רוב הזמן נח
Well-known member
איזה פדיחה. AI פגום 
גם בשנה הוא יעשה לכם טעות.
נדמה לי שהבעיה של הדברים האלה שמאמנים אותם על מידע ואז הוא מתיישן.איזה פדיחה. AI פגום
שיקרו שזה לומד לבד.נדמה לי שהבעיה של הדברים האלה שמאמנים אותם על מידע ואז הוא מתיישן.
אלוהים הסביר ה ai יהיה טוב בעתיד לעשיית ניסוים מדעיים בלי לעשות את הניסוי האמיתי.שיקרו שזה לומד לבד.
הדבר היחיד שה- AI יעשה בעתיד זה להפשיט את כולנואלוהים הסביר ה ai יהיה טוב בעתיד לעשיית ניסוים מדעיים בלי לעשות את הניסוי האמיתי.
הרי אם אתה יודע את התכונות של כל החומרים...
יהיה טוב גם לדבר עם החייזרים בשפה שלהם - לפענח מה הם אומרים.
בקיצור ה ai טוב שמדובר במשהו מובנה - לזהות כללי שפה ודברים מתמטיים מדעיים.
ז"א המרחב מוגבל והנושא לא מופשט עם גבולות לא ברורים כמו בחיפוש בגוגל.
זה הרבה יותר רציני, הרי מבטיחים לנו נהג אוטומטי שיזהה את כל המכשולים על הכביש וידע באיזה מהירות לנסוע, באיזה רמזור לעצור, וכדומה.אלוהים הסביר ה ai יהיה טוב בעתיד לעשיית ניסוים מדעיים בלי לעשות את הניסוי האמיתי.
הרי אם אתה יודע את התכונות של כל החומרים...
יהיה טוב גם לדבר עם החייזרים בשפה שלהם - לפענח מה הם אומרים.
בקיצור ה ai טוב שמדובר במשהו מובנה - לזהות כללי שפה ודברים מתמטיים מדעיים.
ז"א המרחב מוגבל והנושא לא מופשט עם גבולות לא ברורים כמו בחיפוש בגוגל.
זה לא קשור לזה.זה הרבה יותר רציני, הרי מבטיחים לנו נהג אוטומטי שיזהה את כל המכשולים על הכביש וידע באיזה מהירות לנסוע, באיזה רמזור לעצור, וכדומה.
לא פלא, AI מתוכנת ע"י שמאלנים, שהשקר, הדיסאינפורמציה והנדסת התודעה הם נר לרגליהם.איזה פדיחה. AI פגום
אחי,אתה בובה של הימין.לא פלא, AI מתוכנת ע"י שמאלנים, שהשקר, הדיסאינפורמציה והנדסת התודעה הם נר לרגליהם.
אבל דווקא לשאלה אם יש אלוהים התשובה לא הייתה חד משמעית כמו שהשמאל אוהב להגיד וגם אפילו רמז שאין וודאות אבל לא הגיוני שאין בורא עולם מאחורי עולם כזה.לא פלא, AI מתוכנת ע"י שמאלנים, שהשקר, הדיסאינפורמציה והנדסת התודעה הם נר לרגליהם.
מדוע לא הגיוני?אבל דווקא לשאלה אם יש אלוהים התשובה לא הייתה חד משמעית כמו שהשמאל אוהב להגיד וגם אפילו רמז שאין וודאות אבל לא הגיוני שאין בורא עולם מאחורי עולם כזה.
זה לא כואב לך להיות מטומטם?לא פלא, AI מתוכנת ע"י שמאלנים, שהשקר, הדיסאינפורמציה והנדסת התודעה הם נר לרגליהם.
שאלתי את הGPT מי ראש ממשלת ישראל וענו לי שרה נתניהואיזה פדיחה. AI פגום
עכשיו אתה מבין למה הדבר הזה בדיחה.שאלתי את הGPT מי ראש ממשלת ישראל וענו לי שרה נתניהו
זאת פדיחה או לא ?
אינטליגנציה מלאכותית איננה מבינה הומורעכשיו אתה מבין למה הדבר הזה בדיחה.
השימוש שלו הוא כמו השימוש עד היום - לפתור בעיות רבות נעלמים כמו הצעד הבא בשח/גו וכו'.
ז"א העלאת הסתברות בצורה משמעותית לאירועים שיש להם קשר סטטיסטי חזק.
מחשב בקיצור...
ה- AI הדבילי של גוגל עדיין רושם שהחצי דמנטי הוא הנשיא. רק אחרי כמה שאלות שרושמים לו בהם את העובדות ושהוא דביל, הוא בסוף משנה את התשובה לטראמפ.![]()
Gemini - chat to supercharge your ideas
Bard is now Gemini. Get help with writing, planning, learning, and more from Google AI.gemini.google.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.