תשובה דחוף!!!

תשובה דחוף!!!

הי אני מפורום פוריות.המליצו לי לפנות אליכן כדי לקבל תקווה וגם תשובה אולי... נשאבתי לפני כ -3 חוד´ ולא בוצעה החזרה כיוון שלא היתה הפריה הביציות לא היו תקינות. הרופא אמר לי שיתכן מאוד שזה מקרי וצריך להחליף פרוטוקול. האם מישהי ממכן חוותה או מכירה מקרה דומה? אני עומדת להתפוצץ...

DDNL37

New member
אומנם אני עדיין לא בפורום נחשק זה

אבל היה לי טיפול בו נשאבו 9 ביציות ללא הפריות כלל, וטיפול לפניו הופרו רק 2 מתוך 10. בפרוטוקול אחר (בבית חולים אחר...)מצב ההפריות השתפר. אגב בטיפול בו לא היו הפריות קיבלתי מונוגן ושמעתי שאצל עוד נשים יש איתו בעיות. בהצלחה.

היי דונל../images/Emo51.gif

רציתי לדעת האם נאמרה הסיבה לחוסר ההפריות ולאיכות הביציות?? אצלי הרופא אמר שחסרה מעטפת חיצונית שאופיינית למבנה תקין וזה מאוד מאוד מדאיג אותי. הרפאו וצוות המעבדה אמרו לי שזה מוקדם להלחץ כי זה "רק הIVF הראשון"...

Lior11

New member
הפריות

אני עונה לך מניו יורק,פה אני גרה ב-4 שנים האחרונות.עברתי 5 טיפולי IVF (הפרית מבחנה). בטיפול הראשון מתוך 9 הופרו 2 (גונל F + פרגונל). בטיפול השני מתוך 9 הופרו 3 כנ"ל גם בטיפול השלישי (גונל F בלבד).בטיפול הרביעי מתוך 24 ביציות - 1 הופרתה אך לא החזיקה מעמד (פרגונל בלבד,דבר שגרם ליצירת הרבה ביציות באיכות נמוכה). בטיפול החמישי מתוך 9 הופרו 3 (גונל F בלבד)ותאמיני לי שכבר לא ציפינו לכלום והיום אני בהריון עם תאומים. הטיפולים קשים ולפעמים עם תוצאות כאלה מאוד קשה להתמודד. קחי אוויר, דברי עם הרופא על החלפת פרוטוקול ובהצלחה בהמשך.

הי ליאור ../images/Emo51.gif../images/Emo49.gif

את בהחלט הצלחת להרגיע אותי.אני טופלתי בגונל ולפני כן דקפפטיל לדיכוי. הרופא אמר שכנראה הדקפפטיל היה אגרסיבי מדי לגוף שלי ונעבור לסטרוטייד אל נשאר עם גונל. האם נאמרה לך הסיבה לאיכות הירדוה של הביציות והאם פירטו מה זאת איכות ירודה?? חוצמזה מזל טוב !! הכל היה שווה...

Lior11

New member
הי פרי

לאף רופא לא היתה תשובה מדוע ההפריות לא מצליחות (ותאמיני לי שהרופא הראשון שתהיה לו תשובה, יקבל פרס נובל). אם שואבים 24 ביציות ושום דבר לא מופרה, יש בעיה ואנו משערים שהאיכות לא טובה. אני רק יודעת שאיכות טובה נקבעת ע"י מ"ס התאים המתחלקים תוך 3 ימים מיום השאיבה.והכי חשוב שנכון להיום בהיחלט הכל היה שווה למרות שלפעמים ממש לא הרגשתי כך.

חג שמח ליאור../images/Emo151.gif

עוד שאלה קטנה... האם התפתחות הזקיקים היתה איטית? יש לי הרגשה שהביציות שלי לא היו בשלות מספיק. מקבלים כוריגון 36 שעות לפני אך לא בודקים בUS אח"כ.

למעלה