תשובה לכל המקטרגים

b o t t e n

New member
תשובה לכל המקטרגים../images/Emo70.gif

כבר קיבלתם חיסון נגד נג'סת
מבלי לתמוך או לזלזל במה שעושה עדי כספי, ועיניינם של היתומים והיתומות להחליט כל אחד למען עצמו האם מתאים לו או לאו לקחת חלק גדול או קטן בפעילות. מאוד נחמד לראות אנשים, שאינם נמנים על הקבוצה הזו של יתומי צה"ל ומערכות ישראל, מעבירים ביקורת בוטה על דרך ההתמודדות של כל יתום ויתום עם הכאב שלו. האם יש למישהו מנדט על השכול ותצורת הביטוי הכאובה האולטימטיבית
דומני שלא
כל אחד מתמודד עם אלפי דברים בחיים בצורה שונה מאחרים, וככה גם ההתמודדות עם הכאב הזה של שלהיות יתום בכלל ויתום צה"ל בפרט. הרגש הזה של ילד נטוש שאביו לא הספיק לגדל אותו, וזאת בשביל להבטיח את ביטחונם של שאר אזרחי המדינה. ולמי ששכח, נא ע"ע "נכסי השולחן האבודים" של ניר נאדר וארז חרודי. וגם תשובה פרגמטית, באשר לקנאה הפיננסית, גם אני נמנית על האליטה המפוקפקת הזו של יתומיי צה"ל כבר 20 שנה; שום דבר שבעולם לא יוכל למלא לי את הבור של חסרונו של אבי,ההתמודדות עם הבור הזה שמוצף מכאב הגעגועים העזים אליו, מתאפשרת לי עם העזרה של משרד הביטחון, וכמה שנדמה שזה הרבה, זו טיפה בים. במיוחד לאור העובדה שיש מי שדואגים לגרום לציבור היתומים חוסר נוחות. להזכירכם, מרבית יתומיי צה"ל גדלו בבית בו האב, כשהיה עוד בחיים, לא נכח באופן קבוע, אלא, שירת את המדינה, ולא חזר כשאר האבות הבייתה בשעה 17:00 וגם לא היה בכל השבתות,החגים וימי ההולדת. הייתי מתחלפת עם כל אחד, ומוסרת את כס הכבוד שלי וזכויותיי כיתומת צה"ל לכל מי שרק חפץ בכך, ולו רק בשביל דקות ספורות עם אבי ביום חתונתי ובים לידת בני.
ולמרות הכל, אני ציונית ופטריוטית
למדינה
חג עצמאות שמח

split

New member
משתתף בצערכם, אך לא מחאתכם.

גם אדם מן הישום לאחר -40-30 שנים מקבל את התואר של יתום. אז מה, הוא מפגין? חסר לכם המוצץ, לא מספיק קבלתם כל השנים? תתבגרו ותפסיקו לשחק אותה מיסכנים לאחר כל כך הרבה שנים.

b o t t e n

New member
אף אחד לא מתמסכן!

ויש הבדל גדול בין לקבור אב בגיל 30-40 לבין לעשותת זאת בגיל 9
ולא ביקשו ממך להשתתף בכלום, אז אל תתנדב.

שגית אל

New member
מה מה??

קודם כל וראשית כל משתתפת בצערך מקווה שתקבל את זה בהבנה אבל אוליי אני לא הייתי בפורום הזה אף פעם ואני לא מבינה על מה המחאה אוליי תוכל להסביר לי? בתודה מראש ושלא תדע עוד צער בחייך

lea 1

New member
בושה וחרפה!!!

במקום לכבד את זיכרון אביכם/אמכם אתם רוצים לעשוק את שמם יותר מי אתם בכלל מטומטמים?!!! תכבדו קצת ההורים שלכם שנלחמו ונהרגו כדי שאתם תגיעו ליום שתוכלו לומר זו המדינה שלי, עכשיו אתם לא רוצים להכנס לבתי הקברות על מנת לכבד? למה לא? בעצם... אולי גם אל תעמדו בצפירה. מי אתם חושבים שאתם אתם אפסים אם אתם מתכוונים לעשות את המעשה הנורא הזה ותאמינו לי שיזכרו אותכם לנצח על הטיפשות שלכם. בגיל 30 אתם צריכים לדעת כבר לעמוד על שלכם לפחות זה מה שאני חושבת שההורים שלכם היו רוצים. תפסיקו לעשוק ותתחילו לחיות ולכבד!!!!

lea 1

New member
המשך להערה שלי...

