מחפשת תרשימים לסט כובע וגרביים לתינוקת שרק נולדה. יש לי חוט כותנה ב2 צבעים אה מדובר על סריגה במסרגה אחת וגם , אם יש לכן רעיון לעוד משהו קטן (לא אפודה או משהו כזה כי אין לי הרבה זמן) אשמח לשמוע.
לדעתי הדבר הכי מתאים עכשיו לאביב זה רק אולי שמיכה לעגלה לשעות אחר הצהריים והערב. כובע מכותנה סרוג יהיה קצת גס לראש של תינוק/ת. ולנעליים אז זה יש לי בשתי מסרגות עם את מעוניינת.
האם חוט אקרילן (כמו קלאסיק של טדי) טוב לשמיכה לתינוק ולא יהיה לו חם או מגרד. לגבי דוגמה אשתמש בסגנון ריבוע גראני זה צריך לקח בסביבות 3-4 חבילות שזה לא נורא
אני רוצה להשתמש בחוט כותנה מה שאומר מסרגה 3. כל ההוראות שאני מוצאת זה למסרגה 5 וחוט עבה אז המידות לא יוצאות לי נכון. מישהי יודעת מה צריך להיות גודל הנעל?
במסרגות 3וחצי.העלי 23 עיניים סמני את העין האמצעית עין ראשונה את לו סורגת עין שניה סרגי אותה פעם בימין ועם בשמאל וישש לך עין נוספ כעת. סרגי ימין עד עין לפני האמצעית וסרגי אותה פעם ימין ופעם שמאל את העין האמצעית סרגי ימין ושוב את אחריה בעם ימין ופעם שמאל סרגי ימין עד לעין לפני אחרונה וסרגי אותה עין ימין עין שמאל ואת האחרונה ימין. שורה שניה וחוזרת = עין לא סרוגה והכל ימין. סרגי כך 6פעמים לך על המסרגה 4 כפול 7 = 28 עיניים ועוד23 =51 עיניים. סרגי כעת 12 שורות פטנט עין לא סרוגה עין ימין עין שמאל לסיים את השורה בשמאל. חוזרת כמו שמתבקש אבל תמיד עין ראשונה לא לסרוג. עכשיו סרגי הכל ימין כשאת סורגת יחד את 3 העיניים האמצעיות רק בצד ימין חזרה הכל ימיןעד שנשארות לך35 עינייםסרגי פטנט עד לגובה 5 סמ וסגרי. עשי שרוך והשכילי אותי בין הפטנט לימין . יש בעיה תשאלי קל קלות.