תרקוד היא אמרה לי תרקוד

MissPop

New member
מזה בדיוק חששתי ולפני שאתן מתנפלות

תחשהו על זה גם ככה הוא ישתלט להם על הטור ויהיה הפוקוס המרכזי והווארד וג'יי יהיו ברקע ועכשיו השטות הזו צצה. מצד אחד, למרות שאני בעד מופעי אנפלאגד, כאן לא מדובר בהופעות אינטימיות והופעות בלי תזוזה בלבד לא מתאימה כאן. אנחנו למשל לא ראינו את מופעי הריקוד המרשימים שלהם, וזה יהיה נחמד לראות, אפילו בא לי להניף ידיים בדו וואט יו לייק ורילייט מיי פייר, זה כל הכייף בקלאסיקות - להצטרף לחגיגה. מעצבן שהוא משתלט שם על העסק, ואם הוא יפרוש מה יהיה??? אוף, הוא כזה אגואיסט. ושוב - בלי להעליב את מעריצות רובי, גם אני נמנית עם אותן מעריצות - זה פשוט מעצבן שהוא מאיים עליהם. תן למז'יק לפעול ודי להרוס עם איומים.

זה היה ברור מה לעשות שבלהקה יכול להיות רק

מנהיג אחד!!!!!!!!! ידעתי שהוא לא יסכים לרקוד ושהוא לא יוותר על שום רצון שלו!!!

ואני שואלת שאלה אחרת (וסליחה מראש על התקיפות)

למה כולם כל כך מפחדים מרובי? מה כל כך מאיים בזה שהוא יהיה שם? (בהופעה) ונילי, אני פשוט מגיבה לך אז אני אכתוב את זה גם , את אומרת שאת מעריצת רובי אבל מצד שני את אומרת משפטים כמו, הוא משתלט על העסק או אגואיסט .. לא יודעת לא נשמע לי פרו-רובי יותר מידי. אני אומר לכם איך אני רואה את זה - רובי לא רגיל לרקוד. את רובי ריקודים כמו פריי מפחידים ,כי הוא לא הווארד ,מארק או ג'יי .והוא גם לא גארי שעושה את זה אם אוהב את זה או לא. הוא פשוט אומר שהוא לא אוהב את הריקודים האלה. כן,זה מבאס לשמוע אבל גם תאמינו או לא אם רובי יצטרך לרקוד הוא יעשה את זה. אני לא יודעת מה איתכם אבל בסיבוב של האולטימייט טור , אני הייתי מבועתת מהמחשבה שהם ירקדו בכלל. בחיי חשבתי לעצמי כאילו הם בני 30+++ מה אני צריכה לראות אותם רוקדים בכלל ?למה שהם ירקדו כמו פעם? אז וואלה הם לקחו את זה ושכללו את זה. הם כבר לא זזים כמו פעם ,הם זזים הרבה יותר טוב ועם פחות ריקודים בוי בנדים שכאלה.(תקנו אותי אם אני טועה אבל חוץ מפריי שום ריקוד לא באמת נשאר פה לאורך השנים אפילו את sure הם רקדו רק ב BW ומאז לא ממש .) ככה שבסה"כ אני סומכת עליהם שיהיה בסדר ושהם יגיעו לעמק השווה. ולא אני לא רואה את זה כשהשתלטות של רובי. הגיע הזמן שתקבלו את זה ,רובי הוא חלק מ טייק דאת. הוא לא יותר!!! ולא פחות! הוא חמישית! אז נכון הוא חמישית מכובדת .והוא הוכיח שהוא גם יכול לבד (ואפילו טוב מאוד) אבל חאלס! הוא כאן עכשיו והוא מחוייב למה שקורה. וגם הם רוצים לעשות לו את המקום שלו ולתת לו את המקום שלו. זה כמו שקרה עם האלבום ,הם כתבו הכל ביחד!! חמישתם בחדר הקלטות אחד, אתם באמת חושבים שאם מישהו היה מרגיש שם שאין לו מספיק מקום הוא לא היה אומר משהו?!?! אז נכון יש לרובי הרבה מקום באלבום , אבל זה רק מוזר כי הוא לא היה שם לפני זה . אז פתאום רואים כמה שהוא חלק מזה וזה נראה מוזר. כיפ תאום יש עודמישהו חוץ מה 4 שהיינו כבר כל כך רגילים אליהם. אז אולי במקום להגיד שהוא רואה רק את עצמו ושהוא בא בגלל הכסף ושהוא משתלט להם על הכל פשוט תחשבו חיובי?! פשוט תגידו איזה כיף שטייק דאת חזרו למקורות,שרובי בא הבייתה ושטוב לו איפה שהוא נמצא. ושבזכותו קיבלנו הזדמנות מדהימה לראות את כל טייק דאת עוד ששה חודשים על במה אחת. כמו זה היה צריך להיות כל הזמן? מה רע?

