תרשו לי לסטות קצת מהנושא ולשתף אתכן

תרשו לי לסטות קצת מהנושא ולשתף אתכן

בשמחה הפרטית שלי - היום יום ההולדת של הקטקטים שלי (בטח כבר לא נשאר גולש בתפוז שעוד לא שמע על זה
). ועכשיו לתירוץ לכך שאני כותבת על זה כאן - זה היה הריון בסיכון גבוה מאוד, ותודה לאל הכל נגמר בשלום.
. אז אני מצרפת את סיפור הלידה שלי כהוכחה לכך שמעז יכול לצאת מתוק מאוד. אוהבת את כולכן
ומאמינה בכל לבי בתוצאות נפלאות מכל אחד ואחד מההריונות שלכן!
עתליה

ו שתי

New member
יום הולדת שמח לשני המקסימים ../images/Emo65.gif

(איזה סיפור מותח ומרגש)

מזל טובבבבבבבבבבב

שיזכו לחיים מאושרים וטובים שתזכי לנחת מהם ותדעו רק טוב כל הכבוד מרגש הסיפור

זו בכלל לא סטייה, זה לב../images/Emo23.gif הדברים:

התוצאה המיוחלת של כל הריון, ובטח של הריון היי ריסק: תינוק חי ובריא, ובמקרה שלך, זכיה כפולה. קראתי שוב את הסיפור, התרגשתי שוב (ושוב גם הבנתי, כמה מפחיד עומד להיות, לפחות מבחינה רגשית, ההריון הבא). שמחה מאוד לאחל לכם:
כפול, יומולדת שמח
, רוב אושר, אהבה
ובריאות והתגשמות לטובה של כל משאלות הלב.

טחג

New member
מזל טוב לכם ולתאומים

זו באמת לא סטייה מהנושא אלא העיקר והשאיפה של כל אחת כאן. הסיפור שלך (שאותו אני קוראת בפעם הראשונה) ריגש אותי מאד. כמה אומץ שצריך בשביל הריון כזה וכמה אפשר להזדהות עם הרגשות המובעים בו. שוב, הרבה מזל טוב ורק טוב ואושר עם החמודים המדהימים האלה.

סאלי33

New member
מזל טוב לפיץ ושפיץ וכמובן לאמא |בלו

סיפור מדהים...לא זכרתי עד כמה. שיהיה במזל טוב, בריאות ואושר רב

p i n o k y o

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

הם מקסימים!! מאוד מרגש אותי לראות את תמונתם ולהיווכח פיקסל על פיקסל בכוח שהיה להם לשרוד, בחמלתו של כבודו שבשמיים (מה לעשות, נהייתי מאמינה...) וכמובן גם בנפלאות הרפואה המודרנית שמאפשרת ליותר ויותר נשים כמונו להגשים את חלומן. הקטנטנים שלך מפיחים רוח טרייה בתקוותי שגם פינוקיו שלי ושל כולנו יזכו להזדמנות שלהם

../images/Emo51.gif מקרב לב לכל המברכות ../images/Emo24.gif

ואם הסיפור שלנו הפיח תקווה וכוח במי שזקוקה לכך - הרי שהוא מצא משמעות. מאחלת לכולכן רק טוב והרבה, עתליה

למעלה