תשובה דחופה עבור ידיד בדילמה עסקית

ozmiri

New member
תשובה דחופה עבור ידיד בדילמה עסקית

ידיד שלי אשר יש לו מרס על האופק בנסיגה במזל קשת(28)הגיע לידי מים עד נפש במקום העבודה הנוכחית,הוא קיבל הצעה להכנס לשותפות אשר ההבטחות גדולות ומפתות..והדילמה היא האם להתפטר( המרס עושה את שלו? בחוסר שיקול דעת אשר נובע מהתפרצויות כעס ואנרגיה של כאסח) ולהכנס לשותפות - במפה הזנב הדרקון הלידתי על האופק המערבי ומקרין הרמוני 90 מעלות לבית הכספים עם הכוכבים סטורן ואורנוס במזל 28 מעלות קשת. לעומת זאת כל הבית ה6 מלא דיסהרמוני יופיטר ומרס 90 עם פלוטו ואורנוס בית 9 ב28 באריה. אני הצעתי לחכות עוד שלושה חודשים לראות מה יקרא לאחר גמר נסיגת מרס וכירון בבית 12 אצלו...מה אתם אומרים? הזדמנות של זנב הדרקון או פזיזות ממרס בנסיגה יאיר הפעם מאוד אשמח אם תגיב לי ...כי זה כבר לא השטויות שתהעסקתי עד עכשיו פה מדובר כבר בפרנסה של אדם התאריך הוא 27.10.64 שעה 10:15 בחיפה

והנה למה, ומה אני מציע לעשות :

ראשית, מרס אכן משפיע עכשיו בצורה פזיזה וחסרת שיקול דעת. אבל.. וזה אבל גדול : בין היתר, הוא מוציא גם החוצה תסכולים שעד עכשיו היה קשה להתעמת איתם, אם בגלל חוסר בטחון ואם בגלל חוסר לגיטימציה לומר את כל מה שבפנים. מרס בקשת מאפשר חיבור למקום אמיתי יותר בפנים שאולי לא היה אומץ לחוות עד כה, גם אם הדרך שלו עלולה להראות לא רצינית, פזיזה וילדותית. אולם לקחת עכשיו את ההצעה השניה - גם זה לא מעשה חכם במיוחד, כי לטווח הארוך הדברים ישתנו, עם חזרתו של מרס להילוך רגיל, וגם שיקול הדעת ישתנה. ההצעה שלך להמתין שלושה חדשים נראית נכונה מאוד, אולם זה הרבה זמן.. הצורך הנוכחי לפעול עלול לגרום לדברים לא רק להראות אחרת, אלא לשבור את הכלים בכל מחיר, עם הרבה ריגוש על שסוף סוף הדברים יוצאים. והנה העצה שלי, שאולי גם תקדם אותך כאסטרולוגית : תחקרי את האיש לגבי זמן קבלת ההצעה החדשה - אם אפשר אפילו ברמה של דקות - ועשי מפה לרגע קבלת ההצעה הזו. המפה הזו, שהיא בעצם רגע של פתיחת מעגל, תוכל לעבור הצלבה עם מפת הלידה של האיש (בכל תכנה אסטרולוגית מינימלית של אפשרות של קומפוזיט - הצלבת מפות). אני רוצה שתתבונני במפה המשלבת את השנים, ותראי מה קורה שם : במפה הזו אפשר יהיה לראות את השילוב בין ההצעה לבין הפוטנציאל של הלקוח שלך - בואי נעבוד על המפה הזו בפורום : אמרי לי מה קורה שם, ונוכל לבחון ביחד את האספקטים אחד לאחד. אם תוכלי גם להעלות אותה כקובץ זה יהיה מצוין, ויאפשר גם לאחרים לראות אותה, ולהתייחס בהתאם. הבה ננסה לעשות פעולה משותפת. אם לא תצליחי - שלחי בהודעה הבאה שלך פירוט מדוייק על מצב הכוכבים במפה המשותפת, ושם נוכל גם לראות את התשובה. מוכנה ?.. :)

למעלה