תשובה לשאלה מה בא לפני מה תרנגולת ל

תשובה לשאלה מה בא לפני מה תרנגולת ל

ביצה או ביצה לתרנגולת? ואני אומר: תרנגולת בהריון. הפורום הזה מזכיר חבורה של אנשים שמנסים במשך שנים לגלות מה עושים עם מספרים וסימנים במקום לגשת ללמוד מתמטיקה.למה לנסות לגלות מה שכבר קיים? יש כבר תשובה לכל השאלות שלכם- ואנשים לא יודעים מזה פסיכולוגיה בכלל כדי לדעת משהו- ובטח שהם לא יכולים להשוות אותה לתורות אחרות. ידע של אנשים מסתכם בידע כללי ומטלנובלות ..לא קל להבין את העולם עם כזו כמות אנפורמציה. לדעת יותר=WWW.KAB.TV

כרמל 1

New member
לדינוזאורים היו ביצים

והם חיו מליוני שנים לפני התרנגולות..

ofeking

New member
וגם...

ואם מישהו מתכוון- ביצה שהוטלה ע"י תרנגולת אז ענית לעצמך...

demoloc

New member
קורע! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תרנגולת בהריון!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא מטילה ביצים!

ald1357

New member
אי לינאריות של האבולוציה

נהוג לחשוב היום על אבולוציה כמעין משהו אקראי שקורה תוך כדי מוטציות, מעין משהו טכני שקורה ברמה לא מודעת של כרומוזמים, וזו היא טעות מוחלטת ורק מטעות כזאת יכולה להשאל שאלה מה קדם למה הביצה או התרנגולת, לפיכך אטען כמה טענות לגבי האבולציה ולהעמדת המצב בכלל 1 המודעות אינה רק מנת חלקנו "היצורים הנעלים" אלא המודעות נמצאת בכל שלב גם בשלב הכרומוזומים, גם הם מצייתים למעין מהלכים בעלי חוקיות הרמונית ומתמתטית, 2 האבולוציה היא אינה מקרית לחלוטין אלא מהווה התממשות של חתירה למטרה, חתירה בה ישנם מודלים פנימים מוקטנים והרמונים המנסים למצוא לו ביטוי בעולם החיצוני, מעין מודל בעל איכות קיום וריבוי כבר בשלב הרעיוני שלו, שמצא לו מספר פתרונות כגון ביצה ותרנגולת או עובר ורחם, את הדוגמא לסוג מהלכים כאלה אתם יכולים לחפש בעולם המודעות שלכם המסוגל לדמיין מהלך לבחון עתידים שלו ולמצא פתרונות או קווי פעולה אפשרים ולנסות לצעוד בהם במעין קפיצת דרך שלמה מול תוואי פעולה קודם. 3 העולם שלנו אינו שטוח לחלוטין כמו שאחנו רואים אותו , יש בו רובדים שלמים של התהוויות שהמציאות ה "חיצונית" כפי שאנחנו מכירים אותה מהווה רק הלוח בה אנחנו רואים את הדברים נכתבים, יש שם עוד הרבה יותר כמובן אני יכול להוסיף עוד ועוד אבל נמצה את זה בזאת

דברים יפים כתבת.. כנסו וקראו

אבולוציה קיימת בגלל שיש אי שם מטרה שיש להשיגה .כלומר מה שקרה חייב היה לקרות כי הוא נידון מלכתחילה לסופו..לייעוד. ויעוד זה מוגשם כהתפתחות אבולוציונית. כלומר כל מה שיקרה כבר מתהווה עכשיו ולכן מה שיהיה אחריו גם קיים כבר. קוהלת רשם זאת טוב ממני .טוב נו הוא החכם באדם. אבל שוב..אדם לא נוצר מקוף אלא הפוך הוא הנכון(בגדול כמובן). כל מה ש "מתחת לאדם" הוא סך הכל חלק מאוטומיזציה שמשרתת את האדם שהוא היחיד שלא יודע מה תפקידו ומהותו. אחד אוהב חומוס אחד צמחוני אחד ככה אחד ככה.אבל לכל משפחת חיות יש הבנה מראש מה הם מי הם ומה תפקידם. אנו צריכים למצוא את זהותנו והיא מחכה לנו שם ..מושכת אותנו הופכת את הזמן..מה שנראה עתיק הוא חדש והפוך...הכל בא מאחד והולך אליו דרך ההתפתחות...בדרך של האין בררה אלא בלבחור לדעת את האמת המוחלטת..מאין בא הכל לאן הוא הולך ומה יש באמצע.

SilentMike

New member
איך מטרה לאבולוציה.

