תרנימה מאוד יפה - לחן מורני

תרנימה מאוד יפה - לחן מורני

target=_blank rel=nofollow>http://www.youtube.com/watch?v=ybWrrd1Pnuw&feature=PlayList&p=69DF68E596E007B0&playnext=1&playnext_from=PL&index=40 מילים מדהימות. וניתן ליהנות גם מהלחן, למי שלא מבין את המילים. أنت الفلك مريم.. فيك حلّ الله الكنز الأعظم أبحرت بين الأنواء.. قد أغنيت الأرض من خير السماء هللويا .. فاض العطاء هلا زرت يا عذراء كل قلب أنعشت فيه الرجاء يا نور وادي الدموع بلّغينا ميناء تلك الربوع هللويا.. نلق يسوع ********** العذب السلام من رب الأنام أهداه جبريل أمّ الله مريم بشرى بعمانوئيل فليملك بين الشعوب في كنيسة المصلوب في القلوب العذب السلام يا أمّ الله كنز البركات عنك الأنبياء أخبروا في البرايا برموز وآيات فيك تمّت الأسرار كملت النبوءات وابتدا الميثاق الجديد ********** يا طوباها من نقّاها.. حلّ فيها ابن مولاها باب عدن صارت مريم.. والمطرود عاد رنّم جبرائيل قد حيّاها.. حيّا المولى في أحشاها جند النور مذهولون للعذراء ينحنون ضاء منها نور الأنوار ماحي الليل هادي الأفكار فيها تم حلم الخلق.. أمن العلو أمن العمق أنت السلوى.. المنّ الأطيب.. قوت خاوي القلب المتعب أنت عصا القدس الخضراء.. أنت القدس الأم العذراء ********** ربّ الأنام روح السلام.. عليك أنعم يا بكر مريم..أمّ السلام إني ألبي سلام الحب.. عطفاً عليّ..يتمّ فيّ كلام الربّ الآب ظلّل .. والروح قد حلّ.. بكر صارت أم.. والسر الأعظم في الأرض قد تم ********** منذ كانت أكوان الأبرار كانوا فيهم يحيا الإيمان تحيا الأكوان يا طوباهم عند مولاهم في دنياهم طابت ذكراهم ربّ هبنا صلاحاً يبقون فينا طيباً منك فواحاً يذكي وادينا هللويا.. نوراً يهدينا ربّ الأنام روح السلام.. عليك أنعم يا بكر مريم..أمّ السلام

ואוו איזה מנגינה יפה !!!

אני מאוד אהבתי את השיר הזה . שיר שמאוד נוגע ללב עם הרבה מאוד נשמה. ולמרות שחיפתי תרגום לשיר אז מצאתי לו תרגום רק שהוא נראה כמו הפרצוף של גוגל :) אתה אסטרונומיה מרי .. כיצד לפתור את האוצר הגדול ביותר של אלוהים Sailed קטטה בין .. Ognet כדור הארץ יש את הטוב ביותר בשמיים Alleluia .. התפרצות מכרז אני ביקרתי את בתולה כל הלב שלי לחיים זה בבקשה יה נור ואת עמק הדמעות Bulgina היציאה המשבר Alleluia .. אלוהים תן ********** טרי מן לורד שלום fi'l Ohdah גבריאל מרי אמא של אלוהים Boshra Bemanuiil Vlimlk בין האנשים בכנסייה צלוב טרי בליבם של שלום הו אמא של אלוהים לאוצר את ברכות הנביאים אמרו לך Albrja סימנים וסמלים איך היה supplemented Prophecies סודות ולהפעלת חדש Charter ********** הו Tobaha של Anagaha .. פתרון בו bin Mollagha עדן הפך את הדלת של מרי .. מורחק וחזר להסלים גבריאל היה בירך .. בהתחשב ב Ohachaha בחיים Jund אל נור מפוזר רכון על בתולה אור חזק אשר האורות בלילה Mahi אל רעיונות Hadi אילו היה חלום של יצירה .. אבטחה גבוהה של ביטחון האחורית אתה לנחם .. המן יותר נעים .. לחזק את הלב ריק בלבול את המקל הירוק ירושלים .. אתה נמצא הבתולה אמא ********** ירושלים Fi'l אדון ברוח של שלום .. הו, אתה מבורך הבתולה מרים, אמו של שלום .. Albi אני אוהב שלום .. כמו כן להיות .. במילותיו של אדוני Silhouetted האב .. והרוח כבר נפתרה .. בכר הוא עכשיו .. התעלומה הגדולה ביותר בארץ כבר ********** מאז Akwan צדיק חי לפי האמונה מי גר "בקרב כאשר אתה Tobahm Haashimi, אשר מורה טוב גשמי זיכרון אלוהים נתן לנו טוב לך להישאר Slaha דלק ו Vuaha הורשע Alleluia .. מנחה שעה Fi'l אדון ברוח של שלום .. הו, אתה מבורך הבתולה מרים, אמו של שלום ..

