תרקאו בבקשה.....

6MR. NICE GUY

New member
תרקאו בבקשה..... ../images/Emo10.gif

רשמתי מזמן את ההודעה הזו.. אבל אני מרגיש ככה שוב... אז... למה אנשים לא מנסים בכלל להכיר אותי?! למה הידידות הבודדות שיש לי... ושאני מעריך ומכבד אותן מאוד לא שמות עלי ואני מרגיש שהן דורכות עלי כל הזמן?! למה אין לי חברה?!?!?! או מישהי שתאהב ותכבד אותי.. אפילו ידידה ממש טובה.... למה אני כ"כ חסר בטחון בעצמי?! למה אני חושב שחוץ מהמשפחה שלי- לאף אחד לא ממש אכפת ממני ואם אני אסע עכשיו לאיזה שנה במקום מבודד לאף אחד לא אהיה אכפת?! למה גם החבר "הכי טוב" שלי לא כזה חבר טוב?! למה אני כמעט כל יום שישי תקוע בבית?! מה אני כבר מבקש מאנשים?!!? קצת כבוד?!? למה בת אחת מהשכבה שלי שביוזמתי טרחתי והכנתי לה ברכת יומולדת ב-24.5 ועדיין אני מחכה לאיזה מילת תודה או בכלל מילה לכיוון שלי?! למה כ"כ הרבה אנשים לא מעריכים אותי?! למה כשאני חושב על זה הנקודת אור היחידה שיש לי בחיים זה הכדורסל?! פעם ראשונה מזה הרבה זמן אני מרגיש ממש על הפנים..... אוף!!! :( אני מרגיש ממש שאני עומד לבכות... וזה קורה לי אולי פעם בכמה שנים... ע-ז-ר-ה

dominogrose

New member
אורייי , תיכנס לפה! מההרר!!!! ../images/Emo8.gif

למה אתה מרגיש ככה? אין לך סיבה להיות עצוב! ואין לך סיבה לבכות!! כל מה שאתה צריך זה לעבוד על הביטחון העצמי וכל השאר ייסתדר כבר לבד! אני מבטיחה לך!!!
אני רוצה לדבר איתך באיי סי! אז כאתה מתחבר תשאל לי הודעה , למקרה שאתה בבלתי נראה.... אין לך מה להרגיש רע! זה לא בעיה להשתנות!
***סיון הנהגת***

visitor

New member
היי אורי!!! ../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif

מה שלומך? אתה לא מכיר אותי (אני לא רושמת הודעות פה..רק מעיינת בהודעות של אחרים),ולא יודעת אם הדברים שאכתוב כאן בכלל יעזרו במשהו, אבל זה שווה ת´ניסיון...... טוב, אתחיל מכך, שאתה חייב (!!!!!!) להתחיל לכבד את עצמך!!!!! מכאן מתחילות כל הבעיות שיש לך!!!! תבין דבר מאוד חשוב ובסיסי:אנשים מתייחסים אליך, כמו שאתה נותן להם להתייחס אלייך!! אתה צריך להאמין שאתה ראוי ליחס מתחשב ולא כמו סמרטוט !!! בפעם הבאה שמישהי מ"ידידות" שלך דורכת עלייך, אל תשב ותתן לה לעשות את זה!!!! יש לך כבוד עצמי! כשה"ידידה" שתאה שאתה מסוגל להגן על עצמך, היא לא תזלזל בך כ"כ!!! בקיצר, העניין החשוב פה, שיחס אנשים כלפיך, מקרין את היחס שלך כלפי עצמך! הכל קשור אחד בשני! ותזכור שאי אפשר לשנות אף אחד מהסובים. ביכולתך לשנות רק את עצמך, ואז יחס הסביבה אלייך משתנה גם! אתה מבין את מה שאני מנסה להגיד? תתחיל לכבד את עצמך!! ובקשר לקטע עם החברה שאין לך. העניין נורא פשוט. אין לך חברה, כי מבחינה נפשית אתה לא מוכן לכך. וטוב שכרגע אין לך אף אחת, כי עם ההעכרה עצמית שיש לך עכשיו, היית נותן לה להתייחס אליך,בזלזול, כמו שאר ה"ידידות". במקום "מישהי שתאהב" אותך,היית מקבל תוצאה הפוכה. דבר שהיית מוריד את בטחונך העצמי עוד יותר! כשאתה תהיה שלם עם עצמך, לא תהיה בעיה למצוא חברה. אנשים נמשכים לבני אדם שמקרינים בטחון עצמי, וזה מה שאתה צריך לרכוש!! יש פתגם שאני מאוד מסכימה איתו, תחשוב האם הוא מתאים למצב שלך:"אם אתם ממשיכים לעשות את מה שעשיתם-אל תופתעו שאתם ממשיכים לקבל את מה שקיבלתם"!!! כלומר, כדי לשנות את מה שאתה מקבל, אתה צריך לשנות את תבניות ההתנהגות שלך! אורי, תראה,אתה בנתיים לא מאמין בעצמך, אבל אני קראתי כמה מהודעות שכתבת פה, ובאמת שיש הרבה סיבות להעריך אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז ככה, סנטר למעלה, כתפיים לצדדים, חיוך על הפרצוף...ולך תראה לכולם מאיפה משתין הדג!!!!!!!!!!!!! בהצלחה ענקית!!!!!!!!!!!!!
ממני, האורחת.

