תרפיה באמנות- התלבטות קשה!

ornamaf

New member
תרפיה באמנות- התלבטות קשה!

אני כבר הרבה זמן חושבת ללמוד את זה... כולם מנסים להניע אותי מזה וטוענים שזה לא כלכלי (למדתי כבר תואר ראשון ואני לא עוסקת בתחום שלמדתי). הייתי רוצה לדעת יותר.... אני ממש בהתלבטות קשה!

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

אם את רוצה לעשות זאת וכולם מנסים להניע אותך לכך-אלו שני סיבות כן לעשות זאת. זה יכול להיות בהחלט כלכלי, תלוי במקום העבודה שלך וביכולות שלך.

קבלת החלטות

הי, היום התחום הרבה יותר מפותח ומקובל מבעבר. אפשר להשתלב במסגרות חינוכיות שונות, עם חולי נפש, אפשר לעבוד באחד על אחד ואפשר בקבוצות. כמובן גם פרטי. אם את עדיין מתלבטת, התקשרי למוסדות המלמדים את התחום ובקשי טלפונים של בוגרים. אנשים אוהבים לעזור וישמחו לספר לך גם על הלימודים ובעיקר על המקום בו הם נמצאים היום. הכיני רשימת שאלות לפני שאת משוחחת איתם, כדי למקסם את השיחה. אחרי 10 טלפונים תהיה לך תמונה הרבה יותר ברורה לגבי אפשרויות ההשתלבות בתחום. שיהיה בהצלחה!! אילת לבנון

תרפיה באמנות

חברה שלי לומדת תרפיה באמנות במכללת בית ברל בבית הספר לאמנות, יש להם שם תרפיה באמנות, דרמה תרפיה וביביליותרפיה, כדאי לך לפנות אליהם ולקבל מהם אינפורמציה אם את רוצה, אני חושבת שהם יכולים גם להנחות אותך מה אנשים עושים עם המקצוע הזה אחר כך. בהצלחה

למעלה