תשובה אולטימטיבית לשאלה

להב 31

New member
תשובה אולטימטיבית לשאלה

מה גברים רוצים ? אם להודות על האמת...... אנחנו לא רוצים הרבה, למעשה רק דברים טריוויאליים, לדוגמא : בת זוג שהיא כלת פרס נובל, בעלת I.Q כשל מאדאם קירי, בעלת משכורת שנתית כמו של ביל גייטס, בשלנית כמו רות סירקיס, נראית כמו אנג'לינה ג'ולי, מקרינה עוצמה כמו יונית לוי, משדרת רוך חום ואהבה כמו אמא תרזה, דואגת ואיכפתית כמו פלורנס נייטינגייל, מתנהגת במיטה כמו שחקנית פורנו איכותית........... בקיצור, נראה לי שקלטתם את הרעיון- דרישות צנועות, זה המוטו שלנו (הגברים). אם יש חברת פורום שעונה על ההגדרות, נא ליצור קשר במסרים !!!

../images/Emo6.gif

על הגדרה אחת אפילו אני לא עונה. Shame On Me

נעמייה

New member
אני מוחה ../images/Emo88.gif

יונית לוי בכלל לא משדרת עוצמה
בכל פעם כשהיא רואה את ארררל'ה... היא נמסה...

להב 31

New member
מוזר ../images/Emo153.gif

לא ידעתי שניתן להמיס קרחון שניתק מאחד הפיורדים של סקנדנביה באמצעות מראהו של אררררל'ה.......

coaxcable

New member
הייתי מת לזרוק בדיחה גסה

אבל הצנזורה פה :::) חחה זה לא אהרל'ה זה העוזר מלמטה <- צינזרתי :) חהחה היי זה לא גס לא לגעת לי באאהרל'ה ::) זה ההוא - נו! גדי סוקניק..בתפקיד הקודם שלו - של מחזיק "בומים" בכל מיני מקומות..(סליחה! שכחתי!!) והוא הסתובב בכל מיני חורים (אמרתי: זה לא גס!!!11) הוא היה כתב שטח :)))))) היא דלוקה על אנשי שטח......חירניקים כאלה....לוחמי שייטת תקשורת "ערוץ 2" מחזור מנחים-שדרים 2003 ויו לה פראנס.....רגע זה לא היה עמנואל הלפרין......אה הוא בכלל תקוע (אמרתי ואומר שנית!!1 לא גס) בערוץ ראשון שיט לילה כולם ישנים שעה 3 לפנות בוקר או משהו :) טוב ניפגש אהבתי את הפורום פה

להב 31

New member
אהובתי ../images/Emo99.gif

האם יתכן שאני לא זוכה למספיק קרדיט מצידך?
לא נורא, כעונש תורידי לעצמך 3 ס"מ בגובה

tokit

New member
קראת לי??

פרס נובל עדיין לא קיבלתי, אבל אולי יום אחד.. המשכורת של חבר שלי לא רעה.. הוא גם מבשל מצוין (לי אין מושג איך מכינים חביתה).. על מראה ניתן להתווכח.. על כל שאר הדרישות אני עונה, ואתה יודע את זה..

להב 31

New member
תגידי

האם אני אמור להבין מתשובתך שאני אקבל אותך ואת החבר שלך בעיסקת חבילה?? הוא יספק את המשכורת והבישולים, את תספקי את הרוך, החום האהבה, העוצמה ואת התבונה הנדרשת.לגבי המראה- על זה אין ויכוחים, את יודעת שאני אוהב את המראה שלך. לגבי האיכויות שלך במיטה.........מתוך היכרות איתך, את בהחלט עונה על הדרישות. בנוסף יש באמתחתך בונוס אחד גדול- את פולוניה מוצהרת, אלופה בלנקות תריסים ובכלל שולטת בכל עבודות משק הבית (לתשומת ליבך, למרות שאני מגהץ נפלא, זה הדבר השנוא עלי ביותר!)

tokit

New member
אם אתה תלמד לבשל ותביא משכורת

נאותה, לא ממש נצטרך את חבר שלי.. לא?? ד"א.. אני עושה גם פאלנים ואני אפילו אוהבת לגהץ..

למעלה