תרצו להכיר למטרת ידידות בלבד?

doughnuts

New member
תרצו להכיר למטרת ידידות בלבד?

השרשור מכיל קצת אירוניה עצמית, מעט פרסומת סמויה ושאלה לקהל הרחב. אתחיל מהשאלה - שמתי לב שאין לי מושג כיצד מכירים ידידים או ידידות באופן ייזום. מצד אחד, בכל סביבה חדשה (כמו לימודים או עבודה) הכרתי אנשים חדשים ועם חלק שמרתי על קשר. יש לי 2 ידידות שיוצאות דופן כי הקשר נוצר אחרי שניסיתי להתחיל איתן וזה לא הלך טוב בתור משהו רומנטי אבל הפך לידידות מוצלחת למדי. אבל אין לי מכרים שהכרתי אותם כי רציתי מכרים וללא כל סיבה נוספת. לא רק זה, בתור מתבונן מהצד הרעיון הזה נראה לי קצת מוזר. למה שמישהו ירצה להכיר אדם אחר למטרות ידידות בלבד? למה לעזאזל האדם הזה לא יכול למצוא חברים בסביבה הקרובה שלו? מצד שני, אם יש אתרי היכרויות לזוגיות, זה אומר שאפשר להכיר אנשים באופן ייזום דרך האינטרנט. אז למה לא לעשות את זה למטרות ידידות?

Grey Wind

New member
הממ שאלה טובה

השאלה אם מתאים לבן אדם להיות פסיבי שרק נתקל באנשים חדשים או שבמכוון מגדיל את המעגל החברתי שלו, שיש לזה יתרונות שלא רואים ישר על ההתחלה. לדוגמא במקרה שלך..במקום לשכוח מהבנות האלה אתה בקשר איתן - עכשיו הן אולי יזמינו אותך לצאת, יכירו לך את החברות שלהן. יש לזה גם יתרון בקטע מקצועי, עבודה לימודים..בקיצור לא יכול להזיק נכון?

אני אישית לא משהו בלשמור על קשר ולהידחף וליזום, אבל אני לא אוהב להיות בחבורה סגורה של אנשים(שזה ממש סטייל סיינפלד חח), אז אני מנסה להכיר אנשים, בדרך כלל יוצאים מזה דברים טובים. טוב שיש אינטרנט, אם יש לך שיחה כיפית עם בן אדם ויש לכם במשותף זה סיבה מספיקה להכיר. (למרות שאתרי הכרויות לידידות כבר נשמע פארודיה
יש אתר כזה?)

Optimistic Girl

New member
ברוך הבא לפורום

חדש פה?
מה עושה בחיים?
ספר לנו קצת על עצמך... אם תרצה כמובן...

Grey Wind

New member
בערך

כן בערך
אני עובד במחשבים וגם מוזיקאי. הידד לי
לפעמים אני במצברוח טרולי בלתי מזיק, קחו בקלות אם זה קורה
זהו מה עוד להוסיף?

chenmatix1

New member
אני מבינה אותך

גם לי זה נראה קשה בזמן האחרון להכיר בני אנוש אחרים לא חשוב מה המטרה..
אתה צודק אם אפשר להכיר בני זוג באתרי היכרויות אז למה לא ידידים? אבל גם לי אין מושג איך עושים את זה.
טוב זה לא הכי עוזר לך אבל רק רציתי להגיד שאני יודעת למה אתה מתכוון :)

Optimistic Girl

New member
ברוכה הבאה לפורום

לא ראיתיך פה

ספרי לנו על עצמך אם בא לך

מה עושה בחיים? וכו

chenmatix1

New member
תודה רבה :)

דווקא כתבתי פה אבל פעמים מעטות בגלל זה בטח לא ראית אותי פה. :)
אני כרגע מלמדת שיעורים פרטיים באנגלית ו/או פסנתר, ולומדת לתעודת הוראה באנגלית.
אני מקווה לטוב אני מאד אוהבת ללמד באופן פרטני אבל להיות מורה בבית ספר נראה לי ממש לא בשבילי...
אז נראה מה יקרה בסוף :)

Optimistic Girl

New member
תמיד אשמח להכיר אנשים חדשים

בקשר ל
מה שכתבת

אצלי זה בגדר הגדרת מטרות
למשל בכל מקום שאני לומדת : סדנא / קורס
ואני לומדת במהלך כל השנה...וכל שנה ושנה...
הגדרתי לעצמי מטרה להכיר כ2 חברות חדשות

והצלחתי לעמוד במטרה זאת.

כיום יש לי כמעל 14 חברות חדשות שאני שומרת איתם קשר קבוע
על בסיס שבועי או חודשי (גם בטלפון זה נקרא קשר אצלי)
ואלו רק חברות מעיר מגוריי
יש לי עוד 2 מחוץ לעיר שלי

יש לי 3 חברות שאני מגדירה אותם כחברות טובות.

ועקב האהבה שלי לתפוז
אני תמיד אשמח להכיר עוד ידודות וידידים
בעליי תחומיי עניין שדומים לשלי שיהיה על מה לדבר...

פעם היו לי גם חברים במסנג'ר וכו
אך עכשיו כבר לא נכנסת לשם אז הקשר רופף (לפחות הם רואים אותי בפייסבוק פעם בחצי שנה כשאני מתחברת..)

וכן
פעם הייתי מגדירה את עצמי כבישנית

עכשיו מגדירה את עצמי כחברותית ומתנהגת בהתאם
זה הכל בראש שלנו..
השמיים הם לא הגבול אלא רק ההתחלה...

לסיכום
להציב מטרות ולהתנהג בהתאם למטרה זה כל הסוד...

Purple Mushroom

New member
מעניין מאוד :)

אני גם אשמח, כמו האופטימית בכותרת. אשמח גם לנסות להכיר למטרת ידידות.
אבל רק המרחק יכול להפריע לפגישות. אני גר בדרום תל אביב, לא נייד, נייד רק לתחבורה ציבורית באיזור 1א בגוש דן, (חופשי חודשי אדום).
מוזמן להצטרף אולי למפגשי פורום שאנו עורכים, (מפגש חברים), כמה פעמים בשנה. אם יורשה לי ולך, אולי. מצנזרים אותי כאן.
מוכן לשלוח מסר אישי, ואענה אולי בתיעדוף, אם לא, יקח חודש ומשהו. הגעתי ממייל מה-3 לאוקטובר בפורום, משרשור כתיבה של התפקדות אוקטובר. :)
בכל זאת בכבוד רב,
א.א.
=]

למעלה