תרשו לי להגיד ש..

תרשו לי להגיד ש..

הפורום הזה יבש. אני עוד רואה פה שרשורים מהטרור בלונדון והפיגוע בארץ. זה אומר שאף אחד לא כותב כאן
אז הכנתי שאלון שיעיר אותכם אולי. כן כן גנבתי ת'שאלון הזה מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? מה פירוש הכינוי שלכם? למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? פסנתר או אורגנית? קאזה או אימיול? סופרמן או באטמן? טלפון או נייד? איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? אח או אחות? אח/ות גדול/ה או קטן/ה? בית או ארמון? מאוורר או מזגן? והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין?

pain is MY love

New member
אני הכי אוהבת כשמעירים את הפורום!

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה?- אין לי כל כך הרבה זמן לדברים כיפים. אבל אני חושבת שלשכוח את כל החיים לכמה שעות ולצאת לאיזה מסיבה טובה באומן 17 באמצע השבוע זה דבר די כיפי... מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים?- נראה לי שאח שלי ששלח לי תמונות של האחיין שלי שהוא הכי אבל ה-כ-י מתוק בעולם!!!!! מה פירוש הכינוי שלכם?- כינוי ישן. בעברי הטרום צבאי הייתי מאוהבת בכאב... היו לי משהו כמו 13 פירסינגים ושני קעקועים והייתה לי התמכרות רצינית למחטים... גם עכשיו אני מאוהבת במחטים רק שיוצא לי קצת פחות לפגוש אותן... למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות?- בשביל שיהיה נוח לשבת עליו
מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם?- לא אוכלת דברים מגעילים. אה בעצם כן יצא לי פעם לטעום איזה מרק ברוקולי דיאטטי שאמא שלי נאלצה לאכול לטובת הדיאטה המפגרת שלה... זה היה נראה כמו משהו שכבר אכלו פעם... וגם היה לו אותו ריח וטעם... בעעעעעע יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן?- "את הורסת לעצמך את החיים!!!!!!!!" אךךךךך איזה משפט קבוע.... מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב?- לדעתי כלב. הוא פחות אגואיסט. נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן?- יש מישהו שיגיד שלא?.ץץ פסנתר או אורגנית?- לא יודעת לנגן על אף אחד מהם... קאזה או אימיול?- קאזה יותר מהיר אבל באמיול יש יותר תכנים. סופרמן או באטמן?- תמיד אהבתי את באטמן יותר. טלפון או נייד?- רק נייד! איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית?- ברור שהמיטה שלי! אח או אחות?- תמיד רציתי אחות אבל בגלל שיש לי אח מסתפקים במה שיש... אח/ות גדול/ה או קטן/ה?- אח גדול זאת בעיה ענקית. אבל שוב.. זה מה יש. בית או ארמון?- חחחחח מה נראה לך?! מאוורר או מזגן?- מזגן!!! והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין?- היה משעשע. תודה

קטרפי

New member
עידן אוהב שאלונים ../images/Emo110.gif

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? שומדבר =[ מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? מאיה מה פירוש הכינוי שלכם? פוקימון ירוק קטן וחמוד למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? כי 3 זה כבר יותר מדיי מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? בשר לפני שנהייתי צימחוני יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? כול מה שהם אומרים הם חייבים לחזור עליו עשרים אלף פעם מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? חתול נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? כה פסנתר או אורגנית? בשתיהם אני מזייף קאזה או אימיול? אימיול סופרמן או באטמן? באטמן טלפון או נייד? טלפון איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? החדר שלי אח או אחות? שתיהם אח/ות גדול/ה או קטן/ה? סנוויץ` בית או ארמון? בית מאוורר או מזגן? מזגן והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? מאוד

לא מרשה לך..

