תשבץ קטן על הברית החדשה

SON OF JESUS

New member
תשבץ קטן על הברית החדשה

أكمل الشكل حسب الأيه التى أمام الرقم – حسب الشاهد المكتوب أمامها 1 – هوذا العذراء تحبل و تلد ابنا ً و يدعون اسمه ....... الذى تفسيره الله معنا . ( مت 1 : 23 ) . 2 – حينئذ دعا هيرودس الـ ....... سرا ً و تحقق منهم زمان النجم . ( مت 2 : 7 ) . 3 – و وجدوا مريم و ....... و الطفل مضجعا ً فى المزود . ( لو 2 : 14 ) . 4 – فى مزود البقر كان ....... مبسوط ( ترنيمه ) – و وجدوا مريم و يوسف و الطفل مضجعا ً فى الـ ....... . ( لو 2 : 16 ) . 5 – ....... هو سر التقوى الله ظهر فى الجسد . ( 1 تى 3 : 16 ) . 6 – المجد لله فى الأعالى و على الأرض الـ ....... و بالناس المسرة . ( لو 2 : 14 ) . תסתכלו על התמונה בצד שמאל ולכי לפי התמונה יאללה בהצלחה למרות שזה זה נורא קל

lion 7

New member
תשבץ נחמד ומלמד ומחנך

ונדמה יפתר בקרוב .. דרך אגב אני מאלה שאוהבים תשבצים .. לילה טוב

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifתודה בן ישוע איזה תשבץ חמוד../images/Emo9.gif

הנה פתרון, ראיתי שהתעצלתם
אבל יש מילה שלא ידעתי
כי לא מכירה את השיר הזה
בבקשה...

salt of earth

New member
איך לא זוכרת את השיר ../images/Emo3.gif

في مذود البقر كان --نايم-- يسوع (مش مبسوط زي مل مكتوب ) חחח החזרתם אותי להצגות חג המולד בבית הספר כשהייתי בת 4 אולי.

lion 7

New member
מענין , מי כתב את השיר הזה?

נוסטלגיה שאי אפשר לשכוח ...

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifחח נו בן ישוע בלבל אותי..

הוא שם נקודות במקום מילה אחרת בשיר..שלא קיימת בעצם
אבל באמת שלא מצליחה לזכור שיר זה..

lion 7

New member
פי מיזואד אלבקר כאן נאיים יסוע

כך... חח גם אני מתחיל לשכוח אותו .. כנראה לא מתרגלים אותו ... ואם מתרגלים אז בבקשה שלא יעשו לחן אחר.. כי מה זה יפה המקור ...

salt of earth

New member
סימן שאתם מזדקנים ../images/Emo3.gif

חחח אל תקחו אותי קשה.. אנא בעדני סג'ירה נסיון לזכור את ההמשך: في مذوذ البقر كان نايم يسوع والنونو الصُغير לא זוכרת את השורה האחרונה
ולא מצאתי את השיר ברשת אגב זה אותו לחן של Away in A Manger http://www.rebeccak.com/audio/joyfulnoel/manger2.mp3 תרגלנו את זה המון פעמים בהצגות חג המולד בגן ... כל הבנות רצו לשחק את מרים אבל נתנו את התפקיד לילדה אחת ושאר הבנות שיחקו את המלאכים ושאר הבנים שיחקו את הרועים והבקרים והכבשים

lion 7

New member
חחח , יאללה חוויה שרק הקטנים ישמחו

בה ,, זה מזכיר לי בקשה (כי הוא לא מצווה ) מיסוע לנו : אם לא נחזור כילדים , לא נכנס אל מלכות השמים (אין לם תעודו כאלאטפאל לאן תדח`ולו מלאכות אסמאואת)

למעלה