תרנגול לא בהזמנה

תרנגול לא בהזמנה ../images/Emo10.gif

מסתבר שעבדו עלינו שוב, אחרי שה"פרגית" גדלה הסתבר שהיא זה הוא, והנה תרנגול לא רצוי בחצר ביתנו ---> האם נכון הדבר? בנתיים הוא לא קורא קוקוריקו, אבל אם הוא יתחיל בזה יהיה לנו בעיות עם השכנים וזה לא רצוי, בעיה נוספת הבת שלנו נקשרה אליו והוא ממש ידידותי ואוכל מכף יד ומתלטף בקלות

זכר

הוא מאוד חמוד מעניין אותי שהוא עדיין לא קורא למרות שיש לי כמה זכרים צעירים בגילו ואולי קצת יותר מבוגרים לא קוראים בכלל

הוא בנתיים מיממם או משהו כזה

השכן טוען שהוא שמע אותו בלילה אבל מוזר כי אישתי מתעוררת מכל דבר לא שמעה אותו בכלל. אם הוא לא יפריע אז נשאיר אם כן אז אני אצטרך להעיף אותו, השכנים לא יקבלו תרנגול ב4 לפנות בוקר

דובב

New member
אתה יכול לסגור אותו בשעות הלילה

בארגז חשוך ונמוך,תרנגול צריך לתפוס עמדה על מנת לקרוא הארגז לא יאפשר זאת, אבל ברגע שתשחרר אותו הוא ישלים חוסרים

ישלים חוסרים?

לא תודה, אז אולי ב4 וחצי הוא יהיה שקט אבל צריך לשחרר אותו ב7 ואז הוא יתקע, ונראה לך שהשכנים ירצו רעש כזה? זה לא יעניין אותם שזה כבר שעת ערות...

חחח

בוא אלי לבית ותראה מה זה קריאת זכרים! תאמינו לי שאפילו ארגז לא ימנע מזכר מנוסה לקרוא! אצלי שמתי זכר שהיה חזק וזקן בתוך כלוב קטן לכמה דקות והופ!! הוא קורא!! חח אפילו שהארגז קטנטן אצלי יש זכרים צעירים מאוד שקטים כמו שאמרתי

kerengil

New member
../images/Emo6.gif גם אצלי בדיוק אותו דבר!!!

וזה קורה לי כבר בפעם השניה, חייבת להוסיף. מגדל העופות - זה תרנגול שלכם... אפור ויפיפה, נראה כמו תרנגול קרב. התחיל לקרוא ב- 4 לפנות בוקר לפני כמה ימים... בינתיים כל החלונות סגורים בגלל הקור, אבל ברגע שיתחמם והשכנים יתחילו לפתוח חלונות אצטרך להיפרד ממנו. אולי יספיק להפרות כמה ביצים בינתיים. אלרונד, אל תתיאש בינתיים, עד שיתחיל לקרוא. לפעמים הנקבות נראותכמו זכרים, למרות שהוא נראה מאוד זכר בתמונה...

למעלה