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? לנצח בסנוקר אתמול.. ואחרי זה לללכת לשתות ולראות את החברים הדפקות שלי שותים ונגמרים.. מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים?זה שעזר לי אתמול ב2 שאלות במבחן.. מה פירוש הכינוי שלכם? דל פיירו "הנסיך" הקפטן וחלוץ של הגברת הזקנה זאת אומרת של יובנטוס.. נו כדורגל את יודעת .. ולא של הארץ.. למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? כדי שלא יהיה אפשר ליפול אחורה וקדימה.. וגם כי זה בדיוק מעל הרגליים כדי שיהיה לו כח לכל דבשת.. מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? אין לי מושג אני מעדיף לא לזכור דברים כאלה...!! יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? אמא שלי כל הזמן מדברת אני מזמן הפסקתי להקשיב.. מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? לא זה ולא זה.. נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? חח לא יודע לא היו לי כמעט.. פסנתר או אורגנית? חרא או קקי...?... קאזה או אימיול? אימיול.. סופרמן או באטמן? זה שיכול לעוף.. טלפון או נייד? ברור שנייד אבל אני מנסה בקושי לדבר בו כי הוא פשוט מטגן את האוזן ומביא כל כך הרבה קרינה שאין לאנשים מושג.. איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? הספה בסלון.. אח או אחות? יש לי ררק אחיות לצערי.. אח/ות גדול/ה או קטן/ה? יש לי רק קטנות ממני... בית או ארמון? נו תהיי רצינית.. ברור שארמון.. אבל שלא יהיה מחול.. מאוורר או מזגן? ברור מזגן.. והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? וואלה שהוא היה דפוק.. אבל זה בשביל להנשים את הפורום...

../images/Emo175.gifאני

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? סופ"ש עם החבר מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? נו ברור מי זה
מה פירוש הכינוי שלכם? לד זפלין למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? למה לנשים יש 2 ציצים? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? ליקריץ-שוש יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? תכבי את האור בחדר אני לא מליונר מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? חתול נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? כןןןןן פסנתר או אורגנית? פסנתר קאזה או אימיול? אימיול סופרמן או באטמן? סופרמן טלפון או נייד? נייד איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? החדר שלי אח או אחות? אח! אח/ות גדול/ה או קטן/ה? קטנה.. בית או ארמון? ארמון מאוורר או מזגן? מזגן,ברור! והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? ככה ככה

liontamer

New member
הרגע קמתי וכולי עוד מלא אנרגיה...

אז יאללה מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? המסיבה במוסד אתמול הייתה סוף הדרך... מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? עודד, תמיד מצחיק אותי כמו אני לא יודע מה, ורק איתו אני יכול באמת להשתגע מה פירוש הכינוי שלכם? זה השם של השיר של פיית'לס שאני הכי אוהב למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? בשביל ששתי בלונדיניות יוכלו לשבת עליו, ליהנות ולהתנשק? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? כבד קצוץ יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? תחליש את הבומים האלה (ככה זה כשיש סאב 12" בחדר) מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? כלב. חרג'וקעס דומיניישן נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? יאפ פסנתר או אורגנית? פסנתרניות!!! קאזה או אימיול? סולסיק! סופרמן או באטמן? באטמן טלפון או נייד? נייד. וגם זה, מטעמי הכרח בלבד ובשביל חברים קרובים. איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? פלייסטיישן נחשב מקום? אם לא אז כל החדר שלי אח או אחות? גם וגם... בורכתי! אח/ות גדול/ה או קטן/ה? אני הג'וניור במשפחה, ותמיד חלמתי לאיזה אח קטן שאני אוכל להשריש בו כל מה שנכון בית או ארמון? טירה! מאוורר או מזגן? מזגן והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? יאפ! לאון מחפשת סקודה פייבוריטה

לא כולם התעוררו! ../images/Emo4.gif

הלוווווווווו איפה אתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?

Cobe Anan

New member
Merd alor! Le huligans!

אחרי אתמול, נראה לי שמן הראוי שתשנה את התשובה ל`הדבר הכי כיפי שעשית לאחרונה`... ואגב עודד.. למה החרייאת הזה לא נכנס לפה? תארגן את העניין.. "רייזה רייזה שלכט מין איין..."

liontamer

New member
אני עדיין לא מאמין שאין תמונות

פאקינג חרג'וקעס חוליגאן עם המצלמת פוקט המעפפפפפפנה שלו!! זה בהחלט היה כייפי, והיה סופ"ש מדהים של התפרקות ויציאה משגרה, חבל שאני עדיין מתעורר כל בוקר עם סיוטים מהצבא הזה... לאון דואג לזמן את העורב ואת הקוצ'יני

white raven

New member
לא משמין לא מרזה ומרים את החזה...