מורי כפרה עליך לקחת את זה קצת רחוק מדי לא?../images/Emo13.gif

נראה לך שיש אנשים שאוהבים את טייק דאת ולא אוהבים את רובי?! אין דבר כזה הבחורה סה"כ התמרמרה על זה שרובי לא רוצה שהם ירקדו נסי להבין שהיא לא היתה בהופעות שלהם כשהינו ילדים ועכשיו שהיא כן יכולה להרשות לעצמה לנסוע היא רוצה לראות את מה שאהבה כשהיתה ילדה יפה שלי לא לכעוס!

הייתי צריכה להוציא קיטור

וכן יש אנשים שאוהבים את טייק דאת ולא אוהבים את רובי. זה מותר וזה בסדר.

MissPop

New member
בדיוק

וגם מה שהסברתי על האיומים... זה נראה לי מיותר ולא לעניין. אבל אני גם מבינה את מורי ובגלל זה כתבתי מראש לא להתנפל חחח... אני מכירה את הנפשות הפועלות
אנחנו לא מסכימות בדעות שלנו וזה גם בסדר, כבר עברנו גרוע מזה... חחח

MissPop

New member
מורי

אני כן מעריצה של רובי, אם לא הייתי מעריצה לא הייתי טסה להופעה. אני פשוט לא אוהבת את דרך ההתנהלות שלו ואני חושבת שזה מותר לי לא?אני לא חייבת להסכים עם כל דבר. תחשיבי שכל ההופעה הם יעמדו, זה לא יראה לך משעמם? ומילא יעמדו, אין בעיה, אבל למה צריך להפיץ את זה לעיתונות ולאיים בפרישה? הם לא יכולים להגיע להסכמות בלי איומים? זו נראה לך התנהלות נכונה? אני לא אמרתי שהוא בא בגלל הכסף, ואני כן חשבתי חיובי עד הכתבה הזו שעיצבנה אותי. אם הוא מתחיל לאיים ובא ממקום לא נכון עדיף שלא יהיה שם. מצטערת, אבל זו התחושה שלי - שרגע לפני ההופעות הוא יפרוש בגלל כל מיני שטויות אגואיסטיות שלו (ואין מה לעשות, יש לו אגו גדול ואי אפשר להכחיש את זה, גם אם את המעריצה הכי הדוקה). אין בזה שום דבר רע שהוא הצטרף, להפך.אני פשוט לא אוהבת את איומי הפרישה שלו כשלא מוצא חן בעיניו משהו. אם אתה לא רוצה להיות שם אל תהיה, אבל אל תאיים. הבנתוס?

אני לא יודעת כמה אני מאמינה לכתבה הזאת

כאילו אני יודעת שרובי לא אוהב לרקוד אבל לא נראה לי שהוא אשכרה מאיים עליהם

תגידי מורי אולי את יודעת באיזה אתר אני יכולה

לבדוק איפה נשארו כרטיסים למופע?לא משנה באיזו מדינה

MissPop

New member
מפרסמת בפעם המיליון ../images/Emo8.gif + להילה

כי פשוט חבל לא לנצל את ההזדמנות שיש לחברי הפורום הנחה בחברת אוןטור. צריך להתקשר לרון גינת, להגיד שאת מפורום טייק ד'את, ולברר איתו מחירים. עבור כרטיס בלבד –10 יורו ממחיר האתר. עבור חבילה עתידית – 20 יורו הנחה. (מי שקונה כרטיס ואח"כ יוסף חבילה יהנה משתי ההנחות יחד, משמע 30 יורו הנחה סה"כ) החבילות של און.טור כוללת: טיסות העבורת למלון העברות למופע כרטיס להופעה ונציג החברה במקום. רון גינת | מכירות | [email protected] און.טור | טל: 1-700-70-73-93 | פקס: 03-5214769 קינג ג'ורג' 79, קומה 1, תל-אביב | www.ontour.co.il הילה - נראה לי שיש הרבה בנות שרוצות לטוס ואין להם כטריסים, לא כדאי לפרסם הודעה מסודרת? חבל שיפספסו אם יש הנחה...

מסכימה עם זה שרובי הוא חלק בלתי נפרד

מהלהקה ואני חושבת שצריך לתת לבנים קצת קרדיט, אני לא חושבת שהם נכנסו לעניין בתמימות ואם לא היה מוצא חן בעיניהם משהו הם לא היו מסכימים לצרף את רובי

../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

אני חושבת שלקחו את הסיפור רחוק מדי- רובי ידע בדיוק למה הוא נכנס, ועכשיו פתאום הוא מאיים לעזוב אם יכריחו אותו לרקוד? זה לא הגיוני, הוא בטוח לקח את זה בחשבון מההתחלה... צריך להפסיק להזיע מכל מה שהוא הולך לשנות ולהודות לו על שהוא מגשים את החלום הכי הזוי שלי, לא משנה איך בסוף זה יראה.. וגם להודות לו שככל הנראה בגללו אני הולכת למות בטרם עת
.. וחוץ מזה... אני קצת מפחדת לראות את רובי רוקד
או כמו שאחיין שלי אומר- "אפחד
|

למעלה