תרשו לי לפרוק את כאבי

תרשו לי לפרוק את כאבי ../images/Emo7.gif

אני מרגישה שאנחנו נוסעים במהירות מופרזת על כביש מהיר - אוטוטו מתרסקים. היום הבנתי שלבן זוגי אין יכולת/עניין לקבל ולאהוב אותי כפי שאני - נהפוך הוא. הוא לא אוהב את מי שאני, את תפיסת עולמי, את השאיפות לי, את הדרך שלי.... למעשה בדברים רבים, הוא רואה בי את המכשול שבדרך. בעיניו יהיה לנו שלום בית רק אם אני אפסיק להיות אני.....תהום פעורה ביננו ואני חוששת שתיכף אתקבע כפסימית. היינו בשיחה עם איש מקצוע ופתאום הרגשתי שאין לי היכולת להכיל את העלבונות שלו, מילות הגנאי שלו ובעיקר את חוסר הרצון שלו להקשיב - אז קמתי והלכתי! לא יודעת מה יהיה הלאה ואולי כבר לא יהיה.....

מורכב

New member
בואי ואגיד לך מה יהיה

רק טוב יהיה שנה חדשה ומאושרת בשבילך מרימי את הראש את רואה יש שם אופק

אני מצטרפת לאיחוליו של מורכב

צריך לקבל אותך כפי שאת.. אם אין לו את היכולת הזו... הוא לא שווה אותך!

rolan

New member
בוקר טוב לך פ"ז יקרה ../images/Emo24.gif

מזמן לא ראינו אותך, באמת דאגתי לך, אני שמחה שחזרת לחיקנו
ראשית, תרשי לי לשים הכל בצד ולומר לך - את לא! ממש לא!!! תפסיקי להיות את!!! גם לא עבור שלום בית. מקריאת דברייך אני מגיעה למסקנה שהצעד הבא חייב להיות מפגש עם מגשר. מגשר יוכל, בשיתוף פעולה איתכם, להביא אתכם לאמצע הדרך. נדמה לי שעבודה של יועץ כרגע קצת לא רלוונטית במצב אקוטי שכזה, אך דעתי היא אישית וממש לא מקצועית. תנסי לשוחח עם בעלך על האפשרות - אולי יסכים למהלך שכזה?... ואל תלכי, שתפי אותנו, אנחנו כאן.
לחיזוק ותמיכה. שתהיה לך שנה נפלאה ושיתגשמו כל משאלותייך - אמן!!!

פ"ז יקירתי

רגע רגע רגע הוא מוציא ומקיא פסולת ,והיועצת מקשיבה כי זאת הדרך לראות את התמונה. ברור שהוא רוצה שאת תשתני כי הוא מושלם אבל סבלנות,אל תברחי ,שבי בשקט ותני לו להוציא הכל,אחר כך יבוא תורך,ואחר כך תורה של המטפלת ,היא מקבלת עכשיו את הרושם ואת המידע ומשם יהיה לה את היכולת לכוון אתכם לדרך אחרת.תני צאנס בעיקר בשבילך,אל תוותרי על היעוץ,רק אחרי שתרגישי שנתת הכל ועשית הכל תגיעי להחלטות. כל התחלת טיפול היא קשה ולא נעימה אבל אם בן זוגך משתף פעולה (בדרכו)שתפי גם את ,זאת הדרך הטובה ביותר להגיע להחלטה ממקום של שלמות. ליעוץ מגיעם בדרך כלל כשהדרכים שונות ולא רואים דרך,זה תפקידה של היועצת להראות לכם שיש עוד דרך. פז,אחד הדברים שאני מתייסרת עליהם היום אחרי שנפרדתי מהתור ,שלא הלכנו ליעוץ,משהו בפנים לא שלם. אני מבינה את הקושי ולשמוע עלבונות זה מאד קשה ומאכזב אבל זה מה שיש לו בפנים ואחרי שיוציא הכל הוא יהיה פנוי להתמלא בדרך חדשה. בהצלחה והרבה סבלנות,תני לליבך להוביל ולא לאגו לנצח (להפסיד את הקשר) במלחמה.

rolan

New member
אךךךךך יונת שלום יקרה שלי

ממך זה נשמע ממש נכון - אפילו אני השתכנעתי!

../images/Emo51.gif יונתי

אכן מה שמנחה אותי זה לדעת שעשיתי הכל למען הזוגיות שלנו. אולי את צודקת שזה טיבעו של טיפול וההתחלה קשה. היה לי קשה מאוד אתמול והכי מצחיק שהגענו לפגישה לאחר שבוע שקט יחסית ופתאום מצאנו את עצמנו צורחים האחד על השניה.

