תשובה לרועי.מ

הילה*

New member
תשובה לרועי.מ

רועי.מ-רציתי להגיב למה שכתבת עלינו למטה. אני מזהירה את כולם מראש-יש לי מצב רוח טוב אז אני עלולה להיסחף מעט. אתה רק מנסה להוציא לנו את הרוח מהמפרשים. אתה לא נח לרגע. למה אתה מנסה לרדת עלינו\לערער את הביטחון שלנו באופן תמידי(ותאמין לי שאתה לא מצליח!)? תירגע קצת.אנחנו לא אומרים לכם דברים כאלו לעולם. עכשיו לעיקר-אנחנו תמיד נהייה אופטימיים!בלי זה, לא יהיה לנו כלום. זה מה שהחזיק אותנו אלפיים שנות(שוב-סליחה שאני נסחפת). גם אם נפסיד,גם אם נושפל(לא תראה את זה קורה הרבה השנה) נצא מזה תמיד כמו גדולים(בלי לבכות על סוג הפרקט\השופטים האנטישמיים\מזג-האויר\קטש שפשוט גדול עליכם בכמה דרגות(טוב, זה לא תירוץ זו האמת)\פנאן הקוף הבהיל את השחקנים וכד`. רק אנחנו מסוגלים לעמוד ולעודד את השחקנים(ואת עצמנו!) לאחר תבוסה של 30 הפרש (ביד אליהו האולם היה מתרוקן מזמן,אם הוא לא היה כבר ריק עוד לפני זה :)). תמיד אני אודה לקבוצה על שנתנה את מה שיש לה. אולי אתה לא מסוגל להבין את זה אבל האוהדים והקבוצה זה בעצם דבר אחד.אנחנו חוגגים ביחד את ההצלחות וכואבים ביחד את הכשלונות.ככה שלא חשוב מה יקרה אנחנו תמיד נהייה שם. מקווה שעניתי לשאלה(הרטורית אמנם) שלך. אם יש לך עוד שאלות,רק תגיד. ולסיום-יאללה הפועל!

עוד גיבוב של שטויות..

אתם לא בוכים על השופטים ?? הרי כבר שנתיים אתם מבלבלים את השכל על עבירת התוקף כביכול של קטש שלא נשרקה. שוב , את יכולה לחלום עד מחר , גם ככה את נראית לי מנותקת משהו אבל בסוף תזכרי שהמציאות תכה בך כבומרנג , השנה אתם תקבלו הרבה בראש , באירופה ובליגה , יהיה כיף ! נ.ב עם כבר מדברים על אהבה וכל הבולשיט שלכם , מה קורה עם עדי גורדון ??? מדוע לא נערך לו עדיין משחק פרידה , שלוש שנים לאחר שפרש ?? ככה נפרדים מסמל ???? בושה !

הילה*

New member
בושה איך שאתה מדבר!

למה אתה סתם תוקף? אפילו לא דיברתי איתך ואתה מתנפל כמו בולדוג. לא יאה שאני בכלל אענה לך.אבל קשה לי לשתוק.מישהו צריך להעמיד אותך במקום! כמו שאמרתי-אנחנו תמיד נתמוך ונאהב את הקבוצה,לא משנה מה יקרה. אתה כרגע רק הוכחת שאוהדי מכבי לא מאמינים בדברים האלה(הדבר הזה לא חדש לי).אז במה אתה מאמין? לקלל את השחקנים אחרי הפסד? עכשיו זה מאד מתבהר לי למה נגררת כאן למריבות זמן כל-כך קצר אחרי שהגעת. לגבי עדי-אל תנסה סתם לחפש. לעדי יש את הבעיות שלו. כשבחרו אותו לשחקן העשור והזמינו אותו למשחק הדרום נגד הצפון(זה נשמע נורא מלחמתי) הרבה אוהדים באו רק בשבילו. הוא אמר שדברים כאלה לא ממש מזיזים לו.אז תבין שהוא לא מתעניין כרגע בדברים כאלה. ואם אתה כל-כך רוצה לדעת-הוא ל-א ה-ס-כ-י-ם לבוא למשחק פרידה ממנו!!! כל-כך ניסו לשכנע אותו שהציעו לו לעשות משחק פרידה משותף לו ולשפע. אני דורשת התנצלות על זה שהתנפלת ללא סיבה. בפעם הבאה תברר את הפרטים לפני שאתה יוצא למלחמה. לגבי השיפוט בגמר הגביע. זה אולי ישמע לך מפתיע אבל אני לא ממש מאשימה את וורניק על מה שקרה. קשה לי להאשים את השופט הנורמלי(והאובייקטיבי!) היחידי שלנו. אני מאד כועסת לעומת זאת על משהו הרבה יותר חמור שקרה שם.התלונות שלי מופנות דווקא לשופט השני והמהולל וירובניק. בשבילי-הוא הכריע את המשחק הרבה יותר מוורניק. אני לא רוצה להיכנס לזה עכשיו. אני סתם אתעצבן ואחטוף מטר של יריות מזוהמות מצידך.

roy_ma

New member
את הסיכומים, הילה- נעשה במהלך העונה

וכפי שזה מסתמן- כואבת מאוד בבירה.

