תרשימים לסט לתינקת שרק נולדה

רוהאנדה

New member
תרשימים לסט לתינקת שרק נולדה

מחפשת תרשימים לסט כובע וגרביים לתינוקת שרק נולדה. יש לי חוט כותנה ב2 צבעים אה מדובר על סריגה במסרגה אחת :) וגם , אם יש לכן רעיון לעוד משהו קטן (לא אפודה או משהו כזה כי אין לי הרבה זמן) אשמח לשמוע.

haya53

New member
לתינוקת שרק נולדה.

לדעתי הדבר הכי מתאים עכשיו לאביב זה רק אולי שמיכה לעגלה לשעות אחר הצהריים והערב. כובע מכותנה סרוג יהיה קצת גס לראש של תינוק/ת. ולנעליים אז זה יש לי בשתי מסרגות עם את מעוניינת.

רוהאנדה

New member
איזה גודל שמיכה?

אני לא רוצה שיקח לי הרבה זמן\יעלה הרבה. יש לך דוגמה שלא זוללת הרבה חוט? יש לי חוט אקרין שאולי יתאים לשמיכה אבל אני פוחדת שזה לא מתאים לתינוקת

haya53

New member
שמיכה לתינוקת

צריך לסרןג הכי הרבה במסרגת קרושה מס' 3 וחצי המידות הם 60 ס"מ רוחב ואורך של 80 ס"מ. כל דוגמא קרושה שתבחרי תתאים.

רוהאנדה

New member
אוקי. ועוד שאלה

האם חוט אקרילן (כמו קלאסיק של טדי) טוב לשמיכה לתינוק ולא יהיה לו חם או מגרד. לגבי דוגמה אשתמש בסגנון ריבוע גראני זה צריך לקח בסביבות 3-4 חבילות שזה לא נורא

וא לא מגרד אבל כבר עבה מידי יש לך

את היסמין או ביבי תינוקות מעולה או תלכי על כותנה וזה מעבר יהנה יותר

רוהאנדה

New member
צריכה קצת עזרה עם הנעליים

אני רוצה להשתמש בחוט כותנה מה שאומר מסרגה 3. כל ההוראות שאני מוצאת זה למסרגה 5 וחוט עבה אז המידות לא יוצאות לי נכון. מישהי יודעת מה צריך להיות גודל הנעל?

haya53

New member
נעליים לתינוק

אני אחפש אחר הצהריים את המידות שלי אני סרגתי במסרגות 3 וחצי ויצא בדיוק לתינוק שנולד ועד 3 חודשים.

רוהאנדה

New member
טוב אני מתחיל הלהתיאש

מישהי יודעת מידות של הנעל? תראו את הקישור: http://www.bevscountrycottage.com/bevsbooties2.html

אלו נעלים שאני סורגת

במסרגות 3וחצי.העלי 23 עיניים סמני את העין האמצעית עין ראשונה את לו סורגת עין שניה סרגי אותה פעם בימין ועם בשמאל וישש לך עין נוספ כעת. סרגי ימין עד עין לפני האמצעית וסרגי אותה פעם ימין ופעם שמאל את העין האמצעית סרגי ימין ושוב את אחריה בעם ימין ופעם שמאל סרגי ימין עד לעין לפני אחרונה וסרגי אותה עין ימין עין שמאל ואת האחרונה ימין. שורה שניה וחוזרת = עין לא סרוגה והכל ימין. סרגי כך 6פעמים לך על המסרגה 4 כפול 7 = 28 עיניים ועוד23 =51 עיניים. סרגי כעת 12 שורות פטנט עין לא סרוגה עין ימין עין שמאל לסיים את השורה בשמאל. חוזרת כמו שמתבקש אבל תמיד עין ראשונה לא לסרוג. עכשיו סרגי הכל ימין כשאת סורגת יחד את 3 העיניים האמצעיות רק בצד ימין חזרה הכל ימיןעד שנשארות לך35 עינייםסרגי פטנט עד לגובה 5 סמ וסגרי. עשי שרוך והשכילי אותי בין הפטנט לימין . יש בעיה תשאלי קל קלות.

רוהאנדה

New member
לא רגע - אני סורגת באחת

לא יודעת ב2. י שלי הסברים לאיך עושים רק שהמידות לא ברורות לי כי אני סורגת בכותנה וההסברים בחוט ומסרגה עבים יותר. אני מנסה את מה ששמתי בקישור למעלה

אלה במסרגה אחתאבל זה דומה

בשתיים ובמקום פטנט בסוף לעשותתוספת של עיניים לכיווץ שכזה יכול לצאת יפה

דניאל 116

New member
נעלים

תודה שולי, האם הנעל הזו סרוגה בחתיכה אחת? כי ראיתי פה כל מיני שרטוטים עם כמה חלקים.

דניאל 116

New member
שרטוט הנעלים

שולי, מעולם לא סרגתי נעלי תינוק וכל הנושא ממש לא ברור לי, הצלחתי לאתר את השרטוט של הנעלים, אנא תוכלי להסביר לי איך מתחברים כל החלקים האלה אחד לשני.

למעלה