*יערית

New member
פ"ז יקרה../images/Emo20.gif

בשיחות עם איש מקצועי חשוב מאוד להוציא הכל החוצה, כמו שאמרה יונה "להקיא",חשוב מאוד שגם את תוציאי מה שיושב לך על הלב.. משם מתחיל הליך הגישור,לראות האם ישנה אפשרות להמשיך יחד דרך הטיפול הזוגי.. ניסיתי את זה פעם אחת...כן כן מראש ידעתי שאין סיכוי, אפילו המגשרת אמרה לנו"זה טיפול רציני..אל תתיאשו תוך שנה וחצי אתם תראו איך הדברים ישתנו" נראה לך???????????????????????????????????????? והאקס נבהל מהכסף שניצטרך לשלם על כך.... אני בתוכי ידעתי שאיי שם עדיין מחכה לי הזיווג שלי, הנסיך שלי... גם האקס שלי רצה אותי אחרת....הכנסתי אותו בתוך חבילה יפה עם סרט ו"שלחתי " אותו חזרה למקום ה"ייצור" {אמא שלו} אין כמוני מאושרת....יש מצב של פשרות אין ספק, אבל לשנות אדם מיסודו לא ניתן,צריך לחיות עם המעלות של הבן אדם והכי קשה לחיות עם החסרונות....אבל זה הסוד לזוגיות..לחיות גם עם החסרונות ועדיין לאהוב ולהיות שלם בהחלטה.

סול11

New member
יהייה כל שנבקש

למרות הבנתי את כאבך(אני חושב)דומני שהפתרון אינו בריחה.עצם הסכמתכם לפגוש באיש מקצוע.מעידה על הבנתכם ורצונכם לשנות מצב קיים. וזה המקום לפרוק כל אשר על ליבכם,האם היית מעדיפה שישארו דברים שלא תדעי.אי הידיעה קשה מהידיעה.לדעתי עלייך ליזום פגישה נוספת שבה תוכלי את לשפוך כל אשר על ליבך, ומתוך הבנת המעיק והמפריד יוכל איש המקצוע להתוות לכם דרך חדשה. ותיתכן התחלה חדשה. מאחל לך שנה חדשה מוצלחת מקודמותייה מי יתן ויתגשמו כל משאלותייך

הבהרה - לגבי הפגישה אתמול

למעשה עזבתי לקראת סוף הפגישה שבה שנינו "הוצאנו" המון החוצה. מה ששבר אותי היה משפט הסיכום של בעלי שבו הוא השתמש בשמות גנאי ששמעתי בעבר אבל אתמול כבר לא היה לי כח לשמוע....מהסיכום שלו את הפגישה גם הבנתי שאני לא מצליחה להגיע אליו ונישברתי - פשוט נישברתי! לאחר שלוש פגישות טעונות מאוד עם צעקות מצד שנינו, קיוויתי אתמול שנתחיל עם הקשבה כלשהי האחד לשניה ושוב יצא רק האיחס בפגישה. כנראה שיש עוד הרבה איחס ומעט מעט אפשרות לגשר, כך לפחות זה נראה לי. ואולי יונה בכל זאת צודקת.....

פזית

קראתי פעם על מקרה דומה,היועצת החליטה שחשוב מאד שכל אחד יוציא בתורו את כל שעל ליבו,והשני יקשיב מבלי להוציא מילה מפיו,פשוט פעם אחת יקשיב באמת כי רק ע"י הקשבה אפשר להבין מה באמת נמצא שם ואולי במקום לחפש מיד תגובת נגד, נבין שהרעל הזה שנמצא שם הוא הבעיה שצריך לטפל בה. היא קבעה שכל שבוע רק אחד מדבר ,פשוט שעה הוא מוציא הכל,השני רק מקשיב,שומעת,רק מקשיב ולא מתגונן,שבוע לאחר מכן הם מתחלפים.במהלך השבוע שנמצאים בבית יחד לא מעלים בעיות . הזוג העיד שפעם ראשונה הוא הקשיב לעומק והבין עד כמה בן זוגו מתכוון ברצינות שקשה לו ופתאום היה רצון לשנות. תארי לך מצב שאת יושבת ומוציאה את כל הכאב שלך ובן זוגך מקשיב ,כן מקשיב לך. חלק מהבעיה שאנחנו אף פעם לא מקשיבים עד הסוף אלא מיד מחפשים להתגונן ולתקוף חזרה. היי סבלנית ותראי תוצאות.

rolan

New member
פז יקרה - חזקי ואמצי, קחי נשימה

והמשיכי בדרך הנכונה. אני בטוחה שבסוף תצאו חזקים ומחוזקים - מעצמכם ומכל הטוב שתפגשו בדרך.

למעלה