לוצקי מה איתי?

אתה עצבני אש, ואני רועדת מתי יגיע יומי. בכל אופן, תן לי התרעה לפני שאתה נותן גז, כדי שאוכל להימלט.

השתגעת לוצקי? כמה דקות

ו``בסאלי ניוזי`` יוצאים בכותרות. וחוץ מזה תהיה לך תחרות כבדה, רענן ועמרי אמנם שני זאטוטים, אך לא יהססו לזמן אותך לזירה, אם תראה אותות התענינות חשודים מדי...

roy_ma

New member
אל תמהרי להמלט. דוקא כדאי לך

להמתין. (אני רציני).

אשכולי

New member
רשיון להרוג

חמודה, ללוצקי יש רשיון להרוג בפורום הזה. מינימום 007 . אבל תנסי את לבקר אותו או לומר משהו בגנותו! מייד תופעל הצנזורה וההודעה שלך תוסר בברוטליות מהפורום יתכן וגם יחסמו אותך מלהשתתף!!! החברה שמנהלים את הפורום הזה שכחו שאנחנו חיים בישראל ולא במדינת עולם שלישי. ותחשבו על זה.....

roy_ma

New member
הפעם- המחיקות שלי: גם שלך, גם של

לוצקי וגם... שלי, שאמרתי משהו בעניין. ולא- לא הוגבלת, ואני נגד ההגבלה שלך!

gil_e

New member
גם במדינה דמוקרטית

יש קניין פרטי.. וכמנהל הפורום זכותנו לקבוע כללים והגבלות. אחד מהם הוא שלא תעשה את מה שאתה עושה 90% מהזמן - וזה לחרחר מריבות וכיוב.

roy_ma

New member
כאורחת רצויה בפורום של איי או אל,

שאלי שם עלי, ויגידו לך, שכמה שאני מופרע ושונא י-ם, אני הגון.

roi cohen

New member
והסיכומים ייראו כך:

פארקר או קיבו או מיינלנד יבחרו לזר העונה. עמית תמיר יהיה הפריצה של העונה ביחד עם משה מזרחי מחולון. אלון שטיין יעשה קאמבק גדול. הבוסמן הטוב ביותר יהיה סיימון או דורסי. הישראלי של העונה יהיה יואב ספר. הפועל תיקח גביע, תעלה שלב באירופה, ועל אליפות אני לא מדבר כדי לא לעשות עין הרע- זה הרגל חדש שלי. חמישיית העונה תהיה בלקוול, סיימון, פארקר, קיבו והאפמן. שחקן ההגנה של השנה יהיה אייץ` וולדמן. מאמן השנה היה צביקה כמובן. זו התחזית שלי, אני חושב שלפחות 60% מתוכם יתממשו.

boca

New member
וולדמן?

שחקן ההגנה של השנה? בזה שללת את כל שאר המילים שכתבת בהודעה...

roy_ma

New member
מסכים חלקית בלבד:

פארקר שחקן העונה, רנקין פלופ העונה, בית הלחמי והגבעה- הפתעת העונה. שחקן ההגנה של העונה- הנפלד, ראפין- תגלית העונה, גרין- הצעיר של העונה, בית הלחמי- מאמן העונה. החמישיה: מקדונלד, מיילס, פארקר, קיבו והפמן. שחקן ששי: גרין. אלופה, אלופת אירופה ומחזיקת הגביע: מכבי ת``א. פלופ העונה: י-ם.

הילה*

New member
עדיין לא ראית את רנקין משחק.

הוא שחקן ממש טוב.והלוואי שוולדמן יתן כבר את הפריצה שלו. נחזיק לו אצבעות. אני מקווה שהפועל יהיו בסדר העונה. הכי חשוב זה לעלות שלב באירופה. בנוסף לזה גביע יהיה בונוס נחמד ביותר. הייתי גם רוצה לנצח לפחות אחת מהגדולות במלחה. שאף אחד לא יעיז להתווכח איתי,יש לי יום הולדת. אם מישהו יעצבן אותי אני אשקול מחדש איזו משאלה לבקש! :) לסיום-הנפלד שחקן ההגנה של העונה? הצחקת אותי. אני יכולה לומר כמעט בוודאות שבאחד על אחד מול קיבו-הנפלד יאכל הרבה לוקשים. קיבו יטביע את הכדור יחד איתו. אומרים שלדורסי יש הגנה משהו משהו!

roi cohen

New member
איפה אתה חי?

עדי גורדון בכלל סירב למשחק פרידה. הפועל רצו לתלות את גופיה מס` 9 בתקרה של מלחה והוא לא הסכים. הוא גם לא רצה להשתתף במשחק פרידה משותף עם דורון שפע. אז בבקשה- בדוק ואז דבר.

למעלה