תשובה לפעילויות אקסטרים ולשודדת

hagitoz

New member
תשובה לפעילויות אקסטרים ולשודדת

הי, לשודדת הקאריביים היקרה, לא מספיק רק לרצות ולחלום על קייטסרפינג , תגשימי לעצמך את החלום ...... :) לגבי פעילויות האקסטרים בים סוער , לא חסרים תחומים כגון: גלישת גלים, גלישת רוח, קייטסרפינג, קייאקים וכו' אבל את רוב התחומים יש ללמוד בקורס מסודר במיוחד במה שקשור לחורף , כאמור לוקח גם זמן להגיע לרמה שתתאים לגלישה בתקופת החורף הנחשבת ליותר מסוכנת, אם תתחיל השנה ללמוד תחום מסויים ותלמד ברצינות אז אני בטוחה שכבר בחורף הבא אולי תהייה מסוגל להתמודד עם אתגרים המהווים סיכון גדול יותר . אולי תכוון אותי קצת יותר לגבי מה שאתה מחפש או שהיית רוצה? חגית עוז :)

drs99

New member
התכוונתי יותר לטיולים בסערות

התכוונתי לפעילויות אשר לא מצריכות לימוד בקוס ממושך, ובעיקר התכוונתי לטיולים בטבע בעת סערה. שמעתי פעם שיש קבוצות טיולי אקסטרים אשר יוצאות לראות את יופי הטבע בעת סערה, כמו למשל שטפונות בערבה, או סערות בגולן, ורציתי לדעת אודותיהם בעיקר - ובקשר לפעילויות מים, אני מסכים שחלק מהפעילויות מצריכות קורס, כפי שכתבת, ואני התכוונתי יותר לרחצה פשוטה בים בעת סערה (לא גלישת גלים) שהיא לדעתי פעילות אקסטרים חוויתי בפני עצמו.

hagitoz

New member
תשובה ל- drs

הי, כן , תיארתי לעצמי שזה מה שאתה מחפש אבל לא הייתי בטוחה , בכל אופן יש אתר של אטרקציות שונות בישראל שאולי יוכל לעזור לך, מקווה חגית עוז

drs99

New member
אין בקישור שהבאת טיולי סערות

ראשית כל, תודה לך על הקישור שהבאת, אך אני מחפש קבוצות טיולי סערות, כלומר קבוצות מטיילים אשר יוצאים במזג אויר סוער לטיולי טבע כדי לראות את היופי בעת הסערה. ידוע לי, שלמשל החברה להגנת הטבע מארגנת לפעמים טיולי שטפונות בעת שטפונות, אך הם מארגנים עבור שטפונות בלבד, ולמשל לא ארגנו עדיין טיולי סערות למשל בגליל או בגולן - לכן, אשמח לקבל קישור או מידע בנושא ששאלתי.

../images/Emo66.gifקייטסרף!

אילו יכולתי בוודאי שהייתי מגשימה זאת! חחחח... אני כ"כ רוצה לנסות... ברגע שתהיה לי הזדמנות- אני ישר קופצת על זה! (איזו חמודה את, חגית!!!!)

urbanrider

New member
מאיפה את? דבר איתי בפרטי

באיזה יום שיהיה רוח אני מבטיח ללמד אותך

למעלה