אני לא יודע מה איתכם אבל המוכר קסטות של אתמול הוא האליל החדש שלי...

answers

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? hangimg out with my cousins
מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? My cousins מה פירוש הכינוי שלכם? hey, misheu shomea oti... )efo hayeled) למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? don´t care מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? hilba יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? no מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? dog נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? yap פסנתר או אורגנית? never mind קאזה או אימיול? kazza סופרמן או באטמן? supeman טלפון או נייד? phon איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? my room אח או אחות? ah אח/ות גדול/ה או קטן/ה? gadol בית או ארמון? bait מאוורר או מזגן? mazgan והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? no so.. but nice for you to try

כמעט25

New member
אני אני אני../images/Emo180.gif

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? יםםםםםםםם מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? יעל ואחי מה פירוש הכינוי שלכם? שאני כמעט בת 25..
למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? ולמה לסבתא אין גלגלים?!!?!? מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? חזיר!! (שלא במודע) כמעט הקאתי את נשמתי יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? "היא חושבת שהם יחכו לה" (כמובן שמדובר על הלחץ שלהם שאני אמצא מישהו) מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? לא זה ולא זה נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? לא היה לי (טפו טפו טפו) פסנתר או אורגנית? אורגנית! קאזה או אימיול? אימיול סופרמן או באטמן? באטמן טלפון או נייד? טלפון איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? המרפסת של החדר שלי אח או אחות? אח ואחות, אני האמצעית אח/ות גדול/ה או קטן/ה? אח קטן, אחות גדולה בית או ארמון? בית מאוורר או מזגן? מזגן והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? ככה...

TheWhiteTigris

New member
אני לא מת על דברים כאלה...

כי בדוגרי, לא הרבה קוראים אחד לאחד את מה שכולם כותבים. אבל נו, נשתף איתך פעולה. 1) הצלחתי לשים יד על GTA San Andreas! (אני יודע שזה נשמע מעפן, אבל כל כך רציתי את המשחק הזה...) 2) אף אחד לא ממש טרח לעשות משהו טוב בשבילי... 3) הטיגריס הלבן. בד"כ אנחנו שומעים על חיות בהכחדה, מושכים את הכתפיים, ואומרים: "נו טוב, נקווה לטוב". אז כדי שאצליח ליצור לעצמי הזדהות יותר גדולה, ע"י הפחת חיים במילים יבשות אלה, אולי אצליח גם לעורר קצת מודעות לחיה הזאת... מפגר אבל אלה החיים. 4) אה, יענו בסעיף הזה אני אמור להיות יצירתי ולמצוא איזה סיפור מצחיק שיפיל את כולם מהכיסא? 5) חציל/כרוב/הבנתם ת'סגנון. 6) לא זוכר. אבל מסתבר שרוב מה שהם אמרו במשך שנים אכן נכון. 7) כלב. אחרי הכל, זה גם מה שיש לנו. כלבה, שאני לא מסוגל לתאר את חיינו בלעדיה. היא בת משפחה, שפשוט הולכת על 4... 8) אני כבר לא זוכר מה זה. למעשה, מעולם לא "לקיתי" ממש בזה... כלומר היה קצת, אבל לא מי יודע מה... 9) ?Who Care 10) אי מיול. עם כל הוירוסים והזיופים שיש בקאזה כבר מזמן הוצאתי אותה מהלקסיקון מילים שלי. 11) סופרמן. למה? לא יודע. כי לא בא לי להיות "תחת מן" (butt-man), או "אמבט-מן" (bath-man) 12) טלפון. 13) תלוי. בבוקר - המרפסת. בצהריים - החדר שלי. בערב - הכניסה. בלילה - פינת הטלויזיה. 14) אח. בלי לפגוע בשתי האחיות שלי, שאני מת עליהן, חיכיתי שנים עד שיהיה לי סוף סוף אח, בן, שיהיה איתי. 15) אח קטן. למרות שהייתי מעדיף גדול, ש"ינחה" אותי. אבל לפחות ככה אני יכול ללמד את הקטן מהניסיון שלי (אם יבקש). עוד יותר טוב שהקטנים לעיתים "מעריצים" את הגדולים. במיוחד שהם קטנים בגיל (לפני גיל ההתבגרות) 16) בית. את שאר הכסף ניתן להפנות לדברים אחרים. 17) לא זה ולא זה. לא אוהב אותם. מאוורר סתם תוקע לך רוח אחרי שלפני שניה הזעת וזה מקרר יותר מידי, ומזגן סתם מזהם את האויר אם לא מנקים אותו בתדירות גבוהה (ואני שונא לנקות) 18) כמו שאמרתי - אני לא מת על שאלונים, כך שזה לא היה יוצא דופן מבחינתי. אבל אם את מחפשת נקודת אור - כמעט בכל המקרים אני מתעלם מהשאלונים. אם עניתי על שאלון - זה מעיד מעט על משהו, לא?

