תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
תשואה גבוהה
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="ניר בבגני" data-source="post: 144619985" data-attributes="member: 2362339"><p>הי רובי</p><p>בהמשך לתשובה של ויני, יש קשר בין תשואה לרמת סיכון.</p><p>בעצם מה שויני מציע לך ואני נוטה להסכים עם ההמלצה</p><p>להימנע מגישה של לעשות "שופינג תשואה" הכי גבוהה</p><p>כי התוצאה של גישה כזו עלולה להוביל אותך לפרויקטים בסיכון גבוה </p><p>אשר לרוב המכריע אינם נכונים למשיקע הישראלי הממוצע.</p><p>הדגש של "מה לא" הוא חשוב כי הרבה ישראלים נופלים בטעויות האלה של פיתוי תשואות גבוהות. זו עובדה.</p><p></p><p>עכשיו "מה כן"-</p><p>תלוי תשואה ממה - אם אתה מתכוון תשואה מהשכרה</p><p>אני אני מציע לך לחפש לפי שווקים בארצות הברית בחתך סוציו אקיונומי חציוני:</p><p>למשל במטרו קליבלנד אוהיו תשואה באזורים כאלה סביב 6-7% מהשכרה</p><p>וכרגע עם עליית מחירים של כ20% בשנה האחרונה. כרגע יש דינמיקה של עליית מחירים חזקה.</p><p></p><p>למשל במטרו של ג'קסונויל פלורידה בחתך סוציו אקונומי חציוני התשואה מהשכרה סביב 4-5% </p><p>וכנל דינמיקה של עליית מחירים גבוהה</p><p></p><p>באופן כללי, אזורי מטרו של מדינות מובילות בחגורת השמש יטו לכיון ג'קסונויל פלורידה ומטה.</p><p>אזורי מטרו של מדינות בשווקים המשניים כמו צפון מזרח ארצות הברית יטו למספרים דומים למטרו קליבלנד אוהיו</p><p></p><p>ברור שכל אזור מטרו דורש התמחות בפני עצמה.</p><p>מה שיש כאן זו תשובה מאקרו כי שאלת מאקרו</p><p>אישית, אני דוקא מאמין שכסף בנדלן עושים דרך שליטה בפרטים הקטנים ודרך הקשרים שלך עם אנשים ובעלי מקצוע באזור.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ניר בבגני, post: 144619985, member: 2362339"] הי רובי בהמשך לתשובה של ויני, יש קשר בין תשואה לרמת סיכון. בעצם מה שויני מציע לך ואני נוטה להסכים עם ההמלצה להימנע מגישה של לעשות "שופינג תשואה" הכי גבוהה כי התוצאה של גישה כזו עלולה להוביל אותך לפרויקטים בסיכון גבוה אשר לרוב המכריע אינם נכונים למשיקע הישראלי הממוצע. הדגש של "מה לא" הוא חשוב כי הרבה ישראלים נופלים בטעויות האלה של פיתוי תשואות גבוהות. זו עובדה. עכשיו "מה כן"- תלוי תשואה ממה - אם אתה מתכוון תשואה מהשכרה אני אני מציע לך לחפש לפי שווקים בארצות הברית בחתך סוציו אקיונומי חציוני: למשל במטרו קליבלנד אוהיו תשואה באזורים כאלה סביב 6-7% מהשכרה וכרגע עם עליית מחירים של כ20% בשנה האחרונה. כרגע יש דינמיקה של עליית מחירים חזקה. למשל במטרו של ג'קסונויל פלורידה בחתך סוציו אקונומי חציוני התשואה מהשכרה סביב 4-5% וכנל דינמיקה של עליית מחירים גבוהה באופן כללי, אזורי מטרו של מדינות מובילות בחגורת השמש יטו לכיון ג'קסונויל פלורידה ומטה. אזורי מטרו של מדינות בשווקים המשניים כמו צפון מזרח ארצות הברית יטו למספרים דומים למטרו קליבלנד אוהיו ברור שכל אזור מטרו דורש התמחות בפני עצמה. מה שיש כאן זו תשובה מאקרו כי שאלת מאקרו אישית, אני דוקא מאמין שכסף בנדלן עושים דרך שליטה בפרטים הקטנים ודרך הקשרים שלך עם אנשים ובעלי מקצוע באזור. [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
כלכלה
השקעות נדל"ן בארה"ב
תשואה גבוהה
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה