תרנגולות

drordror5

New member
תרנגולות

תדה עבור התשובות המהירות אמרו לי שהחתולים לא יכולים לעשות נזק לתרנגולות ערביות, האם זה נכון? והכלב לי לא יפגע בהם, אני מכיר אותו. אין אך לסגור אותם יש לי יחסית חצר קטנה 50 או 60 מ"ר , וסגורה, חיות בר שלי הם חתולי חצר, זאת הסיבה שאני מביא תרנגות ערביה בוגרת ולא אפרוח אאני מאוד אוהב בעלי חיים ואם החתולים יכולים להרוג אותה אני מההתחלה לא יביא תרנגולות ערביות. אני שואל שאלות והרבה לדעת למה אני הולך לקראת, הסיבה שאני מביא תרנגולות לו רק בגלל הביצים אלה הם מנקים את הגינה מחרקים ושלשולים ומדשנים אותה. אך אני מוסיף להם סידן? הסידן שמוכרים בחנויות לתוכים הוא כימי או טבעי? שוב אני מצטער שאני מפגיז בשאלות ,אני חייב לדעת תשובות תודה תודה מראש דרור תודה מראש דרור

כלבים הם הבעיה

אני גם חשבתי שהכלבה שלנו לא תתקוף תרנגולות, ובהתחלה היא התנהגה יפה אליהן, אבל יום אחד היא פשוט התנפלה על אחת התרנגולות וממש ניערה אותה בפה שלה, היינו צריכים להכריח אותה לעזוב אותה, ומאז אנחנו לא נותנים לה להיכנס לכלוב.

shroomann

New member
לגבי חתולים וכלבים

חתולים לא מתיחסים בכלל לתרנגולות ("ערביות" או לבנות - זה לא משנה). אם יש משהו שחתולים ממש טובים בו, זה להתעלם.
כלבים זאת בעיה. אצלי 2 כלבים חיים בשלום עם התרנגולות והברווזים, הכלבה של אחי הרגה ברווזים, אבל חיה בחצר עם תרנגול ומיודדת איתו, ולפני שבוע כשתרנגולת עפה אל מחוץ לגינה, כלבים שהיו ברחוב הרגו אותה... זה תלוי בכלב. (דרך אגב, שלשולים מאוד מועילים לגינה. דווקא אותם עדיף לך שהתרנגולות לא יטרפו)

למעלה