תשובה לענת אדרת

תשובה לענת אדרת

שלום לך כפי שנאמר ע" יו"ר יד ושם ס"כ יהיה רק חמשה ספרים של כול חסידה אומות העולם. ראשון ,פולין , שני צרפת , שלישי הולנד ,רבעי בלגיה החמישי יכנסו יתר כול חסידי בספר אחד . אני מציא למי שרוצה לרכוש הספר לפנות ליד ושם המאדורה של בלגיה מודפס בהנגלית יש כוונה להוציא גם בעברית כרגיל הכול תלוי בתקציב כלומר כסף. אני מאחל לך גמר חתימה טובה בכבוד רב סבא אריה

סליחה תוספת

אני מתנצל כעת שוב קראתי מה שאת כתבת אופרן בלכסיקון שיש לי יש כ1600 שמות של מצילים לפי ABC , והסיפור בתמצית של כול אחד ואחד איך הם פעלו כידי להציל יהודי או יהודים יש גם תמונה של החסיד , לא כולם ,אני למשל לפי בקשתם סיפקתי תמונות והם בחרו לבד . נכדי אלעד הבכור לקח על עצמו לתרגם לעברית כחלק לימודיו באנגלית , ולפי ניסיונכם להמתין בהרבה סבלנות . בידידות סבא אריה כידי לחמם את ליבך תמונה שלי עם נכדי הזה סבא שמאמן נכד? -ג'ודו

רוב תודות אריה../images/Emo140.gifעל תשובתך!

מידע חשוב, ואני שמחה שנתנו לחסידי אומות העולם כבוד וזכרון כראוי. ________________________ אני מפנה לסיפור מצמרר של אידה פינק על זוג יהודים שהתחבאו במהלך השואה בחדר נסתר בתוך ביתם של זוג גויים שהצילו אותם, וסופו המפתיע והמזעזע של הסיפור. הסיפור לקוח מתוך ספרה: "סוף העולם הראשון שלי".

למעלה