תשובה ליהודה

תשובה ליהודה

שלום יהודה אני משיב לשאלתך כאן ולא על השירשור של ברבי מכוון שלפי הבנתי השרשור של ברבי נועד כדי שנתמוך בברבי ונקל על המצוקה שהיא נקלעה אלה אין לי שום כוונה שמישהו יחשוב שאני חס וחלילה שופט את בברבי (ואני לא) מנקודה זו אני מתיחס רק למיקרה שלי 1. אני לא אומר לעשות הפלה אני רק ממליץ מתוך הנסיון שלי לעשות הפלה בתור גבר שעבר את ההשפלה שבגנבת זרע אני יכול להגיד לך שאין הבדל בהרגשה של נאנסת לגבר שכפו עליו אבהות נגד רצונו שנהם מרגשים שמשהו פנמי ועמוק נלקח מהם בקוח וכמו שלפני 20 שנה היה מקובל להאשים את הנאנסת באונס במילים כמו "למה הלכת לבד ברחוב חשוך את אשמה" "למה לבשת בגדים לא צנועים את רצית את זה את אשמה" "זה קרה לך כי לא שמרת את הבתולים עד לאחר החופה את אשמה" "למה הלכת לפב הזה את אשמה" "למה לא ניזהרת את אשמה את רצית את זה" והיום משם מה מאשמים אבות בעל כורחם שהם אשמים במילים "למה לא נזהרת אתה אשם" וכל יום נשים שעברו את גיל 34 ואין להם ילדים ממשות הורות באופן חד צדדי תוך רמיסה של רצון הצד השני ואם הזמן תופע זו רק הולכת ומתגברת אני בטוח שעם הזמן לא תהיה בררה והמחוקק ימצע פיטרון לבאיה עצובה זו אני לא שולל מנשים לממש הורות פתוח לפנהם תרומת זרע הפריה מגבר בהסכמה ועוד דרכים יהודה אני מכווה שקיבלתה תשובה על לשאלתך יהודה היתי רוצה לשאול האם אתה מגדל את שלושת ילדך המקסימים (כן ראיתי את התמונה) לבד או שיש לך הסדר ראיה יום טוב ציפור שמש

צפור שמש..תסביר לי..

מה זה גניבת זרע? איך היא מתבצעת? לי זה נראה קשקוש אחד גדול של חוסר אחריות... תקן אותי אם אני טועה!

ציפור ה-../images/Emo42.gif! שמעת על קונדום?

שמעת על אחריות של שני הצדדים? שמעת שצריך שניים לטנגו??. מה זאת ההיתממות הזאת של גברים מסכנים שאיזו אישה רווקה, מבוגרת וכמהה לילדים הוציאה מהם בדרך מירמה ובלי שום שיתוף פעולה מצדם את הגנים המדהימים שלהם??. זכותך לא לרצות להיות אבא. זכותך לא לרצות לשלם כסף או להיות חלק מחייו של הילד שהיית שותף לו. אבל מספיק עם המיסכנות הזאת. כל עוד לא נאנסת במובן הפלילי של הענין או שנגנב ממך קונדום לאחר מעשה וללא ידיעתך- תעשה לי טובה !!!

ענבל30

New member
מסכימה עם חגית - וגם מחאה!

על ההשוואה המגוחכת בין אונס לבין "גניבת זרע". בעוד במקרה של "גניבת זרע" התבצע אקט יחסי המין בצורה הדדית וללא כפיה של צד אחד על השני (ואני מקווה מאוד שכבר הבנת מה יכולות להיות תוצאות של יחסי מין - אין אמצעי מניעה של 100% וסיכוי להריון צריך להלקח בחשבון!) אונס הוא כפיה אלימה של יחסי מין של צד אחד (ברוב מוחלט של הפעמים ע"י הגבר
) על הצד השני. אם גבר רוצה להמנע מ"גניבת זרע", אין לו אלא להמנע מלקיים יחסי מין ללא אמצאי מניעה (וגם אז להביא בחשבון שיש "פנצ´רים" - ואז זו כמובן לא "גניבה" אלא "תאונה") אם אישה רוצה להמנע מאונס, אין לה אפשרות אחרת אלא... לא להיות אישה... כי נשים נאנסות בכל מצב, בכל חברה, עם כל לבוש, בכל תאורה שהיא, ע"י זרים וע"י אנשים מוכרים, גם בביתן ה"בטוח", במקרים מחרידים גם על ידי בני משפחתן
שעליהם הן אמורות לסמוך יותר מהכל. אין "פטנט" למניעת אונס. וגם גברים חשופים לסכנת אונס, להזכירך. שלא תדע!

