הוא טס וחוזר מדי פעם לעשות הופעות
כ כבר לא זוהרתת New member 23/1/07 #17 אמאלההההה אני לא מאמינה!! לפני 5 דקות דיברתי עם חברה ואמרנו אחת לשניה שהלוואי שתהיה כבר הופעה שלהם עם הדיסק החדש וזהה איזה כיףף
אמאלההההה אני לא מאמינה!! לפני 5 דקות דיברתי עם חברה ואמרנו אחת לשניה שהלוואי שתהיה כבר הופעה שלהם עם הדיסק החדש וזהה איזה כיףף
J Jack the Stripper New member 23/1/07 #20 אם אני אצליח להגיע לשם מאילת זו לא צריכה להיות בעיה לאף אחד
G galush29 New member 23/1/07 #22 ואני ממעלה אדומיםD: ~למי שלא יודע זה 5-10 דק' מירשולים~ חחח סתם.. שיוו מאילת זה חתיכת דרךךךךך..גם מהצפוןP:
ואני ממעלה אדומיםD: ~למי שלא יודע זה 5-10 דק' מירשולים~ חחח סתם.. שיוו מאילת זה חתיכת דרךךךךך..גם מהצפוןP:
T The UnderGrouNd 86 New member 23/1/07 #19 אם זה היה באמצע השבוע זה היה אחלה. אבל עוד לחזור לעיר הזאת אחרי שאני רק מנסה לברוח ממנה..? No way
J jenngirl New member 23/1/07 #24 ואני כבר קניתי כרטיסיםP:../images/Emo82.gif נראה לי שהפתעתי את משרדי הכרטיסים,אף אחד לא ידע על ההופעה וזה לא עוד הרבה זמן
ואני כבר קניתי כרטיסיםP:../images/Emo82.gif נראה לי שהפתעתי את משרדי הכרטיסים,אף אחד לא ידע על ההופעה וזה לא עוד הרבה זמן
H hagzi New member 23/1/07 #28 אעעעעע!../images/Emo29.gif אין לי כסף!!! ויש לי יום שבט... אעעעעע טוב נו סביר להניח שיהוי עוד הופעות מתישהו
אעעעעע!../images/Emo29.gif אין לי כסף!!! ויש לי יום שבט... אעעעעע טוב נו סביר להניח שיהוי עוד הופעות מתישהו
א אביתרלוי New member 24/1/07 #29 אינעל המועדון הזה שאסור לעשן בו אבל יאללה עד שיש בירושלים אנלא אבוא?? אין מצב