Piren

New member
נו טוב...

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? הזמנתי צימר לשבוע.. אני מניח ששם יהיה יותר כיף מההזמנה עצמה
מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? החברה מה פירוש הכינוי שלכם? אין לו פירוש למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? את יודעת .. יש גמלים עם דבשת אחת, ויש כאלו בלי דבשת בכלל... מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? אני בררני באוכל, בשבלי הרבה מאכלים הם מגעילים יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? שלום? מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? שניהם, לי יש רק חתולים נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? מה פתאום, שעות של כיף פסנתר או אורגנית? פסנתר קאזה או אימיול? הד ארצי, צליל, מטאלשופ וכו'
סופרמן או באטמן? סופרמן טלפון או נייד? נייד איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? המיטה שלי אח או אחות? אח אח/ות גדול/ה או קטן/ה? קטן בית או ארמון? מרוצה עם מה שיש לי
מאוורר או מזגן? מזגן, ברור והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? אה... כן?

יש אני אוהבת סקרים!

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? הרבה דברים -שבוע שעבר הייתי עם הבסיס בשפיים והיה לי ממש ממש כיף!
מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? אלמוג החמוד! האחיין שלי.. שיצא מבטן אחרי תשעה חודשים.. איזה מתוקי הוא!
מה פירוש הכינוי שלכם? תרגום חופשי - מאמינה בחלומות בהקיץ.. בעיקרון אני די "דיידרימר" (חולמת בהקיץ) לא יודעת אם מאמינה, אבל פשוט זה שם של שיר שאני אוהבת..
למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? לא יודעת
מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? לא יודעת, אבל סבתא שלי כל הזמן מכינה לאמא שלי מרק מצרי ירוק מגעיל - מלוחיה...
קרוב לודאי שהייתי אוכלת את זה כשהייתי תינוקת.. עכשיו זה כל כך מגעיל אותי! מזל שאני לא זוכרת..
יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? אמממ "תשמרי עם עצמך" ו- "תלכי עם תמונה של אבא בארנק" (זה סתם משפט לפני יציאה)
מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? לא זה ולא זה.. סורי
נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? בדיוק!
פסנתר או אורגנית? פסנתר.. יותר נעים לאוזן
קאזה או אימיול? קאזה
סופרמן או באטמן? קלארק קנט חתיך הורס!
טלפון או נייד? טלפון
איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? החדר שלי.. כשהוא לא מאוכלס באף אחד חוץ ממני (נדיר שזה קורה)
אח או אחות? אממ... שניהם..
אח/ות גדול/ה או קטן/ה? גם וגם!
בית או ארמון? בית..
מאוורר או מזגן? מזגן! דחוף!!!
והשאלה האחרונה...
האם השאלון היה מעניין? היה נחמד

airstrip

New member
../images/Emo27.gif

מה הדבר הכי כיף שעשיתם לאחרונה? מסיבות גיוס המוניות!
מי הבנאדם שהכי שימח אתכם בימים האחרונים? איש אחד חביב שהצבא חטף היום. מה פירוש הכינוי שלכם? מנחת. למה אתם חושבים שלגמל יש 2 דבשות? ככה. מה הדבר המגעיל ביותר שאכלתם בכל חייכם? אוכל של אמא. יש משהו שההורים שלכם אומרים לכם כל הזמן? "אל תעשי שטויות". מה יותר עדיף בבית: חתול או כלב? אף אחד. חיות מעיקות. נכון שפיצעוני בגרות זה דבר מעצבן? חלילה! זה יפה. פסנתר או אורגנית? פסנתר. קאזה או אימיול? אימיול. סופרמן או באטמן? סופרמן. טלפון או נייד? אף אחד. איזה מקום אהוב עליכם ביותר בבית? כל מקום שיש בו אוכל. אח או אחות? יש לי רק אח, אז אני מניחה שאחות. אח/ות גדול/ה או קטן/ה? גדול. בית או ארמון? בית. מאוורר או מזגן? מזגן. והשאלה האחרונה... האם השאלון היה מעניין? לא, אבל משעמם לי, אז כל דבר יהיה מעניין כרגע.

למעלה