ההבדל בין חירבוז לאונס

יכול להיות שהמילים "גנבת זרע" קשורות אצלכם כבר למשמעות אחרת אני רוצה להגדיר מילה חדשה חירבוז חירבוז = כפית הורות שלא בהסכמה אונס = כפית יחסי מין שלא במסכמה לדוגמה: במהלך קיום יחסי מין גמר דני לדנה בפה (דני לא השתמש בקנדום) דני הדליק סגריה ונאנח דנה השתעלה קלות לתוך כף ידה והעבירה את הנוזל הצמיג לנרתיק שלה כעבור חודש הודיע הודיע דנה לדני שהוא בהריון ואמרה "רק תכיר בילד ואני לא אבקש ממך שם דבר יותר" בקיצור דנה חרבזה את דני המהדרים יגדו דני חורבז לכל החיים חירבוז היא פעולה שמתבצעת בכוונה תחילה אם לא היתה כוונה תחילה אסור להשתמש בפועל חרבז הפגיע הקשה ביותר בחירבוז היא לא כספית אלה פגיעה נפשית באדם המחורבז שבת שלום ציפור שמש

העקשנית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

תסלחו לי-אבל לא יכולתי להתאפק...........

קורין1

New member
כך היא גנבה לך זרע????

אני לא מאמינה לך.... דפקת ונדפקת, היית צריך לחשוב על זה קודם לכן, נכון המצב לא נעים, אבל להשוות את זה לאונס??????. עברת פעם אונס שאתה יכול לדעת איך מרגישה נאנסת???? רוב הפעמים נאנסת מאשימה את עצמה ומתביישת, אז על מה אתה מדבר, בגלל שאתה לא רוצה לקחת אחריות למעשה שעשית אתה מפיל את האשמה רק עליה? לא מסכימה איתך בכלל, ועוד איזה מילה חדשה המצאת לזה. פשוט מגעיל

ברק אש

New member
אמא של חגית שמעת פעם על

רצונות של שני צדדים,או על להתאים את עצמך לטנגו של הצד השני ולא לחשוב רק על עצמך.

ophra

New member
סליחה שניה כולם.... ../images/Emo4.gif

גם אותי מקוממת ההשוואה בין גניבת זרע לאונס אבל מרגיזה אותי גם ההתקוממות נגד הביטוי "גניבת זרע"... גניבת זרע קיימת! וזו התנהגות (בעיני) לא הוגנת ולא מוסרית כלפי הגבר. אשה שרוצה להכנס להריון ואין לה בן זוג לצורך זה יכולה למצוא היום פתרונות אחרים (הורות אחרת... בנק הזרע....) ולא לרמות (כן! לרמות!) גבר ששוכב איתה מתוך מחשבה ואמונה שהסקס לא יוביל להריון. שיהיה ברור: אני לא מדברת על פנצ´רים!!! כולנו יודעים שהחיים מלאים בארועים לא-מתוכננים וזו לא גניבת זרע לדעתי. אבל כשאשה נכנסת עם גבר למיטה לא מתעקשת על קונדום (מסיבות כאלה או אחרות) ואומרת שיש לה אמצעי מניעה אחרים כשזו לא האמת.... ובעצם היא נטולת אמצעים אחרים ורוצה להכנס להריון... זו גניבת זרע!! וזכותו של הגבר לכעוס.... מה הוא עושה עם הכעס הזה....? זו כבר שאלה אחרת... יש כאן שאלות מוסריות ואתיות רבות ומורכבות.... אני חושבת שכמעט אין פתרון "טוב" באמת לשאלה הזו... אבל העובדה שאין פתרון לא משנה בכלל את העובדה שמה שעשתה האשה במקרה כזה (בהנחה, שוב, שזה היה מתוכנן ומכוון, ולפעמים אפילו תוך שקר מפורש לצד השני) זה מעשה שלא יעשה! זהו. רק רציתי להבהיר את עמדתי גם היא שונה מדעת הרוב כאן...
עפ
(שבת שלום)

אכן , לא צריך להיתמם

דעתי כדעתך. יש אנשים לא הוגנים (בלשון המעטה) בכל סוגי המיגדרים. ועל זה אנחנו מדברים. על הכוונה לא על התוצאה. ומי שרוצה מאוד להשיג דבר מה במרמה , רבים הסיכויים שיצליח/תצליח גם אם יינקטו מירב אמצעי זהירות ע"י הצד השני. כמה אמצעים מגינים על מערכות חשובות ? אז לא מצליחים לפרוץ אליהן? מצליחים. ורבות הדוגמאות בשלל תחומי חיים אחרים. פשע הוא פשע. רק שלצערי , החוק , בתחום הזה , כנראה לא השכיל למצוא את האמצעים לאבחן נכון כל מקרה לגופו/גופה והסלחנות האוטומטית כלפי האם ההריונית ,היא זו שגורמת למיקרים האלו להמשיך ולהיות , כנראה. וחבל שכך. ולצורך ההבהרה - אני מדברת רק על נושא חיוב האב בהכרת אבהות ושאר החובות כאב , כתוצאה מזה ולא על המשך גורלו של ההריון.

