תשובה לסקר החדש

ליטל ו

New member
תשובה לסקר החדש

אני לא מאמינה שאני בוחרת את אופציית ה"פירוט בפורום". <L> אוקיי. אז השיערות שאני לא מורידה מהרגליים. זה שילוב זה כמה סיבות. בתור התחלה - כשמגלחים זה צומח בחזרה תוך שלוש דקות בערך, ואני לא מתכוונת לעשות את זה כל הזמן - כאן נכנס מימד העצלנות (והמחיר! סכיני גילוח זה יקר!) אז שעווה. זה כואב. אבל ממש כואב. יותר מספאנקיג. יותר מלטפטף שעווה מנר על העור. ואז זה ממשיך לכאוב בערך שבוע אחר כך עד שאני מחלימה. זה מגוחך. אני רוצה להאמין שזו בעיה בשיערות שלי או באנשים (השונים) שניסו להוריד לי אותן, כי אם אנשים מוכנים לעבור את זה... וואו. כאן נכנס המימד הפוליטי. זין שאני אעשה את זה לעצמי שוב ושוב בשביל להתאים לכללי היופי של החברה - בלה בלה בלה. אבל באירועים שמיוחדים לי זו כן אופציה, אם אני מחליטה. תמיד רציתי לעשות משהו כמו לגלח אותן בכל מני צורות ולצבוע את מה שישאר בירוק או משהו כזה... מספיק מקיף?... <L>

אורי 0

New member
בעיקרון זה "לא"

בקטע סקסי/פטיש/מגדרי/אלוהים יודע אבל בתכל'ס זה "כן בקטע עצלני" די הרבה

קלארנס

New member
קלארנס, אל תעשה שום דבר כשאתה עייף

הצבעתי בטעות "כן, בקטע פוליטי" והתכוונתי ל"לא, בקטע פוליטי"
הנחתי ש"כן" זה "כן, מוריד" ו"לא" זה "לא מגלח".. נשמע לי יותר הגיוני. לא? על כל פנים אני לא מוריד וכבר שנתיים יש לי האומץ ללכת מדי פעם עם מכנסיים קצרים (וואו זה מושך מבטים מבולבלים) בעוד שבעבר לא הייתי הולך ככה אפילו עם רגליים מגולחות למשעי (כשיש שיער לא צריך לדאוג לשיזוף... yey) וב"פוליטי" אני מתכוון ל"אהבה עצמית". כן.
ממ. סליחה על השאלה, אבל יש דבר כזה דילדו רך שאפשר לעשות איתו פאקג'ינג וגם להזדיין איתו?
ואיפה? וכמה זה עולה? *בליפ*

FreakOnALeash

New member
עשיתי אותה טעות רק הפוך

אני חושב ש'כן' זה 'כן לשערות ברגליים!' והצבעתי 'לא' כשחשבתי כמו שאתה חושב עכשיו... אז התשובה היא 'כן!, בקטע סקסי' אני אוהב אוחצ'יות, אבל זה לזה התכוון המשורר. (המשורר במשל זה אני. אני גם סופר וצייר)

קלארנס

New member
אה.. רגע *מבולבל*

בעצם יצא שהצבעתי נכון, כי זה "שערות - כן או לא" בלי כל הסיבוכים המיותרים שעשיתי אופס

DarlingAdam

New member
אוי. my bad

אני אעשה את הסקר מחדש בצורה יותר מפורטת וטובה, ואתם כולכם תיאלצו לענות מחדש. בסדר? ולמי ששאל על הדילדו: יש, לא זוכר איפה, יקר להדהים, לא שווה את זה, תתפור אחד לpacking בעצמך, זה יותר שווה את זה. ברצינות.

ליטל ו

New member
אדם, תעשה לנו קורס תפירה?

גם אני רוצה לדעת :) מי, מי אמר שתפירה זה בשביל בנות?!

DarlingAdam

New member
בסדר, הנה, קורס תפירה:

אממ... מכירים את הכריות האלה ששמים במיקרו ומחממים ואז שמים על הגב התפוס במקום בקבוק מים חמים? בכל מקרה, זה מה שהעלה לי את הרעיון. יש המון אתרים שמסבירים איך להכין soft pack וכולם גרועים. אז הפיתרון הזה ממש לא גרוע: קונים קטניות. כוסמת או עדשים או משהו בסגנון. משהו שבכמות גדולה יהיה רך אבל יציב, משתנה עם צורת העטיפה החיצונית אבל לא נוזלי. תופרים גליל כזהו, עם מקום לראש, ועם ביצים. ממלאים בקטניות - לא מלא מדי כי אז זה קשיח, לא ריק מדי כי אז זה מדלדל. תופרים וסוגרים. תופרים עוד שכבה מבחוץ שאפשר להוריד ולכבס מפעם לפעם. לא מרטיבים, כי אז עלול להיווצר עובש. שמים בתחתונים או שמכינים מין חגורה קלה משרוך או משהו. וזהו :) יותר פרטים תצטרכו לשאול את החברה שלי [ כי לתפור זה לבנות ;) ]

