|תר למה? כי אנחנו כאן.... לעצבן!!!!

ענתי44

New member
|תר למה? כי אנחנו כאן.... לעצבן!!!!

הילד, מתוק ככל שיהיה, לא יכול להיות עלה התאנה שמכסה את האמת של הנתינה לחברי הקופה. " למה? - כי אנחנו כאן בשבילך!" בולשיט!!!! למה? כי אנחנו נעצבן, נרגיז, נתזז ונטרטר אותך עד שתוותר על הזכויות שלך... מיום רביעי בבוקר אני מנסה לקבוע תור לרופאה של אמא. פעם היו מזמינים לשבוע. אצל הרופאה שלנו, בגלל עומס, ניתן לקבוע רק מהיום למחר. וככה כל הזמן מתחילה רולטת קופת חולים. יענו או תפוס, יש עוד מקום או שוב מחר. אמא משתעלת שיעול מפחיד מיום רביעי. הם שום דבר אחר. לא חום, חולשה או חוסר תיאבון. בכל זאת אני רוצה להביא את אמא שהרופאה תבדוק את הריאות. במצבים כאלה דלקת ריאות, חלילה וחס, יכולה להתחיל גם ללא חום.כל יום אומרים שעמוס ולנסות מחר וכשאני מתעקשת מעבירים אותי אל הרופאה שלא עונה וזה מצלצל עד שמתנתק. כאילו לא חסרים לי בעיות וביורוקרטיה שבאה הקופה להערים קשיים נוספים.

ענתי , אל תוותרי

ענתי , תדברי עם מנהלת המרפאה ותודיעי לה שאם אין תור, את מגיעה למרפאה גם בלי תור עם אמא ורופא חייב לראות אותה. אם צריך , את כבר תדעי לעשות מעשה כדי שיבינו שיש גבול לחוסר היחס. אמא חייבת בדיקה לשלול דלקת ראות , כמו שאמרת. אני מקווה שתצליחי היום , כל טוב, טובה

ronnyw

New member
שרות חרום

...ואני דווקא חושבת אחרת. אל תתעקשי, את מבזבזת עצבים ואנרגיה, והכי חשוב - זמן יקר!! פשוט הזמיני הביתה רופא מאיזה שהו שרות חרום (יש לי טלפון של זה שבו אני השתמשתי, כבר כמה פעמים, אבל יש אחרים). פשוט מתקשרים, רופא מגיע מיידית, מאבחן, ואם צריך - מפנה לבית חולים. המחיר שאני שילמתי - 150 ש"ח לביקור כזה (בשבת). שתהיו בריאות !!

ענתי44

New member
זה מה שאני עושה בדרך כלל

וזה מקומם מאוד. כי אנשים משלמים שנים ביטוח בריאות, רוכשים ביטוח משלים, וכשהם נזקקים למשהו הם נאלצים לשלם במקום אחר על השירות שמגיע להם. זה משגע אותי. אני עכשיו מתלבטת בין לגשת הערב למר"מ או לבוא מחר לקופה כשהרופאה שלי לא נמצאת ולבקש שרופא אחר יבדוק אותה. במקרים שהמצב של אמא ממש מעורר דאגה אני , בלי לחשוב פעמיים, מזמינה רופא הביתה.

ronnyw

New member
את צודקת !!

את ממש ממש צודקת. קחי דוגמא נוספת: הורי לא זכאים לאגורה אחת סיוע מהביטוח הלאומי, כי רמת הכנסתם "גבוהה". למה גבוהה? כי הם מחשבים גם את הפיצויים ששניהם מקבלים מגרמניה. (הפנסיה מהעבודה של אבי ממוצעת למדי, אימא לא עבדה אף פעם מחוץ לבית). אחרי 50 שנות עבודה ותשלום חודשי קבוע ומדוקדק, הם מקבלים יוק. בהתחלה לא האמנתי שככה זורקים אותם, ומילאתי טפסים פעם ועוד פעם. בנתיים הזמן עבר, ולא היתה ישועה. יום אחד החלטתי לוותר על שרותיהם וחסדיהם של אנשי המימסד, ולהסתדר בלעדם. זה מקומם ומרגיז, וייתכן שאילו הייתי משתמשת ב"מאכערים", כמו שייעצו לי, הייתי מצליחה יותר. אבל אין לי כח למלחמות, כשיש לי כל כך הרבה נושאים נוספים לטיפול סביב הורי. אפשר לאמר שהובסתי. כיום הורי אוכלים את חסכונותיהם. אשריהם שידעו לחסוך לעת זקנה. אחרת - אנא אנו באים?!

ענתי44

New member
וזהו חלק ממה שאנחנו מבקשים לשנות

אין סיבה שיחוקקו חוק כזה מקומם. כמו שלא פוסלים מאנשים אמידים קיצבת ילדים ( ולאנשים כמו פנינה רוזנבלום או שרי ארינסון מדובר בפינטס )בטענה שלא עושים אפלייה בין ילד לילד ככה שלא יהיה קשיש שיקבל הכל וקשיש שיאכל את חסכונותיו ,או, חלילה וחס, יאלץ לוותר על תרופות חיוניות בגלל כסף. אולי כי אנחנו מוותרים במקום לעלות על בריקדות זה מתאפשר.הורינו היקרים,דור בוני המדינה,לא יכולים לזעוק את שעוותם ואנא אנחנו באים???????????

zs1957

New member
כל דברייך נכונים צריך לשנות את

נעיוולת הזאת. זה תפקידו של צוות ההסברה. אתם מוזמנים לעזור. זהבה שחם

ענתי44

New member
אכן אתם חלק מהכוח לשנות תנו כתף

כמו השיר בחנוכה.... " כל אחד הוא אור קטן וכולנו- אור איתן!" רק אם נהיה ביחד נוכל לשנות.

למעלה