אני חייב להגיד שכל טקסט שאני קראתי שולל את הטענה שיש לאבולוציה מטרה לטווח רחוק. הכוח המניע של האבולוציה הוא להתרבות עכשיו, בדור הזה. המורכבות היא תופעת לוואי של מנגנון האבולוציה בברירה טבעית. אולי תופעת לוואי הכרחית, אבל לחלוטין לא קיימת מטרה סופית כזו או אחרת.

להתרבות???? חחחחחחחחחחח

אז למה יש לך זמן לכתוב בפורום במקום לטפל בילדים מגיל 13 כבר? הרי זמן בשלות מינית מחייב התחלת תפקידך לא? וחוץ מזה..למה לי להתרבות? מה יתן לי? ואם התרביתי ויצא לי דורות של ילדים ונינים מנייאקים אז היה עדיף שלא התרביתי לא? ואם כבר באמת למה לי להקריב את החיים שלי לילד כשנשמע לי הכי בררה טבעית בעולם לזיין בלי הכרה לאכול לשים קונדום לצבור כוח ולעולם לא לתת למשהו להפריע את זמני בדרך אל הניצחון.בטח שלא לילד ואישה.להתרבות???? יתולעת

SilentMike

New member
בחיי שאתה גס רוח

וגם לא חכם במיוחד. כל הדיבורים שלך הם דימגוגים ריקים ושחצניים ועכשיו אתה גם מקלל. וואלה יופי. תהיה בריא. ואם אתה באמת לא מבין שיש הבדל בין מה שהוא התהליך האבולוציה, לבין ההחלטות שאני עושה אז אתה דפוק בצורה קיצונית. תגיד צ'ארלס. עכשיו אתה כבר מוכן לחסום את המוקיון הזה?

ald1357

New member
אחי הרשה לי לעוץ לך

אחי הרשה לי לעוץ לך ומכל הלב ואפילו באהבה, אני די חדש פה ושמתי לב לחריפות של ההגיון שלך, ואולם שמתי לב לעובדה נוספת, אני אסביר ואני סומך על ההגיון שלך שיבין אתה יודע האדם הוא יצור מורכב, מערכת של הרבה רמות שעובדות יחד, האדם המאושר והבריא הוא זה שהמערכות בו עובדות בהרמוניה ובשיוי משקל, אדם בו יש הקצנה ואפילו לטובה במערכת אחת סובל מקצר כל שהוא שנובע מחוסר איזון, רוב האנרגיה הנפשית ושל תשומת הלב מוסבת לאותו גורם "מצליח" וחלקים אחרים במודל לא מקבלים מספיק חיות ואנרגיה הדרושה כל כך לקיומם גם כן, כתוצאה מכך יכולים להווצר מתחים נפשים מאחר ומתח גבוה במערכת יוצר אי יכולת פריקה ואותו אורגניזים בו קורה הדבר ירקוד במחול משלו כבר מנותק מהמציאות, ולפי מרכז כובד משלו, אני חש אצלך הבדלים עצומים בין הכלים הלוגיים לרגשיים, הפתרון לבעיות הרגשיות לא יכול לבוא מהכלים הלוגיים, ולהפך כלים לוגיים טובים יכולים לפעול באיזון הנדרש רק כאשר הם לא מנווטים לצורך תיקון של מערכת רגשית, אחרת זה פועל כאילו תחת שוחד שמעוור עיני חכמים, אדם שמחפש באמת תשובות צריך להיות נטרלי ולהיות מסוגל להפוך את דעותיו ולא להשתמש בהם על מנת להצדיק טענה רגשית החיונית לתחושותיו מראש, העולם וגם אלוהים לא זקוקים למגנים אם הם שם הם שם בזכות ולא בגלל שמאלצים אותם לשם, לעשות קיצורי הגיון על מנת למצוא תשובה בכל מקרה זה פוגע באיכות הפתרון, קצת סבלנות, אני סומך עליך שאם קצת תרגע, ואם תלמד לא להשתמש ביכולת השכלית על מנת לנגח אולי באמת תוכל להביא תועלת וקודם כל לעצמך, היום אתה משתמש בכלים שיש לך כצעצועים כלפי חוץ, זאת לא המשמעות שאמורה להיות להם, למשמעויות יש כח והרמוניה יותר חזקים ושווים מצורת שימוש זאת, מי שבאמת אוהב אמת במובן העמוק של הביטוי יודע את זה בתוכו, אז בוא כנס את נוצות הטווס, וכתוב באמת את השאלות שלך אל היקום אל עצמך אולי כולנו יחד כאן נוכל לתת כל אחד את חלקו בתשובות ואולי בבנית השאלות הנכונות

למעלה