תשובה לסיפור של תרנגולי

צילי 25

New member
תשובה לסיפור של תרנגולי

גם אנחנו גרים בעיר ומגדלים בחצר כמה תרנגולות, את הזכרים נאלצנו למסור בגלל שאנשים רעים הרגו חלק מהם בגלל הרעשים שעשו. אני שמחה לקרוא שהצלחתם להציל את תרנגולי , לצערינו היה לנו מקרה דומה שכלב נכנס לחצר ותקף את אחת התרנגולות בערב כשהם היו מתחת לבית וישנו והיא נטרפה על ידו. היא היתה התרנגולת הכי ותיקה כ5 שנים בחצר והכי חכמה מכולם. ועכשיו בקשר לבקשתך למסור את תרנגולי לאימוץ ,אנחנו גרים ליד מוסד חינוכי תיכוני י שיש בו פינת חי גדולה, ואנחנו מסרנו את כל הזכרים כשהיו אפרוחים להם והיום הם זכרים גדולים ויפים נהנים מחופש, טיפול מסור והרבה אהבה הם גם הקימו משפחות ויש להם הרבה אפרוחים חדשים, מדי פעם בשבתות אנחנו הולכים לבקר אותם עם נכדי. אם תרצי למסור אותו לשם צרי קשר דרך הפורם. תודה ציל 25

לנושנוש

New member
כיתבי בבקשה במסר או פה שם של מוסד חינוכי

עליו דיברת. יכול להיות שאני מעדיפה מקום יותר קטן כי המטומטם שלנו לא ראה ציפור בגודל שלו מעולם אז אני לא יודעת איך יגיב... תודה על התגובה

צילי 25

New member
תשובה לנושנוש

אני קראתי בפורום שיש לך הצעה למסירה של תרנגולי. בכל אופן אני עונה לך על השאלה לאיזה מוסד התכונתי למסור את תרנגולי. המוסד הוא תיכון פנימתי של רשת "אמי"ת במרכז, הנערים מטפלים בחיות שיש גם עיזים ברווזים ושפנים חלקם גם בכלוב, במסגרת טיפול בעזרת בעלי חיים. ואשר לתרנגולי למה העלבת אותו הוא לא מטומטם, הוא פשוט גדל בנסיבות כאלה,אבל אני חושבת שאם הוא יהיה בחברת תרנגולים אז הטבע יעשה את שלו. ולא תהיה לא לפי דעתי בעיה. תודה צילי 25

לנושנוש

New member
לnogen וצילי...

אני בודקת אפשרויות לשכן אותו במקום יחסית קרוב לבית שלי שאוכל לבקר אותו. גיליתי שקצת קשה לי להפרד ממו ושאני נהנת מחברתו
בדירת חדר שלי... לא לידאוג ביום הוא בחצר מלאת צמחים. בעיות עיקרית זה קקי והשכמה בשעות שהן לא מתאימות בשבילי
. אז יקח לי עוד כמה ימים ולבסוף ישלח אותו להתארח במקום אחר שיהיה יותר טוב לשנינו. לתרנגול לדעתי כבר עכשיו סבבה
. זה כבר יום שני שהוא נכנס לארגז שלו בעצמו בלי שאצטרך ליתפוס אותו בידיים ולהביא מהחצר והוא השתפר פלאים. כנראה שישאר צולעה לשער חייו. צריך רק להציא לו תפרים בהמשך השבוע כנראה. זהו להפעם והרבה תודה על הצעות
קראתי לו מטומטם בחיבה כמובן.

למעלה