תרשמו את התאריך הזה

pain is MY love

New member
תרשמו את התאריך הזה

ואת השעה הזאת ואת המאורע החשוב הזה... כי נראה לי שבפעם הראשונה בהיסטוריה מרינה סוף סוף מצאה בחור טוב! כן, כן, אני יודעת שעוד מוקדם מדיי לדעת ומוקדם מדיי להגיד. אבל אני יכולה להגיד רק שהיה לי לילה מ-ד-ה-י-ם! עם בחור מ-ד-ה-י-ם ולשם שינוי לא כדורגלן שחצן בעל תא מוח בודד... אומנם הוא ספורטאי ונראה טוב ויודע שהוא נראה טוב אבל לא עם כל אחד אפשר להעביר ככה לילה מהנה שכולל שיחות עד 4 בבוקר... (ושהוא עוד אשכרה יבין ויתעניין ויגיב ולא יעשה פרצוף של "אני רק יפה אז אני יכול לשתוק") אז הנה ניפצתי את המיתוס של הבלונדינית חובבת הכדורגלנים הייתכן שמרינה משתנה ממש כאן לנגד עיניכם?...

Cobe Anan

New member
אז קודם כל...

מזל טוב! דבר שני, הגיע הזמן.. כדורגלנים הם בהחלט עם אנטי-ליגנטי דבר שלישי... באיזה תחום עוסק הספורטאי הנ"ל? משהו מעניין, לפחות?

ScorpioID

New member
אולי לא כדורגלן

בטח הוא משחק קט רגל. כי אין לו כוח לרוץ 95 מטר הלוך חזור סתם סתם... שיהיה במזל.

pain is MY love

New member
בעיקרון הוא כדורסלן

אבל מאז שהוא התגייס הוא כדורסלן במיל'... נכון לעכשיו הוא רק מנפח את הגוף שלו בחדר כושר ועסוק בלהיות חייל במודיעין שדה..

liontamer

New member
../images/Emo24.gif סוף סוף!

שיהיה במזל טוב, את בדרך הנכונה... לאון קורקינט מתקפל נחשב ספורט?

TheWhiteTigris

New member
כל מסע מתחיל בצעד קטן

והמסע הארוך של מרינה אל הבנים הנורמלים שלא עוסקים כל היום בספורט מתחיל בהגמלות מכדורגלנים.
אני עדיין מחכה לדעת מי הבחור ממכבי שהיית איתו!!

זה..

אחד הצעירים... מאלה שנשארו... ולא נשארו הרבה... נשארו רק איזה 4 נראה לי... אז... לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות...

pain is MY love

New member
טעות בידך...

אני רק יכולה להגיד שהוא לא שחקן שנשאר אלא שחקן שהגיע...

חחח

חרטטנית.. איזה צעירים הגיעו לקבוצה הזאת...?... רק זקנים.. הגיע איזה שוער שעלה מהנוער... ועוד איזה חלוץ הממ זהו נראה לי.. אם הגבת זה סימן שאני צודק.. נו ואת פרסמת את ההודעה על זה שהוא שחקן מכבי לפני כמה זמן לפני שנגמרה העונה בכלל ולפני שהתחילו להעביר שחקנים.... טוב נו לא משנה העיקר שיהיה לך בהצלחה... באמת שלא מזיז לי מי זה ואני מפסיק לדון בזה מעכשיו...

pain is MY love

New member
חחחחחח

אתה סתם מתעצבן כי אתה סקרן ואני לא מספקת את הסקרנות שלך..... סמוך עליי שאני יודעת מי הוא ומה הוא שווה וזה כל מה שחשוב..

Shpritz

New member
פי.. איתך קל להיות חייל

ולבצע את שלושת הדברים שחייבים לעשות בתור חייל. אשכרה "עלילות מרינה בעיר הגדולה".

היייי...

תצדיע כשאתה מדבר אליה.. חוץ מזה איך בדיוק תהרוג מחבל... רמבו... איזה רמבו אתה 2 3 או 4...?... עזוב את זה שבכלא לא כזה כיף... תאמת 6 לא רע... 4 חרא... מגידו בכלל בית זונות... וחוץ מזה היא בכלל בתולה.. אז לך חפש..

Shpritz

New member
מה לא עושים כדי להיות חיילים למופת

הורגים מחבל.. נכנסים לכלא.. מחפשים קצינות שלא נראות באמת כמו השם שהדביקו להם (מי אמר קציצות ולא קיבל?)

למעלה