תשובה לשאלה - מי הוא יהדי?.

תשובה לשאלה - מי הוא יהדי?.

שלום! אחת השאלות הקשות היא, הגדרת מי הוא יהודי? לי, יש תשובה ניצחת, אשר תענה לכל הזרמים ביהדות. ((כמובן, בהלצה מגלומנית). יהודי - הוא אחד "אהבל", אשר מוכן לבוא לישראל, ולהתגייס לצבא. יהודי - הוא עוד אחד, אשר יבוא ויתרום להקים ארבעה מקוואות, שלושה בתי כנסת, שני ספרי תורה. בתאום עם "האחד והיחיד", הרב עובדיה יוסף. יהודי - הוא תאילנדי קטן, אשר מוכן להצהיר, כי לא יאכל כלבים וחתולים משוטטים. יהודי - הוא ערבי אשר יתאבד סולו, מבלי לאבד אחרים אתו. יהודי - אחד שהאם אמא של האם אמא שלו, שמה "תמר" ולא אסתר. יהודי - אלה אנחנו, עם כל החסרונות הרבים, והיתרונות המעטים שבנו. בברכת שאלת השאלות: "אני יהודי"?????

קפת

New member
על פי ההגדרות האלה

יש לי לפחות 3 חתולים יהודיים. בטוח.

יס באך

New member
אני לא יהודי

אני ישראלי ממוצא יהודי. בת"ז של הילדים שלי כבר כתוב שהם ישראלים. מה הגליק הגדול... סוף סוף נגמרו חיבוטי הנפש והתחת. אני ישראלי ממוצא יהודי, אי לכך הקשר "הלאומי" למוסטפא מאום אל פאחם עמוק מהקשר שלי לאברהם-ינקל מברוקלין - קאפיש?

חתולים?? אין דבר כזה.

בוקר טוב! בירושלים, אין לנו חתול וחתולים...יש לנו "חתולה וחתולות". אין מה לעשות, זנ מנ יש בירושלים..רק חתולות נקבות. לכן, ודאי חתוליה של "קפת", אינם יהודים. יס באך - אף לי יש קשר עם "עמאד" מעארבה, יותר מהקשר שיש לי עם "חנה" השכנה. אך, הוא מוסלמי, ואני יהודי..אין סתירה בינינו.

קפת

New member
וואלה?

ואני חשבתי ש"חתולה" במילרע זה סוג של בורקס. או סרט.

יס באך

New member
אם 'תה לא חושב

שיהדות היא לאומיות, אז אין סתירה בינינו- והנה בא גואל.

נינטייב

New member
יהודי הוא

מי שרץ לשירותים 5 פעמים ביום, או זוחל לשירותים פעם בחמישה ימים, מתלונן על הבעיה אצל הרופא, ומתלונן באזני אשתו על הרופא היהודי נטול היידישקייט.

קפת

New member
יהודי הוא

מי שאוכל בליל הסדר מרק עם קניידלך וחריימה. ואני לא מכירה אף חתול שמתנגד לפיוז'ן הזה. מש"ל.

מיהו יהודי?

בוקר טוב! בדיחה עם מוסר השכל בצידה. היה מפקד בפולניה, כשהגיע סטודנט יהודי אחד לרובריקה "לאומיות", הרהר רגע וכתב: "יהודי". סנט וגער בו הפוקד ואמר לו: בפולניה אתה יושב ואזרח פולניה אתה, הרי שפולני אתה. אם כן, מה ראית לכתוב יהודי? ענה לו הלה: אבי ואמי יושבים כל ימי חייהם בברלין, והם גרמנים, אח שני - בבוקארשט, והוא רומני. אחות אחת יש לי בפאריס והיא צרפתיה. אחות שניה בלונדון, והיא אנגליה. דוד אחד יש לי בבודאפשט, והוא הונגרי...נמלכתי בדעתי ואמרתי: במשפחה גדולה כזו, יכול להיות אחד יהודי.

s o o m s o o m

New member
אני אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo188.gif|ל

שאו את חרוני אל אפיכם ושחו-נא לי אפיים! (קיצור- תרדו לי. גם אלוהים צריך זיון מדי פעם)

קפת

New member
אנחנו מאוד שמחים בשבילך, אלוהים

אבל אפילו שאת זו את, לא נוכל לרדת לך אלא אם תמציאי לנו תעודות רפואיות המוכיחות שאין לך HIV HPV הפטיטיס A B וC , עגבת, זיבה, הרפס סימפלקס, הרפס גניטלי ומנדבושקס. את אלוהים, זו בטח לא בעיה גדולה בשבילך להביא את זה. בשם צוות היורדים, הה, באתי על החתום ד"ר קפת נ.ב.: נחמה, יש לנו פה עוד מקרה של הלוצינציות סכיזואידיות. תכיני את הזריקות של החיוכים, בבקשה.

ברדקיסט

New member
הופתעתי

הופתעתי לגלות את "בן תרבות" גם כאן. אתה איש מיוחד במינו באינטרנט. אני מעריץ את ידיעותיך הרבות בכל נושא ונושא. כשצריך להיות רציני, אתה סוחף אחריך בדיעות ובידיעות.

למעלה