"תרצי בי" מקום 12 בגלגל"צ

karoleking

New member
כל הכבוד לך אוריאן על ההשקעה!../images/Emo140.gif

באתר של רשת גימל יש גם כתבה על השיר...

orianush

New member
כן.. רק שהם חוזרים על אותם דברים

בכל האתרים כתוב אותו דבר

karoleking

New member
אה... ומה עם הצבע האדום?../images/Emo9.gif

זה לא יורד בכביסה? לא כי כבר חזרת מחו"ל, אם לא שמת לב...

orianush

New member
יפה לך אדום..

סתם זה לא מפריע לי.. את רוצה שאני אוריד את זה?

karoleking

New member
אופי שלי?../images/Emo6.gif

מה כבר יש לך לספר על האופי שלי... שראית אותי בכל חייך 10 דקות תמימות?

אופי לא קשור למראה , זה עניין של הרגשה

ונראה לי שהרגש שלי לא טועה , מה יש לי לספר ? טוב אני אתחיל : ..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................אני לא רוצה שתסמיקי , בהזדמנות אחרת

karoleking

New member
הזדמנות יוצרים..

דבר חופשי.. אין פה סודות.. אבל בכל זאת תזהר...

טוב והערב בפינת היצירה :

אני מנוע מלדבר ,ידי קשורות
ואני באמת נזהר , אחרי הכל ביקשו ממני לא ? .

karoleking

New member
ובהצלחה בעבודה החדשה../images/Emo8.gif

שלא תוכלי יותר מדי גלידות

תמיד היתה לי פנטזיה למכור גלידות

איזה כייף לך , שיהיה בהצלחה ואל תשכחי לנגן לאורחים מוזיקה נכונה ברקע .

orianush

New member
לנהל סניף של מקדונלד? ../images/Emo6.gif

פנטזיות מוזרות יש לך

למעלה