6MR. NICE GUY

New member
אורחת!!! ../images/Emo13.gif

פשוט הקסמת אותי... :) יש הרבה הרבה "משהו" בדברייך... :) יש לך אולי אייסיקיו? אני מזה רוצה לדבר איתך... סתם נראה לי את אשת שיחה מעניינת... :) אם יש לך אייסיקיו ואת רוצה תשלחי לי מסר אישי אם את לא רוצה סתם לפרסם אותו כאן לכולם

visitor

New member
אורי!!! ../images/Emo41.gif

מה המצב, אורי? יש לי אי.סי קיו. לא כ"כ אכפת לי לתת אותו פה...סה"כ מי כבר יתעניין בו...חוץ ממך, כמובן...
העניין הוא, שמשום מה אני לא יכולה לדבר בעברית שם...אבל זה לא כ"כ בעיה, כי אפשר לשמור על קשר דרך אי.סי קיו, ולקבוע שיחות בצ´ט..מה דעתך? תודה רבה על המחמאות....
המספר הוא:130174995 טוב, אז כבר נשתמע! See ya later...... אני.

moi et je

New member
אז ככה...מר בחור נחמד...

אז ככה... המצב שלי הרהב יותר גרוע, כי לי אין אפילו את המשפחה שתעזור לי... בכל מקרה, תנסה לעבוד על הביטחון העצמי שלך... אתה מרגיש כאילו אתה עומד לבכות? תבכה! זה טוב! זה משחרר! אני עושה את זה כל הזמן! נקודת האור היחידה שלי הולכת ומתעדכת כל יום... החתולים שלי ישנים, והפסנתר שלי נשבר עליי(תרתי משמע...) אז תחשוב שהמצב שלי יותר גרוע משלך... בכל מקרה, לא אציע לך לדבר עם היועצת, כי גם אני לא עושה את זה, כנ"ל על פסיכולוגים... וההורים שלי טוענית שאני סתם מחפשת צומי, לא יודעת אם שלך גם כן... תנסה לדבר איתם, זה מעודד...למרות שלא תמיד הם שמים לב לזה... זה מה שאני יכולה להציע לך... אל תבטח באף אחד, חוץ מבעצמך...זה נשמע קשה-אבל המציאות קשה... האהובה שלך, כנראה לא אוהבת אותך בחזרה, כמו שלי... בכל מקרה, תתעודד ותמשיך הלאה... ועוד משהו... תלך לחדר ותבכה!!! זה הדבר הכי טוב שאני יכולה להציע לך עכשיו...תכתוב יומן... ואם מישהי מכן יכולה לעזור לי באותה הזדמנות, אשמח... של כל מי שקורא את זה, קייט

liran b

New member
אממממ

אם הייתי או היינו יודעים על מה מדובר הייתי עוזר לך.. אבל אם את כמו אורי.. אז ענית על השאלה שלך.. לא? ואורי מה שנותר להגיד לך זה : תקשיב לקייט ולשניה שהגיבה לך... ודרך אגב... אני לירן למי שלא ידע..

למעלה