תשובה לאתי אברהמי על ארגון הגג...

-איציק

New member
תשובה לאתי אברהמי על ארגון הגג...

לצערנו הרב ארגון הגג במקום לתמוך במאבק של מי שהוא אמור לייצג החליט להתעסק בפוליטיקה קטנונית ולפצל את השורות תוך כדי ההפגנה. הארגונים הגדולים הרשומים תחת ארגון הגג "אילן" "אלין" ו"אקים" תורמים למאבק שלנו גם בכסף וגם ברוח וגם נמצאים במקום. ארגון הגג מזה שנים לא מילה את תפקידו ולכן קם מטה המאבק. ניסינו ליצור שיתוף פעולה ולכן יואב קריים ישב בהנהלת ארגון הגג. משארגון הגג תקע סכין בגבם של ציבור הנכים לא יכול היה יותר יואב להצדיק ישיבה בארגון קיקיוני זה, יתרה מזאת באותו שבוע ממש ביטלה המדינה את האישור למנהל תקין לארגון הגג אחרי בדיקת ספרים. זה אומר שארגון הגג לא יוכל לקבל תקציב מהמדינה ולגנוב אותה כפי שהוא עשה ב 20 שנה האחרונות. מטה המאבק ישמח לשתף פעולה עם כל מי שהמטרה עומדת לנגד עיניו ולא קידומו האישי או כבודו. ארגון הגג הפך את עצמו בילתי רלוונטי, אחרת היה שותף בארגון ומימון ההפגנה, עם לא היה מארגן אותו בעצמו. בסוף ההפגנה נראה כי השורות מאוגדות ומי שיושב מעבר לגדר זה מר ויורשובסקי וחבר נאמנים קטן ומנותק. איציק בשיתוף יואב קריים

אהוד יערי

עונה למי שתמכו בטרוריסטים. מילותיו של אהוד יערי: אחד ההישגים הגדולים שרשם לזכותו יאסר ערפאת, היה בשיווק מצג-שווא של כוונותיו ופעילותו לפלחים ניכרים בציבור הישראלי. נדרשו, למשל, חודשים ארוכים של שפיכות דמים עד שמאמרי המערכת ב"הארץ" קיבלו תפנית ביקורתית חדה כלפיו. כדי להגן על ערפאת - מותר היה להדביק מומים במי שחתר לעשות את מלאכתו נאמנה. אודה על האמת: ביקורת קנטרנית ועולבת היא לחם חוקו של מי שמתפרנס מהופעה בטלוויזיה. אבל במקרה המיוחד הזה נדהמתי משפע הרעל שנטף מכל שורה. כל כך חשוב היה לשמור על המוניטין הטוב של ערפאת, שניתן היה לרמוס ברגל גסה את 30 השנים שהשקעתי, בעוונותי, במעקב אחריו. כך, בפשטות, לטעון שהערכות המבוססות על מידע וניסיון אינן אלא שילוב של גחמות וטינות. במלים אחרות: מי שבתחילה מיאן לתפוש שערפאת ולא אחר, הוא מחולל הטרור הראשי - במכוון וביודעין - וחיפש "זעם עממי" כסיבת האלימות - הוא זה שנתן ארכה נוספת להונאת הדמים שלו. מוסף "הארץ" הניח לערפאת להאמין שהוא רשאי להבעיר את הדלקות וגם ייחשב אצל הכתבת ושולחיה כמכבה האש. ובכך, תרמו גם להטעיית הציבור שלנו ולהשעיית ההתפכחות מן החול שניסה ערפאת לזרות בעינינו מיומה הראשון של האינתיפאדה. רוב הכותבים ב"הארץ" אכן שינו את טעמם זה מכבר לגבי ערפאת. שמא הגיעה העת להביע צער גם על ההשתלחות המיותרת ההיא?

-איציק , כדי שיקראו בארגון הגג

מה רשמתם. מציעה לך לשלוח להם את התשובה.מספר הפקס הוא 035240265 אין להם אינטרנט. אני לא ארגון הגג, צר לי לאכזב אותך.

