תרשו לי להדליק נר?

בלינקה

New member
תרשו לי להדליק נר?

לא לזכר כל ההרוגים, מספר שאני לא מסוגלת בכלל לעכל. נר לזכרה של זוהר אלוני, שאני זוכרת בעיקר כילדה יפה ואנרגטית, חברת חופשים של אחותי, שנספתה בגל הצונמי בקופיפי

משוש30

New member
מדליקה נר וירטואלי בודד ליותר ממאה

אלף ניספים כל אחד יחיד ומיוחד. ולזכרה של זוהר. וכאב של מיליוני אנשים שנותרו בודדים ובלי כל.

cookie1

New member
../images/Emo16.gif

רק שלשום פתאום קלטתי את גודל האסון, הייתי די מנותקת.
לכל הקורבנות

../images/Emo16.gif מדליקה נר לנוכח המספר הבלתי

הגיוני של הרוגים. ושולחת
למי שהצליח לצאת מהגינהום ללא פגיעות בנפש, ולשלוש משפחות שאני מכירה שיחזרו לארץ בשלום.

משוש30

New member
../images/Emo41.gifתרומות לנפגעים

אם מישהו יודע איפה אפשר לתרום כסף אני אשמח

Nona a

New member
מצורף מייל שקיבלתי היום ../images/Emo16.gif

המייל שקיבלתי : ============================================================== הי לכולם. בן דוד שלי, עוזי שגיא מקיבוץ חורשים, וחברתו איה נעדרים בתאילנד מאז רעידת האדמה. הפעם האחרונה שיצרו איתנו קשר היתה לילה לפני רעידת האדמה, אז הם שלחו מייל מחוף KAO LAK , סמוך לפוקט. מאז אין כל מידע לגביהם. לאור הבלגן העצום בתאילנד, הקושי להשיג מידע וגם העובדה שהם היו באיזור בלי הרבה ישראלים אחרים, החלטנו לשלוח משלחת פרטית של חיפוש וחילוץ לאיזור. המשלחת מונה 6 אנשים, ביניהם 2 אנשי 669 מהקיבוץ, שני חברים של איה ואדם נוסף מיחידת איתור נעדרים של חיל האויר, ברשותם 3 טלפונים לוויניים. המשלחת יצאה אתמול בלילה, נחתה הבוקר בבנגקוק וכרגע הם בטיסה לפוקט. בבית המשפחה פתחנו חמ''ל מאולתר, מאוייש 24 שעות ומחכה לחדשות. במקביל התחלנו בגיוס תרומות, כיוון שמשלחת כזו, על כל הציוד, היא דבר יקר מאוד שאנחנו מממנים מכספנו ומכספי תרומות. לכן אני פונה לכל מי שיכול ורוצה לעזור בתרומה, כל סכום יעזור. פרטי החשבון שפתח קיבוץ חורשים הם: קיבוץ חורשים (כלבו) הבנק הבינלאומי הראשון, מספר חשבון 409-471-151 סניף 036 (ראש העין) מצורפות התמונות שלהם. תודה מקרב לב. מורן הראל-אמיתי והמשפחה ==============================================================

למעלה