תרשו לי להיות קצת שטחית

ים כחול

New member
תרשו לי להיות קצת שטחית ../images/Emo13.gif

מה זו התסרוקת המעוכה של אוליביה ????????????? רק אני שמתי לב לכך ?? (אייקון המום קשה (שמסרב לעלות לי)) ... אני לפעמים תוך כדי צפייה מביטה בתסרוקות ובגדים לפעמים נחרדת , ולפעמים נהנית מטעם טוב .
מי לדעתכם תמיד נראה\ית מליון דולר??? לדעתי ג"יל חזקה בלבוש עוצמתית בולטת ועם טעם מעולה
ומהגברים מלקלום מתלבש סקסי וגם יפה
מתלבשת מחריד : נינה כמובן . מתלבש מרדים : מייקל , ג"ון , בראד . שיער טוב : שרון , מייגן, קריסטין שיער מחריד : אוליביה , אשלי , נינה , לין , תוסיפו לרשימה חחח
אגב מה קרה לתלבושת של אסתר ??? האם ממשרתת עברה לסוכנת בית ברמה ? ולכן הרשו לה לוותר על הבגדים המגוחכים ???? מעניין למי תרמה אותם ... לא מצליחה לזהות אותה לאחרונה , מה גם שהיא מרשה לעצמה לדחוף את האף יותר ויותר ... ואיפה וופי דולדברג ???? הכושית שנכנסה לראשונה עם מייגן לביתה של קאתרין ??? יו כמה תעלומות אני לא עומדת בקצב...

b o t t e n

New member
תשובות../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

אוליבייה חולה, אז השיער שלה נראה זוועה. אסתר הייתה בתלבושת הבאולינשלה. לאשלי השיער דווקא נראה נחמד מאוד, ועם התקדמות ההריון הוא אמור להראות ממש מדהים
הריון עושה את זה לשיער. הוופי גולדברג שלך, הלכה להלחתם על הבן/בת שלה, שבינתיים אח שלה מגדל מאז שהיא נהיייה שיכורה בע"מ. ג'יל מתלבת יותר מידיי בסגנון שנות ה-80'. אני דווקא יותר אוהבת את החולצות השקופות של אשלי.

SupeRonit

New member
היא בהריון../images/Emo35.gif תעזרו למבולבלת ../images/Emo53.gif

אבל חשבתי ש * אולי
-אני כבר ממש לא יודעת * שבאמריקה היא בהריון,עושה תאונת דרכים ומפילה את העובר...

b o t t e n

New member
../images/Emo58.gifספוילרונית../images/Emo6.gif

אהבת
כן היא ברעיון מאוב-שפם, הזריעה את עצמה מהדגימה האובדת. אין לי מושג לגבי הריון-תאונה-הפלה שקורה באמריקה. פה, למיטב ידועותיי, תיוולד בת ו"לחם" (בראד
) יגדל אותה בלי לדעת שהיא משופמת
מצטערת, אבל זה לאללה מצחיק אותי

SupeRonit

New member
היא בהריון../images/Emo35.gif תעזרו למבולבלת ../images/Emo53.gif

אבל חשבתי ש * אולי
-אני כבר ממש לא יודעת * שבאמריקה היא בהריון,עושה תאונת דרכים ומפילה את העובר...

dviridit

New member
גם אני לא אוהבת כ"כ את השיער הלא

ארוך של אשלי. הלוואי שתאריך. לדעתי לויקטוריה יש שיער יפה. עוד לא יצאמ לי לראות את בריטני החדשה וזה דווק מעניין.

קיית1

New member
באמת לאיפה נעלמה וופי גולדברג?

שכחתי לגמרי שהייתה דמות כזאת
לדעתי קת'רין נראית תמיד נהדר, לבושה אלגנטי ובטוב טעם עם אביזרים תואמים, מקפידה לענוד תכשיטים מנצנצים... אני אוהבת להסתכל על הלבוש של אשלי וויקטוריה, בדר"כ הוא יפה אבל לפעמים אני ממש לא מבינה מאיפה הם מצאו את הבגדים האלה
לגבי השיער, בדרך כלל של שרון וויקטוריה נראה הכי טוב כולל התסרוקות השונות שמעצבים להן ולגבי אוליביה עדיף שאני ישתוק!

יוליקה

Member
מנהל
תודה רבה רבה לקיית 1

חששתי שאם אכתוב שאני חושבת שקתרין מתלבשת הכי טוב בסדרה, תגידו: שוב פעם הזקנה הזאת (גם אני וגם היא).... אני באמת חושבת שיש לה את הטעם הטוב ביותר בלבוש ולדעתי מהסיבה הפשוטה: היא לא נותנת למלבישה המקצועית של הסדרה להכתיב לה מה ללבוש וקתרין פשוט בוחרת בעצמה את הבגדים.

junny

New member
תגובותיי

קודם כל- אני לא חושבת שזה שיטחי.. אני מאוד אוהבת להעביר ביקורת על הביגוד והעיצוב.. אז ככה- אוליביה ניראית רע מתמיד!! לדעתי מיליון דולר- קתרין, תמיד היא נראית מעולה!!, רוב המקרים שרון נראית מעולה (חוץ משמלות הפיקניק שלה), וויקטוריה שהיא משתדלת נראות רע- נינה... אשלי לרוב עם הבגדים המוזרים שלה וכמובן ג'יל- מה מלביש אותה??? מה החליפות סבתא האלה עושות עליה? מהגברים המתלבשים הטובים- די משעמם.. בראד, מלקולם, ניק.. המתלבשים הרעים מהגברים- ג'ק והבלורית (ומאוד שמחתי לדעת שיהיה שיפור בעתיד..),אבל בגלל שהם רק אם חליפות כמעט כל היום זה פשוט משעמם שער טוב.. האמת שלהרבה, ניקי והתספורת הקצר, שרון, מק, כריסטין אבל הכי הכי מקסימה עכשיו זו אשלי..

למעלה