תשובה כוללת לגבי ועדות רפואיות

hillator

New member
תשובה כוללת לגבי ועדות רפואיות ../images/Emo70.gif

שוחחתי היום עם תא מתנדבים כל מי שעד היום לא עבר ועדה רפואית לא מגוייס בספטמבר. חשוב לזכור שלאחר הועדה הרפואית בא מקבלים אישור התנדבות יש עוד הליך של מציאת תפקיד. מכוון שאנחנו היום ב18 לספטמבר מי שמגוייס ב1.9 יודע על כך. אפשר להירגע הפניות שלכם לתא מתנדבים יענו וכמו כן כנראה הם יתארחו פה שבוע הבא. בברכה הילה

תאריך הגיוס שלי לא ידוע למרות שכבר נתנו אישור

סופי בע"פ וגם יש לי כבר תפקיד שהתקבלתי אליו - וכמו שאת כותבת: כבר ה19 לאוגוסט, הגיוס ב1 לספטמבר, לא משיג את תא מתנדבים , לא קיבלתי שום הודעה בדואר או בטלפון ואין לי מושג אם, מתיי ולאן אני הולך לטירונות. ???

hillator

New member
במקרה הנ"ל

מכוון ששבוע הבא סביר להניח השיחה איתם תהיה רק כנראה ביום ד או ה ההיתי ממליצה לפנות ליחידה שאליה התקבלת לדבר עם השלישה ושהם יפנו מול תא מתנדבים

hillator

New member
אני מציאה שתצרי איתם קשר

ושאיזשהו גורם סמכות שם יתקשר לתא מתנדבים וילחץ עליהם

כנ"ל.

במיטב אמרו שהעבירו לתא מתנדבים. הבסיס הספציפי - כנ"ל. ועדיין אין קול ואין עונה מתא מתנדבים, אין תאריך גיוס למרות שאמור להיות גיוס מתנדבים תוך 9-10 ימים מהיום....

hillator

New member
אני מציאה שתפעלו

מול היחידה והתפקיד הספציפי כי ניראה לי להם יש יותר כוח מהמשק שעונה לטלפון במיטב

הילה, כמו שכתבתי: היחידה הספציפית מעורבת

ופונה לתא מתנדבים במקביל אליי וגם להם - לפי דבריהם- לא נותנים תשובה... זה לא נשמע כמו עומס, זה נשמע כמו בלגן. לאן שלא פונים זה נופל בסוף בתא מתנדבים- ומשם אין תגובה.

המפקד המיועד התקשר אלי כשהיה בשלישות

ואני בקשר אי מייל עם תא המתנדבים שכבר בפעם השלישית מסרתי את פרטי היחידה והם בשלהם כאילו לילדה עדיין אין תפקיד ולכן אין החלטה על גיוס בספטמבר.

למעלה