תשובה להפגנת השמאל מחר בירושלים?

politician

New member
תשובה להפגנת השמאל מחר בירושלים?

שלום, האם יש מצב לארגן הפגנת נגד להפגנת השמאל מחר? ההפגנה תתחיל בשעה 19:00 בכיכר ציון בירושלים. הנה מודעה מאתר מרצ: מצעד בירושלים במוצ"ש ה - 02.03.02 תצטרף מרצ למצעד של קואליציית השלום ושלום עכשיו בירושלים. הסעות חינם על חשבון השמאל אני חושב שכל מי שהצביע לשמאל (מרצ, עבודה) ב-99´ ומאז התפקח, חובה עליו להגיע להפגנה עם שלטים התומכים בשרון. בבקשה תפרסמו בכל מקום שאפשר. אני לא חושב שכדאי להגיע לשם אם יהיו פחות מ-50 אנשים. חשוב! אני לא רוצה שיגיעו כל מיני חובשי כיפות! זו הפגנה שצריכה להיות הפגנת השמאל האמיתי שהתפקח, מול אותם אטומים שכנראה לעולם ירוצו כצאן לשחיטה. כמובן שזה יהיה נחמד אם גם תהיה הפגנת ימין במקום, אבל אני רוצה להיטמע בתוך ההפגנה של השמאל ואז - לשלוף שלטים בעד שרון, רעיון הטרנספר ותמיכה בארה"ב, הודו ורוסיה במלחמתן בטרור, לצידנו. אפשר לכתוב לי: [email protected]

אנדרי ז

New member
טעית בכתובת

אם אתה מנסה לפלג את שינוי ע"י שכנוע מרכיביה הימניים להצטרף להפגנה מדינית, אני מאוד מקווה שתיכשל. שינוי היא מפלגת מרכז, וחלקים גדולים ממנה תומכים לפחות חלקית בהפגנה שעליה אתה מדבר. ושכחת גם עוד עובדה חשובה. שינוי מתנגדת נחרצות לממשלת שרון, כך שתתחיל לשכוח מהפגנה שלה בעדו.

byrdlove

New member
לפיד כבר אמר

בתוכנית של משעל שהוא יגבה את שרון בפעולותיו המבצעיות אפילו אם ניכנס חזרה , נשליט סדר, ונצא. לפיד יודע כי כך צריך להעשות השלום והוא אף חידד בכך שאמר כי לאחר שנצא נשב על הסכמי הביניים שהושגו רק לאחרונה lovebyrd

אנדרי ז

New member
בהפגנות ימין

לא מעבירים את המסר שנגבה את שרון נגד הטרור הפלשתיני ואח"כ ניתן לו לחדש את המו"ם. משדרים לו את המסר של ארץ ישראל השלמה ושל חוסר מוכנות לוותר על מטר רבוע אחד. בהפגנות מהסוג הזה שינוי לא יכולה ולא צריכה לקחת שום חלק. מי מחבריה שרוצה להפגין באופן באופן פרטי, זאת כמובן זכותו. ועוד דבר קטן. טומי לפיד הוא ראש המפלגה ואנחנו בדרך כלל אוהבים את העבודה שהוא עושה. אבל נא להפסיק את הזיהוי המוחלט בינו לבין המפלגה. מפלגה מורכבת מיותר מאדם אחד, וטומי הוא לא הרבע שלנו.

byrdlove

New member
אב

טומי לפיד הוא ראש המפלגה שלנו, וכמובן שנתייחס לדברו בהתאם, לא חשבתי ולא טענתי ששינוי מזוהה עם גוש הימין, אך תתפלא, היא תומכת.

אנדרי ז

New member
אתה טועה בגדול

שינוי מורכבת מאנשי שמאל ומאנשי ימין. אומנם נוצר קונצנזוס במפלגה, שגם אני בתור מישהו מהאגף השמאלי מכיל את עצמי בתוכו, לתמוך בדרך כלל במהלכים הצבאיים של שרון נגד הרשות הפלשתינית, הגם שהם מתחילים לחזור על עצמם ולהיות חסרי תועלת. אולם מכאן ועד השתתפות בהפגנה של הימין המרחק גדול, גדול מאוד.

politician

New member
יופי!

בכלל לא דיברתי על הפגנה של הימין. אולי אתה סובל מחוסר יכולת להבין מה שאתה קורא, אבל זו לא סיבה לרוץ כמו שמוץ. זו הפגנה של השפויים. ובתוכה יהיו גם אנחנו = אנשים הדוגלים בחופש. במלחמת חורמה באיסלאם = הדת הכי נוראה עלי אדמות שמה לעשות, פוגעת בנו מלפני 67 ותפגע בנו בכל מצב, בנו ובכל עם חופשי בעולם. דווקא פעילים משינוי יכולים להבין את מה שאני מדבר עליו- חיסול ההתנהגות הגלותית של השמאל הקיצוני והחרדים. בואו נבין ששני מחנות אלו הושמדו כמעט לחלוטין בשואה - ומי שלא הושמדו היו הציונים = היהודים הלוחמים. החילונים, השפויים והנורמלים. בואו נתארגן. רק כך נצליח להגיד משהו. ולא לחכות לתורנו ביציאה הבאה מהבית. זה או עכשיו או

אנדרי ז

New member
בתנאי אחד

שבאותה הפגנה תהיה גם אמירה חזקה נגד הימין הסהרורי ומדיניות אף שעל.

למעלה