ליטל ו

New member
תודה :)

מגניב ביותר, אבל נראה לי שאני אוותר - יותר מדי מאמץ :) אגב - יש לך מושג איפה משיגים את הכריות האלה?

DarlingAdam

New member
בקשר לכריות,

אין לי מושג. חנויות? אני אשאל את אמא. בקשר לקלארנס: בהצלחה שיהיה לך! :) ובקשר לקורס התפירה עצמו: נראה לכם שיש פה מספיק לקוחות לקורס הזה כדי שאני אכניס אותו לטאג ליינס?

יסמין 28

New member
חחח

בצעירותי נהגתי להסתובב רבות בפורומים של בוצ'יות אמריקאיות נהגות משאית מקועקעות וערסיות, זה עשה לי את זה, ובגדול
בקיצור, היו להן מגוון שיטות, שאת רובן אני לא זוכרת כמובן (זה היה מזמן). חלק שמו גרב מגולגלת, כמו ברנדון טינה בבנים אינם בוכים, חלק מילאו גרב ניילון ישנה (מזכיר לי את בתיה עוזיאל!!!) בג'ל לשיער. היו גם כאלה שקנו דילדו מיוחד שמיועד רק לפאקינג והוא יחסית די זול, בניגוד לדילדו שמיועד גם לפאקינג וגם לפאקינג (הי הי אני משעשעת את עצמי) והוא נורא נורא יקר. אבל הרעיון של קטניות קטנות בתוך בד נשמע לי אחלה. ואת הכרית המתחממת שלי קניתי בחנות טבע ברח' אלנבי בתל אביב, אז בטח יש כאלה בעוד חנויות טבע, של מזון בריאות וכאלה.

DarlingAdam

New member
שמעתי על הג'ל.

שמעתי כאלה שאומרים לשים ג'ל בתוך קונדום, לקשור את הקצה, ולהכניס את כל העניין לקונדום נוסף, ואז לעשות עוד שתי ביצים משני קונדומים כל אחת. והם מבטיחים שזה לא ידלוף החוצה. לא ניסיתי באופן אישי, אבל נראה לי לא אמין בצורה קיצונית. :)

ליטל ו

New member
Hee :)

אהבתי את הרעיונות. אני חייבת לנסות את זה מתישהו... תמיד היתה לי חיבה לדליי הג'ל לשיער בעשרה שקלים בצבעים המזעזעים עם הבועות בפנים - זה תמיד מזכיר לי סרטי אימה ישנים, זה מסוג הדברים שצריכים להיות במבחנות של המדען המרושע - אבל אף פעם לא היה לי מה לעשות עם זה. עכשיו יש :) ומקסימום יסתבר שזה אכן לא אמין ולא מחזיק - אני יכול להתמודד עם שפיכה מוקדמת ליום אחד :) והיי, תודה גם על מידע הכריות. טקס חימום המים, מילוי הבקבוק וכו' משגע אותי. ובעניין נהגות משאית בוצ'ות - אני כה מסכימה עם הגישה :)

קלארנס

New member
לצבוע

גם אני חשבתי על זה!
אולי נפתח מספרה מיוחדת לעיצוב וצביעת השיער ברגליים וזה יהפוך נורא טרנדי בקרה המעמדות הגבוהים (בדומה למספרה לחיות מחמד) ונעשה הרבה כסף על חשבונם? מוהאהא!!

ליטל ו

New member
<L> מצויין!

<מקפצת בשמחה> ואנשים יגידו דברים כמו "זה טבעי אצלך מדובלל, או שזה ג'ל?", ויהיו לנו מכשירים ארוכים עם חשמל סטטי בפנים שיעשו את השיערות מתולתלות או חלקות, אבל זה יהיה לא בריא להן וכולם יפחדו מנשירה - כי איך אפשר להיראות ברחובות ברגליים קרחות?! מצויין <מחייכת בשמחה> וגם - איזה אנשים חמודים אתם! :) אני ממש נהנית מהשרשור הזה, ובאמת שלא ציפיתי :)

למעלה