תשובה לשרון על ככה מענגים

מורפיום

New member
תשובה לשרון על ככה מענגים

אז ככה!! קודם כל אני לא חושב שאני ישב לשיחות נפש ארוכות עם האישה איתה אני הולך לשכב אולי את מתכוונת רק לגברים נשואים שהתחתנו ואז יש להם הרבה זמן לשיחות מוטיבציה אבל ב ח י י ך? נו את מאמינה שאישה שפגשתי פעם שלישית או רביעית ואני מתכוון להיכנס איתה למיטה (לא מאמין בכניסה לאחר פגישה ראשונה) אני יתחיל לשאול אותה מה מענג אותך וכל השאלות האחרות שהעלית שם? ואני לא מאמין ששום גבר אחר יעשה את זה כי היא תזרוק אותו מהדירה (אם היא שלה) או תברח (אם היא שלו). גבר שרוצה להיות מאהב טוב צריך להקשיב לחוש ולשים לב לפרטים הקטנים כגון: כאשר אני נוגע בבחורה באיזור מסוים אני רואה את התגובה שלה ולפי תגובה זו אני מציין לעצמי לשוב לאותו מקום או להמשיך ולחפש מקומות אחרים האם כאשר אני מלקק פה מלטף שם איפה היא נאנחת בצורה חזקה יותר וכו` כי בסופו של דבר הגניחות זה מה שאנחנו מחפשים לא? הגניחות הבלתי נשלטות האלה שאפילו לפעמים מגיעות לרמה של צעקה רמה. אז כמו שאמרתי לחוש לראות לשמוע ולשים לב לפרטים הקטנים!!! עלק לשאול אותה חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייי ולכן הנשים טיפ קטן!!! הרי אתן יודעות ששום גבר לא ישאל אותכן מה אתן אוהבות וכו` אז תעזרו לו לגלות בעזרת האנחות שלכן ההתנשפויות שלכן הצעקות ועוד כל מה שבא לכן לראש רק גלו לו בדרך כלשהי מה אתן אוהבות. ולשאול זה אולי טוב כאשר את נשואה אבל לכל הרוחות מה התחתנת עם גבר שלא יודע לענג אותך? מה לא שכבתם לפני החתונה? והרי ידוע לכל מה ההבדל בין בעל למאהב? תשובה: 45 דקות נוספות במיטה. מה ההבדל בין האישה למאהבת? תשובה: 25 ק``ג שלכם תמיד מורפיום.

Cגל.

New member
מעניין אותי כמה מתוכן זייפו לך....

בטח כולן!

shoteret 27

New member
כאן שוטרת27 - Cגל מתוקה שלי

היי סקסית ברוכה הבאה למועדון חברי פורום סקס שמחתי לראותך כאן המשיכי לבקר אל תשכחי לשמור על קשר ממני

תגידו תגידו חלק 2

נושא ההוראות כבר נדון בהרחבה ראה מה כתבתי ב 26.11 - תגידו תגידו חלק 1 גברים בעלי ניסיון ורגישות לא צריכים ספרי הוראות נשים שאוהבות סקס והן ללא עכבות, יביעו את עצמן כבר. ובברכת מין בטוח, אני אגיב על עניין המשקל - הרבה פעמים אני שומעת מגברים: ``גבר הוא לא כלב, לא אוהב עצמות`` גברים אוהבים שהאישה שלהם, או החברה, תהיה חתיכה, שכולם יראו! אבל למיטה הם בוחרים להם, בשקט בשקט, אותנו, המלאות

למעלה