תשאירי לי פרח!

תשאירי לי פרח!../images/Emo39.gif

אז ככה נעשה משחקון נחמד, יש ת'פרח שלצורך הענין נקרא לו ג'מאל. (אגב, סקופ- זהו אח של סאלים), הפרח נמצא בידי מישהו והוא מעביר אותו למי שבא לו ולא לשכוח את ה
בכותרת כדי שהשירשור שלי יהיה הכי יפה בעולם ואני אהיה מליונר, ואז הוא יכתוב למה הוא בחר לאעביר דווקא לו, ויגיד לו כמה הוא אוהב אותו, וכמה שהוא נחמד ויפה, יאדה יאדה יאדה, והשירשור יהפך לשירשור קיטצ'י ומרגיז ואני לא אהיה מליונר, אבל לא נורא. טוב לי בחיקי. אז תתחילו אגב, תשתדלו לא להעביר למי שכבר קיבל... מי רוצה להתחיל?

אויש מגניב.... ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

טוב אז אני אתחיל.... אמממ אני מעבירה את ה
לשיר בגלל שאני אוהבת אותה ובגלל שרציתי להיות ביומולדת שלה ובסוף לא הגעתי ובגלל שבעצם היא הראשונה שראיתי מהפורום! וגם ממש התחברנו ונפגשנו בכל מיני מקומות ו..ו.. אמרתי שאני אוהבת אותך?
אז זהו.... שלך ואני פול מחכה לראות אותך שוב!!!!|חיבוקי| יפהפיה אני מתה עלייך
ומשחק ממש טוב ראסטפרנוש
גם אותך אני אוהבת

כמה דברים

1. אחלה משחק רן ח"ח 2. המורה שלי עשתה לנו את זה במסיבה בסוף כיתה י' ...יענו אחרי שנה שאנחנו מכירים אחד ת'שני ... אז ככה היינו בחצר שלי כמובן !!! (מתחת לעץ התאנה...סתם לא ממשמתחתיו אבל לידו) ובאמצע היה מגש עם נשיקות (הדבר ההמתוק והדוחה הזה) כל אחד היה אמור להביא נשיקה למישהו ...יענו המאפה הזה או מה שזה לא יהיה...אני הבאתי לאחד מהכיתה שלי שלא כל כך הסתדרנו ותמיד היינו מציקים אחד לשני...ומאז אנחנו חברים הכי טובים! סתם לא הכי טובים...עדיין מציקים אבל אני אוהבת אותו! כפרע עליו =) 3. אחלה רעיון רן 4. רעיון סבבה רן 5. ניצן!!! את צריכה לשים את הפרח בתחילת הכותרת כי זה הכי יפה!!! זהו!

DidjiT

New member
../images/Emo39.gif

אויש ניצן את אף פעם לא היית ממש מרוכזת בשיעורים נכון? רן ביקש ספיישל לא לשכוח בכותרת תפרח כדי שזה יהיה יפה והוא יהיה מליונר! עכשיו מה? הרסת לו את כל העתיד! ... באמת ניצן... ועכשיו.. תודה לך אהוהבתי.. ריגשת אותי רבות! אני מעבירה את ג'מאל ה
הסקסי שלי להדר הביצ'! כי אני פשוט מתה על הילדה הזאת ומגיע לה זרי פרחים לא רק את ג'מאל למרות שג'מאל מיוחד!! אז הדר, קבלי אותו במחיאות כפיים סוערות... ג'מאל

../images/Emo39.gif

wow!!!! את לא יודעת איך הפתעת אותי!!!!!!!!!! אני כזה..."וואלה...כמה צפוי שניצ' תתן לשיר..יאלה ולמי שיר תתן? אהממפפפ בטח לתמר...או עדי...או חוסע השחורע...באסה..=/" פתאום אני קולטת את שמי מתנפנף לו במורד ההודעה...ולא סתם את השם שלי אלא את השם המלא!!! הדר הביץ'!!! בונא ריגשת אותי sis!!! =))) אני לא חושבת שאני צריכה להגיד לך כמה אנייייי מתה עליך!! מיליון ואחד ג'אמלים לא יספיקו כדי לבטא את אהבתי אליך! אויייששש סי שמונים שכמותך! אז כמובן שאני לא יכולה לוותר על הצלע השלישית בחבורה...ולכן אני קוראת לאחת וליחידה...הביץ' האמיתית עם הדיג' המעגניב (זה מקל גשם אבל היה בא לי לקרוא לזה דיג' אז סתמו) *תופים* עדי!!!!!!!!!!!!! ye!!! this bitch is fine...!!!!!!!!!!!!!!!! =) קיבלת אותו ביושר ובגבורה..!
צעדי איתו קדימה והביאי אותו ליעד הבא שמחכה לו! להתראות ג'אמל היה נעים להכיר...=)