-איציק

New member
אני לא מעוכזב, תחזירי להם את פנקס

החבר שלך ותתפטרי מהנהלת ארגון הגג (כמנהלת דרכי גישה)

-איציק , לא הייתי מעולם ולא אהיה

חברת הנהלה או אחרת בארגון זה או אחר. אשמח מאוד לראות את כרטיסי כחברת הנהלה של ארגון זה או אחר. האם יש לך דבר כזה? מעניין מתי תביא לכאן נושא אחד חשוב , פרט לעניין הפרטי שלך? תודה

-איציק

New member
גברת אברהמי , את חושבת שאת יכולה

"לעבוד" כאן על משהו? כל מה שנכתב כאן מועבר לארגון הגג ישירות ממך. על מי את עובדת. אמרתי לך ליש יש אינפורמציה מה קורא בארגון שלך איציק

erez12

New member
לאיציק

אני שם לב שתמיד אתה יורד על כולם ועל אתי ( המנהלת של הפורום ). אולי מספיק לרדת עליהה ועל כולם באמת. אני עוקב אחריך המון זמן פה וזה לא מתאים לך....( למחשבה)

asloma

New member
הוא יורד לכולם....

הוא מכה ללא אבחנה, מתחת ומעל לחגורה. הוא הפך את הירידה ואת רמת הירידה לאומנותו. יש לו חשבון ארוך ואישי, ועל כן את התחשבנותו מסובכת ופלאית. הוא הפך את עצמו לבובה על חוט ונע לצלילי היצירות המהוללות של מנהיגו הרוחני. הוא בחור כארז, בלי מעצורים ועוד בתלילות ההר.. אין תימא איפה, על מראהו מדושן העונג... לא יפלא, כל מטפיך יטופון..

רינו

New member
אז תמיד תאמר....../images/Emo24.gif

נ...נח....נחמ....נחמן מאומן

-איציק

New member
אבי, אמא של ציון ועוד שמות, ...

אני לא יורד לאיש כמוך. אני מתפס על מי שצריך לתפס כולל אתה כאשר צריך. לא אין לי גורו, אני ברשות עצמי, אני כן מאמין בדרך של המאבק ושל מטה המאבק. אז תפסיק את ללקק למנהלת כי כולם יודעים שאתה מחפש את הכבוד. איציק אני ירדתי עליך בעדינות אז שמור מרחק ממני....

erez12

New member
לידיעת שניכם איציק ויואב

אתר אירגון הגג הינו אתר מידע ולא יותר והוא מתקיים מהתנדבות אני גם מתנדב שם תראו בעצמכם, אין שם שום פוליטיקה. אני מאוד מעריך את אירגון הגג ופועלתו וכדאי מאו שגם אתם תתחילו להבין מה משמעות של האתר להעברת המידע דרך האינטרנט ממתי אתר של נכים הינו אתר פוליטי? אתה לא צודק !!!

-איציק

New member
כאשר ארגון הגג יפעל למענן הנכים כן,

יפעל פרטני עבור הנכים ולא כפי שהמנהלת כאן כתבה שהוא פועל ""לחוקים"" נו באמת על מי אתם עובדים כאן? ארגון הגג פשט ממזמן את הרגל, חוץ מקבלת כספים מגופים ממשלתיים (לשמחתנו נשלל הדבר מהם כיום) וחלוקתם לכיסם הפרטי של המנהלים בו, ארגון הגג לא עשה כלום למען הנכים, הוא רק ניצל אותם לצורך סחיטת המוסדות. לשמחתנו הרבה המוסדות כמו אילן אקים ואלין כבר יודעים מי עומד בראש הארגון הלא רלוונטי הזה. איציק

-איציק

New member
ועוד דבר, ארגון שבראשו עומד איש

כמו וורשובסקי שהיה ח"כ מטעם מפלגה פוליטית הוא לא פוליטי אז מי כן? אגב: גם למטה המאבק יש אתר ואנו במטה המאבק כלל לא אנשים פוליטיים, כן יש בינינו חברי מפלגה מפה ומשם, אבל אנו פועלים אך ורק למען כלל הנכים. ואפילו עם בעתיד נקים מפלגת נכים גם אז נהיה מפלגת נכים לא פוליטית כלל, וכפי שהצעתי למי שהצעתי לא נצביע בנושאים לא חברתיים כלל, אנו לא נהייה ולא נצביע אל עניינים מדיניים. איציק

למעלה