תשובה לטלי

אלוני.

New member
תשובה לטלי

ההתייחסות הינה למה שכתבת בלינק שתמצאי מטה. ניסיתי להבין למה התכוונת כאשר אמרת שאף אחד לא שואל מה הילדים הללו עושים שם , כאשר כוונתך לילדים באוטובוס שהותקף. הנסיון הנואש של השמאל למצא צידוק לכל פעולה של הצד השני במעשים שלנו הפך לפאטתי יותר מאשר הצעקות האומללות של הימין בארץ. לתקנך , צה``ל לא הכריז על הציר כציר לא מאובטח - ואין זה תפקידו של צה``ל להחליט החלטות כאלה. באותו בוקר נפתח ציר התנועה הזה גם לרכב פלשתינאי , ובעצם לתנועת כל רכב . דקות לפני הפיגוע עבר סיור של צה``ל במקום . האוטובוס נסע כמדי בוקר להסיע ילדים לבית ספר , ורוצחים חסרי צלם אנוש ניסו להרוג את הילדים . יש לך טענות ? רצון להפגין ? אמירות פוליטיות - אנא לפחות דייקי בעובדות . הנסיון לזרוק בוץ על מאוורר כי לבטח מישהו יתלכלך מוריד מאמינות דברייך . ועוד מספר דברים , האם כדאי גם לשאול בציניות מה עשו הילדים בפורים בדיזנגוף ? ונוסעי קו 18 בירושלים , האם לא יכלו להישאר בבית ? האנשים הללו וילדיהם , אזרחי מדינת ישראל החיים במקומות המוכרים ( ובמרבית המקרים נתמכים ומעודדים ) על ידי כל ממשלות ישראל , זכאים לאותה הגנה כפי שזכאים לה ילדי תל אביב . התרת דם של מי מאזרחי מדינת ישראל כמוה כהתרת דמם של כל אזרחי מדינת ישראל .

felix

New member
תגובה לטלי ובוקר טוב אלוני !

גב. טלי הייתי מאוד מייעץ לך לקפוץ לבית חולים סורוקה מחלקת ילדים ולראות מי הם הילדים שנפצעו בפיגוע האוטובוס. הם לא מתנחלים, הם ילדים תושבי ישראל שמנסים , גם הם לחיות בשלום עם שכנינו הערבים. הערבים ובעיקר הפלסטינאים במשך יותר מ- 100 שנה מנסים לחסל את הישוב ביהודי בארץ ישראל ועדיין חושבים שהם יצליחו. אנשים כמוך רק מחזקים את המחשבות שלהם שאולי יצליחו. תאמיני לי שאני מאוד מעוניין לחיות ולגדל את ילדי כאן, בארץ ישראל ולא בשום מקום אחר. הפתרון כרגע הינו הפרדה מוחלטת ביננו לבין האנשים האלה שקוראים לעצמם עם. חבורה של פרחחים ופורעי חוק שלאורך כל שנות האיזור היו פושעים ותוקפי שיירות שעברו בחבל ארץ זה. תקראי קצת ספרי היסטוריה ותביני קצת עם מי יש לנו עסק. לא מדינת ישראל אשמה במצב המתדרדר וגם לא `` המתנחלים`` תושבי המדינה. יום טוב שיהיה לך טלי !!!

amor

New member
``אוהבי`` השלום לא יתפקחו גם אם יהיה פיגוע בחדרה.

למעלה