תרשו לי לנפץ לכם בועה...

צמנה1

New member
תרשו לי לנפץ לכם בועה...

סתם ישבתי היום בלילה ולא הצלחתי להרדם, אז היה אקזיט בטלוויזיה. תאמת לא פעם ראשונה שאני רואה את זה, יצא לפעמים לזפזפ בין הערוצים ולראות קטעים. תשמעו, אני לא מתחסדת, אני בעצמי לא דוגמא חינוכית, אין לי בעיה עם תוכניות שלא זורמות לפי הנוהל, וחופש הביטוי מקודש בעניי. להראות תתחת בשידור זה חופש הביטוי, לדבר שטויות ולהביא אורחים הזויים, זה חופש, אבל לירון שמם היקרה או מה שלא יהיה שמך- להגיד שהחיילים שנהרגו בלבנון מפריעים לך ללוח השידורים ומציק לך שרוקדים עם כוכבים תקוע כבר חודש באותו פרק?! עד היום שאמרו לי על הבועה התל אביבית לא האמנתי, איך זה יכול להיות שאנשים במדינת ישראל, שנמצאים כאן, וחיים כאן, שהם מקסימום 200 קילומטר מהצפון יכולים להיות כל כך אדישים למה שקורה!, אחרי ששמעתי את מה שאמרת קיבלתי בום רציני, אני לא מבינה איך את מסוגלת לשבת על איזה גג בתל אביב על הכורסה הנוחה שלך ובכיף שלך ולהגיד לעולם כמה זה מעצבן השינויים בלוח השידורים, אז מה אם כמה אזרחים נפצעו, ולא נורא שכל תושבי הצפון יושבים במקלטים כבר חודש בלי תנאים מינימלים, ואמהות לא ראו את הבנים שלהן כבר חמישים יום, זה לא סיבה לדחות את "מילואים, ואיך חדשות ערוץ 2 פאקינג מסוגלים לשדר את התמונות מגבול לבנון ואת החיילים שיוצאים משם ולא "אמא מחליפה"??!!?!? מה שדיי אירוני כי בסופו של דבר בזכותם את כאן עכשיו יושבת על התחת ומודיעה שנמאס מהחיבוקים שחיילי צהל מקבלים, אז אל תדאגי החיילים של המדינה שלנו יסתדרו טוב גם בלי החיבוקים שלך, למזלם יש להם מדינה שרובה אוהבת ודואגת להם כמעט כמו שהם דואגים לה. קחי את הממיר הדיגטלי ואת הלווין,תבטלי את הטלוויזיה ותשאירי אותי עם רדיו, רק תחזירי לי את החבר שאיבדתי בלבנון, ותחזירי לאמא שלו באותה הזדמנות את השמחת חיים שנקברה יחד איתו, את יכולה לעשות דבר כזה?!" או שאני אפנה אליך בפרסומות? ואם באמת היה יוצא לאור הרעיון שלך, "לא להכנע למצב" להמשיך את השידורים כאילו הכל בסדר את חושבת שהיית יודעת שיש מלחמה..?. ולא, לא ביו המתמודדים של רוקדים עם כוכבים.תחשבי על זה. אני לא באתי לפגוע או באיזה שהיא צורה להתנפל עליך, אני באמת מקווה שאני טועה ולא הבנתי אותך נכון.

אממ...../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

לא ראיתי את התוכנית (כמו רוב התוכניות.... חחחחח) אבל לפי איך שאתה אומר את זה נשמע שאמרו את זה בציניות.... ואני גם לא מאמינה שמישהו יגיד דבר כזה ברצינות

צמנה1

New member
מה זה חשוב?

אז זה היה בציניות, נניח, אז אפשר להגיד הכל?!, הדברים שהיא אמרה פגעו במון אנשים- חיילים, משפחות בצפון, והורים ששכלו את הבנים שלהם במלחמה. תסכימי איתי שגם בציניות צריך טיפת טאקט.

../images/Emo132.gifאת ממש צודקת באמת !

קראתי הכל ואני מסכימה עם כל מילה שלך ואיבדת חבר בלבנון ? אני מצטערת לשמוע =[

למעלה