תשובה מהירה בבקשה...

תשובה מהירה בבקשה...

אז ככה אתמול הערב יצאנו בנות לטייל ונפגשנו עם 3 בנים... 2 הלכו הבייתה כי היו שיכרוים ואחד נשאר עם חברה שלי. אז אניהלכתי משם לפני שהשיכורים הלכו לבד לכיון ביתי וידעתי שידידים שלי שם. טב ידבנו דיברנוא אז כל החמולה באה חברה אחת שלי התחילה לבכות בגלל חבר שלהה ואז היא ו2 ידידם שלי עישנו את הסיגריה הראשינה שלהם... אני ממש מפחדת שהם ימשיכו. הם נורא קרובים לי ואני יודעת מה זה לעשן (אבא שלי ודודה שלי עישנו) ואיבדתי קרובים בגלל העישון. אני יודעת שאין לי זכות להגיד להם מה לעשות אבל בכל זאת.. מה כדאי או לא כדארי לי לעשות????? בבקשה.. אבל ממש בבקשה... תענה לו מהר!

עצה מאחד שהוא גם ממשפחת הלילה ../images/Emo8.gif

דבר ראשון גם לי יש קרובים במשפחה שמעשנים סיגריות וסבא שלי מת מזה... וגם לי יש חברים שמעשנים... לדעתי את פשוט צריכה להגיד להם תאמת ולאמר להם שלא יעשנו לידך! ועם הם ימשיכו לא תאכלי להיות חברה שלהם! ושהם יעשו תחשבון מה שווה יותר! עם עדין יש בעיות צרי איתי 46339505 בICQ שלך איש הלילה, המגן הרשמי של הלילה

לך מלכת הלילה....

מה שנכון נכון סיגריות מזיקות לבריאות, מה שאני חושבת שאת יכולה במצב הזה לעשות לדבר איתם, להזכיר להם כמה זה מזיק וכמה זה יכול לפגוע בהם, זאת הדרך והשאר כמובן כבר תלוי בהם חוקרת

wildflower!

New member
אמממ... ../images/Emo120.gif

טוב תשמעו אולי מה שאני אגיד עכשיו יעורר פה תגובות אבל בכל זאת... אני לא חושבת שיש משהו רע בלנסות סיגריה. במיוחד בגיל שלנו שאנחנו כל כך סקרנים ומתים לנסות דברים חדשים..אין שום סיבה שלא ננסה גם לעשן. כולנו אנשים בוגרים{אני מקווה לפחות} וכולם מודעים לסכנות שיש בעישון. {אני לא חושבת שקיים עדין מישהו שלא יודע שעישון גורם לסרטן!} ודבר שני... זה שהם ניסו את הסיגריה הראשונה שלהם.זה לא אומר שהם ימשיכו. אני למשל ניסיתי לעשן בפעם הראשונה לפני איזו שנה {כשהיתי בת 15} וזה היה רק מתוך סקרנות..וגיליתי שזה ממש מפגר...זה מגעיל. ככה ש...אני לא חושבת שהם ימשיכו עם זה. אבל אם את עדיין דואגת להם..אני מציעה שתדברי איתם על זה... ותראי להם את הדאגה שלך.. אוהבת בר:)

למעלה