../images/Emo39.gif

אני אוהבת אותך ביץ'
אלללה איחוד שלישיית C80 בבראשיתתת אז אני צועדת בגאווה (טחחחחח) עם המקל גשם...פוסעת בשבילי היער...חולפת באזור הדמדומים..ומגיע לבית קטן...שם נמצאים אנשים שאין להם מיטה וקורת גג..ולחם לאכול כן כן בית המחסה!!!!!!!! ובין החוסים ישנה חוסעעעעעעעעעע אז חוסע- לא יצא לנו לדבר הרבה, אבל הייתה לנו את ה"שיחת נפש" במרפסת שלי אז לפני שג'ני בא חחח...וגיליתי שמתחת לילדע החולנית הזו מסתתרת נפש זכה ..NOT חח אבל את באמת מקסימה!! ואני מעניקה לך את ג'מאל כי את חוסעעעעעעע ועל הנשיקה המפתיעה בצ'אי חחח קבלי אותו-

די נו זה משחק חמוד....../images/Emo10.gif

חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר
חוסע להעביר

../images/Emo39.gif

נראה אם הבנתי נכון את המחשק
----------------------------------- אז כככה עדידוש' איי לאב יו חולנית שלי! את מתוקה ואני חולה על הישבן הסקסי שלך!!!.... אחח אחח אני מצטערת שלא היה לי קצת לחם להציע לך בבית המחסה שלי. ואת ה
הזה אני רוצה להעביר ל.... אמממ אממ לרועי החדש!
כי הוא חדש והוא נראה לי גם טיוס ממש אבל ממש חמוד! וגם כי הוא דומה לרון שחר... וגם כי נראה שדווקא יתאים לו פרח צהוב... אז רועי קבל אותו

PSYCHO ROI

New member
../images/Emo39.gif

קיבלתי פרח!! תודה הילה!! אחלה פרח ויש לו ריח משהו משהו הייתי נותן לך גם פרח! אבל הבנתי שזה לא החוקים... אבל בכול מיקרה קחי פרח על זה שאת חמודה!
ואת הפרח של המשחק אני יעביר לאח שלי איש משוגע- בן, תפוס בן

בן ספר

New member
אוו...אוו..איזה פרח../images/Emo39.gif אני יושב..

מחזיק אותו ומריח אותו איזה ריח איזה שאנטי.....!!!!! אין כמו פרחים ..... !!! אחי רועי חבל שאני לא יכול להעביר לך את הפרח בחזרה אז אני יעביר את הפרח לבחורה סטלנית בטירוף שהכינויי שלה קשת בענן המתוקה וקוראים לה ענבל ! קחי את ה
ואם אפשר גם

PSYCHO ROI

New member
זה לא פרח של המשחק!

את הפרח של המשחק העברתי לבן! אבל יודעת הינה לא פרח של המשחק

PSYCHO ROI

New member
את יודעת

חחחח עכשיו אני קולט שהודעה שלך בכלל לא הייתה מכוונת אלי... חחחח יש לי בעיה אני עם הודעות האלה...אני לא יודע למי הם מתייחסים

הפרח ישאר כזיכרון....

הפרח מימך בן ישאר כזיכרון ואשמור אותו בתוך ליבי עד שאלי תחזור ובנתיים העביר אותו לאדם אחר... שימח אותו ויכניס אור גם לתוכו..... למי שיבקש ..

בן ספר

New member
איזה מותקקקק אהבתי אהבתי !../images/Emo23.gif

חבל שאתלא לידיי הייתי נותן לך חיבוק

../images/Emo39.gif

חחח אני לא מעבירה או משו אבל אני רוצה להגיב וזה יהרוס..... חחח וקלטתי אח"כ שאני מטומטמת... אבל בעצם תמיד ידעתי את זה... אז באותו הרגע פשוט חשבתי שאני עוד יותר מטומטמת ואז חשבתי חחח קיצר!!
מזה הפרוטקציות המטורפות האלה לשלישיה?! לא מקובל עליי........................................!!!!!
חחח סתם.... ולמה זה היה ברור שאני אתן לשיר?
אם כבר לרן...
חחח בלופ.

למעלה