תשובה לענת-איני יודעת איך שולחים

תשובה לענת-איני יודעת איך שולחים

הודעות בפרטי- לכן לא יכולתי לענות לך אך- אשמח לעזור כתבי לי את מספרך- ואתקשר או צלצלי לאולפן בכל שלישי בחצות ובאילום שם כמובן ושם אסביר לך בידיוק מה קורה המספר 086340550 קול הים האדום אומר למפיקה להעלותך מיד לשידור- שלא תצטרכי לחכות הרבה זמן שיהיה המשך מאושר ומואר ואל תפסיקי את החיבור הנפלא שיש לך אביגיל

ענת- שוב-איני יודעת- לכן כותבת כאן

איני יכולה לכתוב לך במייל לא בגלל שאיני יודעת לכתוב במייל כמו בפרטי את זה אני דווקא יודעת תודה לאל אבל איני יכולה לענות ללא שאלות ספציפיות שאני צריכה לשאול אותך על החיבור שלך עם הישות לכן כל שאכתוב לא רלוונטי למקרה עצמו- ולגופו אני צריכה תיקשורת איתך אולי כדאי שתתקשרי ליעוץ הטלפוני בימי שני בבוקר אם אינך ערה לעלות לשידור בחצות הרי שמידי שני בין השעות 12-11 בבוקר אני נותנת יעוץ טלפוני חינם 054665666 אשמח לשמוע ממך ואם במקרה תהיי ערה הלילה שלישי- בחצות- אשמח לשמוע ממך ברדיו להתראות אביגיל

ענתי 10

New member
תודה אביגיל

מאוד אשמח אם תוכלי לעזור לי

../images/Emo67.gif../images/Emo7.gifידידי אורי- לא לדעת זה לא

נורא זה אומר שיש צורך ללמוד ואז בא איש יקר כמוך ומלמד ותודה על כך שיהיה לך יום מאושר ומואר אביגיל

urifelsher

New member
שכחתי שאת לא אוהבת מילים כמו ...

התנצלותי,זה לא יקרה שוב אני מקווה אורי

ענתי 10

New member
לא יודעת למה

אני מרגישה צורך לחלוק עם מישהו את מה שקורה לי. אני נמצאת במצב מוזר - מחפש תשובה כשהשאלה לא ידועה לי. אתקשר אלייך ביום שני, אבל מאוד אשמח אם נוכל לדבר עוד לפני זה - בפורום, מייל, צ´אט או כל דרך אחרת. ענת.

למעלה