רציתי לומר שאני יודעת מה ההרגשה של יתמות ואני מבינה מאיפה אתם הגעתם להרגשה הזאת, אבל רציתי להוסיף כי יש זמן ומקום לכל דבר והיום הזה הוא לא הזמן ולא המקום ואתם תעשו בושות אך ורק לעצמכם... אני לא שופטת אותכם אני שופטת את הגישה שלכם ואני מקווה מכל הלב שלא תעשו את זה!!!

No name for now

New member
ליאור

יום הזכרון הוא לא בשביל להזכיר לי הוא בשביל להזכיר לך, אני זוכרת את אלה שנפלו כל יום. ואני לא שכחתי את זה שאבא שלי נפל בשביל לשמור עליי, השאר שכחו שאני נשארתי בלי אבא כי מישהו שמר עליהם.

אניצן

New member
בושה וחרפה

שאת משתמשת בשפה כל כך מלוכלכת, בצורת התבטאות מבישה. לא למדת להקשיב לדעות של אחרים גם אם את לא מקבלת אותן? לקרוא להם מטומטמים זה ממש בוגר, וממש במקום. תתבישי לך, אני לא מבינה איך את לא מתנצלת על הודעותייך המבזות.

תומכת בכם מכל הלב.

אין לי זכות להעיר לכם הערות, אך אני מרגישה צורך לעודד אותכם במאבקכם. אני משתתפת בצער כל אחד ומאחת מכם. לא חוויתי את השכול על ביתי ואני מקווה שלא אחווה אף פעם. אל תתנו לאף אחד להחליש אותכם! יום הזיכרון חל אצלכם בכל יום. אני מעריצה אותכם על ממאבקכם ומחזיקה לכם אצבעות! הלב שלי יהיה איתכם.

חג עצמאות שמח

כן, אני מקטרגת כן, אני יודעת מה זה לגדול בלי אבא כן, אני יודעת מה זה לאבד אותו בשניה אבל מה שאני יודעת ומה שאת לא יודעת זה שבי לא תמכו כלכלית ושחייתי עם משפחתי בחרפת רעב כל ילדותי קנאתי ביתומי צה"ל שיש מי שדואג להם, ועכשיו? עכשיו אתם קמים ואומרים תתמכו בנו עוד! סליחה, אבל זו נצלנות. לא לכבד יום שאני אישית מ-א-ו-ד מכבדת ולא לכבד את זכר מי שהקריבו חייהם למעני (וגם למענכם) זה לבוז וחמור מזה, לבוז לקרוביכם תמורת כסף תעשו לי טובה תחשבו על מה שאתם עושים לנו, לציבור הרחב, אם יתומי צה"ל לא מכבדים את היום למה שאני אכבד? למה שפלוני יכבד ולמה שאלמוני יכבד... אני כן שופטת אתכם מהמקום שאני באה אפילו יצאתם אשמים!

havezelt

New member
קוטרים ונצלנים

צר לי נכון שיש כאב וזה די טבעי אבל אתם עושקים את המדינה אתם מסודרים כלכלית הכי טוב שאפשר מי אומר שאבא אם היה חי היה מפרנס כזה טוב ומעניק כאלו תנאיי מחייה

הנורא הוא...

שתומכים בהם עד גיל 30! עד גיל 30 !!!!!! גיל 30 זה מבוגר לכל הדעות וחייב להיות מסוגל לדאוג לעצמו אבל הם רוצים להשאר תחת כנפי המדינה עוד 10 שנים המאבק הזה, ויהיה עצוב ככל שיהיה דוחה, נצלני ומכוער

havezelt

New member
תגובה לנציול וחיים עח המדינה

צודקת מדינה של מטומטמים עד מתי כספי ציבור מפוזרים עי הממשלה המחורבנת הזאת כאילו זה מים רק משפחות חד הוריות ונתמכי סעד מזדינים עי האוצר נראה לי שבגגלל כל הפולטקאים שהיו בצבא אחד דואג לשני מובן כולם חלאות ונצלנים

No name for now

New member
אלוהים ישמור!

