אני לא מת על דברים כאלה...
כי בדוגרי, לא הרבה קוראים אחד לאחד את מה שכולם כותבים. אבל נו, נשתף איתך פעולה. 1) הצלחתי לשים יד על GTA San Andreas! (אני יודע שזה נשמע מעפן, אבל כל כך רציתי את המשחק הזה...) 2) אף אחד לא ממש טרח לעשות משהו טוב בשבילי... 3) הטיגריס הלבן. בד"כ אנחנו שומעים על חיות בהכחדה, מושכים את הכתפיים, ואומרים: "נו טוב, נקווה לטוב". אז כדי שאצליח ליצור לעצמי הזדהות יותר גדולה, ע"י הפחת חיים במילים יבשות אלה, אולי אצליח גם לעורר קצת מודעות לחיה הזאת... מפגר אבל אלה החיים. 4) אה, יענו בסעיף הזה אני אמור להיות יצירתי ולמצוא איזה סיפור מצחיק שיפיל את כולם מהכיסא? 5) חציל/כרוב/הבנתם ת'סגנון. 6) לא זוכר. אבל מסתבר שרוב מה שהם אמרו במשך שנים אכן נכון. 7) כלב. אחרי הכל, זה גם מה שיש לנו. כלבה, שאני לא מסוגל לתאר את חיינו בלעדיה. היא בת משפחה, שפשוט הולכת על 4... 8) אני כבר לא זוכר מה זה. למעשה, מעולם לא "לקיתי" ממש בזה... כלומר היה קצת, אבל לא מי יודע מה... 9) ?Who Care 10) אי מיול. עם כל הוירוסים והזיופים שיש בקאזה כבר מזמן הוצאתי אותה מהלקסיקון מילים שלי. 11) סופרמן. למה? לא יודע. כי לא בא לי להיות "תחת מן" (butt-man), או "אמבט-מן" (bath-man) 12) טלפון. 13) תלוי. בבוקר - המרפסת. בצהריים - החדר שלי. בערב - הכניסה. בלילה - פינת הטלויזיה. 14) אח. בלי לפגוע בשתי האחיות שלי, שאני מת עליהן, חיכיתי שנים עד שיהיה לי סוף סוף אח, בן, שיהיה איתי. 15) אח קטן. למרות שהייתי מעדיף גדול, ש"ינחה" אותי. אבל לפחות ככה אני יכול ללמד את הקטן מהניסיון שלי (אם יבקש). עוד יותר טוב שהקטנים לעיתים "מעריצים" את הגדולים. במיוחד שהם קטנים בגיל (לפני גיל ההתבגרות) 16) בית. את שאר הכסף ניתן להפנות לדברים אחרים. 17) לא זה ולא זה. לא אוהב אותם. מאוורר סתם תוקע לך רוח אחרי שלפני שניה הזעת וזה מקרר יותר מידי, ומזגן סתם מזהם את האויר אם לא מנקים אותו בתדירות גבוהה (ואני שונא לנקות) 18) כמו שאמרתי - אני לא מת על שאלונים, כך שזה לא היה יוצא דופן מבחינתי. אבל אם את מחפשת נקודת אור - כמעט בכל המקרים אני מתעלם מהשאלונים. אם עניתי על שאלון - זה מעיד מעט על משהו, לא?