תשובה למי ששאל "למה אין מה לראות בהוט"

gadgad0

New member
תשובה למי ששאל "למה אין מה לראות בהוט"

היום פורסם המאזן של הוט לרבעון השני. כתוב שם שחור על גבי לבן: "חברת הכבלים ממשיכה להקטין את הוצאות התפעול שלה, בעיקר צמצום בחצי של עלויות התוכן של החברה". איפה האייקון של "משתינים עלינו בקשת" כשצריך אותו?!

למה אתה כותב עלינו..../images/Emo3.gif

למה אתה משלם להם אגורה שחוקה? תגיד משתינים על הזקנה מהקומה למעלה שמשאילה לך את הממיר. :)

gadgad0

New member
אין לי ברירה, הגיע הזמן להתוודות:

תמורת הזכות להשתמש בממיר שלה אני חייב לספק לה שירותים מיניים מסוג מסויים. ובוידוי נוסף אנסח זאת כך: הביטוי שבו השתמשתי לתיאור יחסה של הוט ללקוחותיה, הולם את אופי השירותים המיניים שאני נאלץ להעניק לזקנה מהקומה למעלה. זה פשוט מביך העניין הזה. ממש עסק-פיש.

אוי לא../images/Emo5.gif

הייתי צריך לנחש שזה יגיע ולא להרים לך להנחתה...עכשיו אני צריך ללכת לישון עם האימאג' הזה אצלי בראש.. תודה רבה

gadgad0

New member
אינשאללה תישן עוד הרבה עם האימאז' הזה בראש

ואל תשכח להודיע כשהאימאז' הזה יתפוגג ויישכח חס-וחלילה. אני אדאג לך לעוד כמה - טובים, ראויים ומדירי-שינה כמו זה...

gilriv

New member
גדי אתה , לא חייב לשבח את הוט

?ובוודי לא אחרי _בתוכנית עם אמנון לוי הוא גילה שחיטות איך שהם מרמים בטח הדמיון ללקיחת צופים משפיעה אליהם בלי סוף ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

gilriv

New member
בשלב הזה

-נו הוט מקטינה את שלב התפעול שלה אז מה {אנחנו עוסקים כמה תוכן יהיה בהוט וכמה תוכן יש בyes

למעלה