עד גיל 30? רגע אני בת 27 למה אף אחד לא תומך בי? הא כן, אמא שלי קיבלה החזר כספי על חלק משיעורי הנהיגה שלקחתי, קיבלתי החזרים על חלק משכר לימוד תואר ראשון (לא החזירו לי שכר לימוד של 3 שנים).והשתתפתי בקבוצת תמיכה במשך 4 חודשים (נשבעת לך שפתרו לי את כל הבעיות ונשאר זמן גם לאחרים). את צודקת אני כבר מזמן משוקמת, אפשר היה להפסיק את זה כבר כשהייתי בת 12 וחודשיים (כשאבא שלי נהרג). מה אם אחי? הא כן, על חלק מהשיעורים בניצ"ן אמא שלי (שוב פעם היא? רגע! הכסף לא מגיע לחשבון של היתומים בבנק בשוויצריה?) קיבלה החזרים, אבל בכל זאת מסרבים לתת לו החזרים על תואר ראשון, כי גם דיסלקטים חייבים לקחת לפחות 3 קורסים בסמסטר, אז מה אם הוא ייכשל? ככה הוא יתייאש ולא יצטרכו לשלם לו עוד, אם הוא לא יתייאש הוא יצטרך לחזור על קורסים ועל זה הוא גם לא יקבל החזרים. אז הוא הפסיק ללמוד כי אין לו כסף. הא, רגע הוא גם הלך לחוג כדורסל בגיל 11 או 12 ואמא שלי (עוד פעם היא) קיבלה את הכסף בחזרה. וואו, טונה כסף נשפך על היתומים הנצלנים האלה. זה מה שנקרא שיקום מוצלח.

No name for now

New member
הצחקת אותי

מסודרים כלכלית? מי? איפה? תביאי דוגמא של מישהו שלא נולד גאון וקיבל מלגות או לא היתה לו משפחה שתממן ותדחוף אותו. את בכלל מכירה מישהו שהוא יתום צה"ל, אולי תבואי ותפגשי אותי? אני דוקא מתפרנסת בכבוד וחיה טוב, לא בזכות משרד הבטחון בזכות זה שמהיום שהשתחררתי מצה"ל עבדתי כמו חמור, כדי שאמא שלי לא תצטרך לפרנס אותי מהקצבה שלה, לאחי דרך אגב יש קשיי פרנסה ומשרד הבטחון אפילו לא מנסה לעזור לו, וגם הוא לא לוקח שקל מאמא שלי.

רוני38

New member
רגע שאני אבין

עד מתי את רוצה להיות יתומה ואני לחלוטין לא מדבר על התנאים הפיננסיים שהם שוליים בחשיבותם לויכוח כרגע. התחתנת, את אמא, בנית משפחה, זה לא הזמן להפסיק להיקרא יתומה ? בקבוצת החברים שלי יש 3 חברים שהוריהם מתו ונפטרו לפני גיל 15 , הכאב שלהם לא יותר קטן משלי או שלך או של כל יתום אחר ובגלל שאין את אגף השיקום אז הם אף פעם לא ראו את עצמם שייכים למשפחת יתומים כזו או אחרת. הגיע הזמן להתבגר וולהפסיק להתלות בנושא היתמות

b o t t e n

New member
זה אנחנו מנסים ומצליחים להשתקם

עפ"י רוב בזיעת אפינו, תוך יריקת דם! זה לא אומר שאם יש לנו משפחה חדשה, אז אנחנו מפסיקים להיות יתומים. ג'ינג'י נשאר ג'ינג'י גם כשמכבים את האור...! לא מתבכיינת ולא מתמסכנת, חופש הביטוי, מאבני היסוד של הדמוקרטייה, זו גם הזכות להתאגד.

רוני38

New member
מי מפריע לך להתאגד ?

תתאגדי, משהב"ט לא אמר לך לא להתאגד הוא רק אומר זה לא קשור אלי. אבל בסופו של דבר מה שאת רוצה זה כסף, כי הכרה לא תתן לך כלום אם אין בצידה הטבה , אז בסופו של דבר הויכוח הוא על כמה כסף . רבים מחברי שקיימים להם זוג הורים בריאים הפסיקו הרבה לפני גיל 30 לקבל עזרה מההורים וחלקם לא קיבל בכלל. אז לא נראה לך שגיל 30 זה מספיק ???

למעלה