מכיר אני יודע לא תודה מראש גיל

השאלה למה אתה רוצה כזו תרנגולת?

בגלל גודל הביצים או כמות ההטלה? אז דווקא תרנגולת כזו לא תפיק יותר ביצים מאשר תרנגולת בלאדי העממית בתנאי גידול ביתיים, אלא אם כן אתה מתכוון להכניס אותם לתנאים כמו בלולים תעשייתיים, משום שהיא כבר עייפה ו"זקנה" לאחר שנה של ניצול ציני של מגדלים מסחריים כבר לא נשאר לה הרבה, גם הרבה פעמים תרנגולות אלו פשוט פורשות לסיים את חייהם אצל אנשים פרטיים, אגב אני קיבלתי 7 תרנגולות כאלו, לא רק שהן לא הטילו, אחרי כחודש אף אחת לא נשארה בחיים....

גודל הביצים

אני רוצה אפרוחים גדולים יותר כבר עשיתי את זה בעבר אבל המגדל שמימנו קניתי כבר לא מגדל

מה הכונה אפרוחים גדולים יותר?

יש סוגי שונים של תרנגולות כמו בהרמה שהם גדולות יחסית לתרנגולות ויש להן הטלה טובה.

רונן שלום

אני מחפש תרנגולות מהנשרה בשל גודל הביצים אני רוצה ביצים גדולול יותר של תרנגולות ערביות כדי שהאפרוים היו יותר גדולים לא סוג שונה רק גודל יש לי במשק יותר מ70 מתילות ורובן דגרו כבר השנה גילייתי לאחרונה שהאפרוחים קטנים וחלשים יותר לכן אני מחפש לדלל ולגדיל את הגודל כל מה שאני מחפש זה מישהו שיש לו או יודעע על תרנגולול ת המגודלות בסוללות ופריש את הזקנות [לתאילנדים בדרך כלל] להישתמש בשרותיים לכמה שבועות חודשים ובתמורה אני נותן משק של גידול תרנגולי חופש כך שניראה לי הוגן לשני הצדדים

למעלה