תשדיר מזעזע ומוצלח

תשדיר מזעזע ומוצלח

יישר כוח על התשדיר המצמרר של נהג שפוגע בהולך רגל במעבר החצייה. מדובר בתשדיר אחד הטובים שנעשו עד היום אם לא הטוב שבהם, שמי שעשו אותו ידעו כיצד לזעזע את התודעה. התשדיר גם משודר בכמות גדולה ובתדירות גבוהה בכל הערוצים המובילים ובאמת שקשה להתחמק ממנו. כל האלמנטים החזותיים, הצלילים והמשפטים שם גזורים ממציאות כואבת שקיימת, לא המציאו שם שום דבר, זו אמת לאמיתה. לראות ולהפנים. פתחו שבע עיניים והאטו לפני מעבר חצייה!

isra533

New member
רק בעתיד נדע אם באמת מוצלח

כמו שאפשר לראות ולהפנים, אפשר גם לראות ולהתעלם. לא כל מה שנראה מזעזע אמנם מזעזע באמת. את המושוכנעים בודאי שזה שכנע, הבעיה היא האם זה ישכנע את המתעלמים, את אלה שלא בדיוק איכפת להם מה שמתרחש מסביבם, את אלה שיגידו לאחר מעשה "מאיפה הוא הופיע לי" או "הייתי בטוח שאצליח לעבור לפני..." ועוד תרוצים המראים רק על חוסר מודעות מינימלית בנהיגה. בנוסף לכל החסרון הגדול של התשדיר הוא ההתיחסות אך ורק לנהג ואין שום התיחסות להולך רגל עצמו שאחריותו בארוע כזה לא פחותה מהנהג עצמו. לזעזע קל מאד הבעיה שמשך הזמן שהדבר עובד עלינו קצר ביותר.

בר

New member
לפעמים נהגים אינם אשמים בפגיעתם של-

הולכי הרגל במעברי החצייה. כמה וכמה פעמים קרה לי שהתקרבתי למעבר חצייה במהירות סבירה ובצידי המעבר לא עומדים הולכי רגל ואז לפתע רץ אדם לתוך המעבר מבלי להבחין בכלי הרכב הבאים ומתקרבים אליו ואז מתרחשת תאונה או כמעט תאונה. או הולכי רגל אשר לבושים שחור ובמעבר חצייה בלתי מואר לא נראים ואז הם חוצים ואנחנו הנהגים קולטים אותם פתאום חוצים. וזה קרה לי אתמול למשל,כאשר לא ראיתי הולך רגל לבוש כהה לחלוטין ואם כל האור שרכבי יצר בלילה,עדיין לא ראיתי עד שהוא היה ממש מולי. המזל הגדול שנהגתי לאט ושמתי לב אליו בזמן וכן גם עוד שמתי לב שהוא חצה באור אדום ברמזור,זו עוד סיבה לפגיעה בהולכי הרגל. לפי דעתי צריכים להכניס להולכי הרגל לא פחות מודעות לנושא חציית הכביש מאשר לנהגים שישימו לב אליהם. הם אומנם פגיעים יותר,אבל הם יכולים למנוע את התאונה בצורה טובה יותר מאשר הנהג. ונושא שכזה צריכים להשריש לתוך הילדים שלנו עוד בטרם מתחילים הם להגיע לגיל קבלת הרישיון.

למעלה