העקשנית

New member
זה נכון אבל בבית משפט

יהיה קשה לאותו גבר להוכיח שהיא רימתה אותו, וכל גבר תמיד יוכל לטעון טענה זו, מבלי שיוכל להוכיח שאותה אשה אכן שיקרה לו. לכן החליט המחוקק-ובצדק לדעתי, שהאריות למניעת ההריון היא על הגבר ע"י שימוש בקונדום, כזה שלא נקרע, ולא על סיפורי ספתא של האשה, שיכולה לספר לכולם שהיא לוקחת גלולות, משתמשת בדיאפרגמה, בקוטל זרע או בהתקן. יש לה הוכחות לכך??? לא. הגבר יכול לראות במו עיניו? לא. אז מה הקטע פה??? גבר שזה קורה לו הוא אידיוט, והתוצאה חמורה. אבל מבחינה מוסרית וערכית אני מסכימה בהחלט עם כל מה שעופרה כתבה כאן למעלה.

באותה מידה

גם אישה שנאנסה או הוטרדה מינית קשה להוכיח בבית משפט את טענתה. בתי המשפט אינם מחפשים צדק תשכחו מזה - מערכת המשפט פועלת ןפוסקת על פי החוק היבש ,שמשמעו - הוכחות חותכות. מה נהיה איתכם תגידו? התחלתם לדבר בקודים הללו? אין יותר מוסר? ובקשר לפסיקה שלך עקשנית שגבר שקורה לו הוא אידיוט אני הייתי נזהרת כיוון שגם על נשים שנאנסות יש מי שאומר - אידיוטיות.

תודה עקשנית - הבנתי מה הבעיה שלי

עקשנית שלום היתי שמח אם היתי עוזרת לי לפתור את הבעיה שלי שאותה היבנתי בזכותך חורבזתיבאשמתי כי אני אידיוט בגלל שאני אידיוט החיים שלי הפחו לסיוט מתמשך ואני מוכן לעשות כל מאמץ ולהתעקש כמה שצריך כדי להפסיק להיות אידיוט את רומזת שאם אני אשתמש בקונדום אני יפסיק להיות אידיוט האמת שמאז החירבוז עדין לא קימתי יחסי מין כי יש לי המון חרדות ופחדים כך שלא היה לי הזדמנות להשתמש בקונדום היו לי כמה נסיונות לקיים יחסי מין אבל תמיד נסוגתי לפני החדירה ההרגשה שלי שגם קונדום לא יכול להגן אלי מחרבוז והאמת שגם הזקפה שלי היא כבר לא יודע מה כי בזמן המשחק המוקדם המוח שלי עסוק כל הזמן בלהיזהר מחרבוז אני מאמין שבעיה זו תיפתר כי אני נימצא בטיפול פסיכולוגי בעקבות המיקרה כבר יותר משנתיים עקשנית אשמך אם תמליצי לי מה לעשות כדי להפסיק להיות אידיוט אני מוכן לעשות כל דבר כדי להיות בריא ושוב תודה עקשנית על התמיכה והעזרה המון
וגם
ציפור שמש

נאמנות? - יש מילה כזאת במילון שלך?

אם טוב לך עם אישתך, אין לי מושג מה אתה מחפש בחוץ. אם יש קשיים, המין נעשה משעמם וכדומה, קדימה!!! דברו על זה וחפשו רעיונות איך להכניס קצת צבע. אם אתה משועמם, בטח גם אישתך כבר מזמן מרגישה: "נו כבר, שימור להתנשף וילך לישון אני מתה לדעת מה קורה שם בספר, נאלצתי להפסיק בקטע מאוד מותח כדי לחמם לו את הארוחה" ואולי היא במחשבות על: "אוףףףף, כמה שזה נעשה חסר ריגושים, הבחור החדש במשרד לידינו דווקא נראה די מסעיר" ואולי: "נו, טוב. שכחתי להתלונן היום כמה אני עייפה ומתה לישון, נקווה שהוא יהיה זריז עם זה היום
" מה דעתך?

ophra

New member
בלי שום קשר לגניבת זרע

אחד המאפיינים של אדם מבוגר (להבדיל מגבר) היא הצורך בלקיחת אחריות על מעשים ההכרח לעתים להתמודד עם התוצאות של מעשים שעשינו או נמנענו מלעשות. אם תשב עכשיו שנים ותגיד לעצמך שהיית אדיוט - כנראה שבאמת תהיה כזה בסוף. אם תחיה בתחושה שהחיים שלך הם סיוט מתמשך - הם כנראה יהפו להיות כאלה. כאמור - אנחנו נושאים בתוצאות של ההחלטות והמעשים שלנו. ההבדל הנוסף בין "סתם" מבוגר למבוגר שהוא גם הורה היא העובדה שהתוצאות של המעשים לנו משפיעות לא רק עלינו ועל חיינו אלא גם על ילדינו. ולכן יש לנו אחריות "מוגברת" תחשוב על זה.....(?) עפ

למעלה