lion 7

New member
לחן ביזנטי? מהשמיים

האם אני בכיוון גם בלי לצפות בקישור מהנייד. אני שמעתי מקבץ על דיסק למאגדה אלרומי , מחכה שנעשה קופי אחד גם בשבילי באוטו. מה נשמע לייט? תמשיכי/ו בהעשרת הפורום , הבן מגיש מחר בחינה ואמו שיאלה אותו על קאנון אלאימאן הקרדו , ואני תיקנתי אותו ממה שזכרתי עוד שהייתי בגילו משיעור הדת האורטודוקסי בבית הספר הממלכתי ממשלתי , אני עדיין מחפש את הסרט הישן נושן האיטלקי ,, כנראה עד שאפגוש אחד מהנזירים שלמדתי אצלם אשאל אותם , רק שאלה של זמן.

אהלן ליון, עם כל ההערכה שיש לי ללחן הביזנטי

הפעם היבאתי לחן מורני דווקא
מאוד יפה. לא היכרתי את התרנימה מקודם, אבל נורא אהבתי. האמת זה לא מפתיע, ידוע כי הלחן המורני הוא מהיפים ביותר. אנו קאנון אימאן? לא היבנתי.. אני מכירה קאנון אל2ימאן אלעאדי (אני קוראת לו אלעאדי) "אומן באילה וואחד, אב דאבט אלקול...". האם יש אחר?

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהיי למי שיש את הנוסח המלא בערבית של

הקאנון וגם בשפה אחרת אשמח לקבל
לייט נאווארתי עזיזתי..חיבוק

lion 7

New member
אני מוגבל בגלישה .אז נא לרשום בגוגל

בערבית שתי המלים : קאנון אלאימאן .. תקבלי נוסח האמונה לפי הקופטים שיש שינוי קל מאד יחסית לאורטודוקסי וגם הקתולים הוסיפו עוד משפט. זהו הנוסח שלמדנו בבית הספר בשיעורי הדת האורטודוקסי , זהו הנוסח שהתקבל אחרי ועידת ניקיה ב 325 , סוף הרג הנוצרים באלפים וקבלת האמפריה הרומית את הנצרות , היו עוד ועידות שהוסיפו וניסחו את הקרדו זה כמו עכשיו .. אם תחפשי בויקיפידיה בעברית תחת המלה קרדו תמצאי לפחות את הנוסח בעברית ומשם בשאר השפות.

../images/Emo24.gif

نؤمن بإله واحد الآب ضابط الكل وخالق السماء والأرض وكل ما يرى وما لا يرى نؤمن برب واحد يسوع المسيح ابن الله الوحيد . المولود من الآب قبل كل الدهور إله من إله نور من نور. إله حق من إله حق مولود غير مخلوق مساوي الآب في الجوهر الذي على يده صار كل شيء الذي من اجلنا نحن البشر ومن اجل خلاصنا نزل من السماء وتجسد من الروح القدس وولد من مريم العذراء وصار إنسانا وصلب عوضنا في عهد بيلاطس البنطي تألم ومات ودفن وقام في اليوم الثالث كما في الكتب وصعد إلى السماء وجلس على يمين الله الآب وأيضا سيأتي بمجده العظيم ليدين الأحياء والأموات الذي ليس لملكه انقضاء ونؤمن بالروح القدس .. الرب المحيي.. المنبثق من الآب ومع الآب والابن.. يسجد له ويمجد الناطق بالأنبياء وبكنسية واحدة جامعة مقدسة رسوليه .. نقر ونعترف بمعمودية واحدة لمغفرة الخطايا وننتظر قيامة الموتى وحياة جديدة في العالم العتيد آميـــــــــــــــــــــــــــــن ועוד הסבר יפה לחלקים השונים - http://www.coptichistory.org/new_page_527.htm אין לי גרסה בעברית, אבל אני בטוחה שאפשר למצוא..

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo51.gifליון ולייט כמה שהצהרת האמונה הזו

מסכמת כמעט הכל
אנסה למצוא גם בעברית

נכון מאוד ../images/Emo45.gif לא משנה כמה פעמים נאמר את

התפילה הזאת, כל פעם מחדש נדהמים מכוחו ומאהבתו של האדון.

lion 7

New member
גם זה משהו, בתקוה שהקישור יעלה

האדון דבר בארמית בלהג צפוני (להג מערבי שמהם גם אלה שנכתבו בפרקים בתנ``ך) ארמית , זאת ארמית עם ערבוב ערבית , מה שקרה גם בסוריה מקור הארמית שהיתה נפוצה במזרח כאן ומן הסתם שפת האבות שלנו הסריאנית.. תרתילה מאד מרגשת וזועקת לשמיים על מצבנו במזרח .. rtsp://rtsp-youtube.l.google.com/CkcLENy73wIaPglMxCsJ8-Uh_RMYESARFEIJbXYtZ29vZ2xlSARSBXdhdGNoWg5DbGlja1RodW1ibmFpbGC5_6yz28GuiZkBDA==/0/0/0/30/video.3gp

למעלה