אופי לא קשור למראה , זה עניין של הרגשה
ונראה לי שהרגש שלי לא טועה , מה יש לי לספר ? טוב אני אתחיל : ..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................אני לא רוצה שתסמיקי , בהזדמנות אחרת