תשובה שם עין על דלק לה'

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
מותק של סידרה, קצרה-בינונית (משלמת ב 4 השנים הקרובות, אתמול קיבלנו מנה ראשונה), סיכון נמוך, לא חלמתי למכור ממנה שקל.
דלק זוממת לפרוע אותה בפרעון מוקדם, בעוד 3 שבועות, כתלות בהרחבת סידרה לח' הארוכה.

תשובה זה תשובה וכמובן לא פראייר. אני משער שהוא זומם למחוק אותנו כי יש קנס פידיון מוקדם מהוון לפי ממשלתי, ו כרגע הממשלתי גבוה (שיא שנתי) אבל עוד שנה בתי ההשקעות צופים שיהיה נמוך יותר, לכן שווה לו למחוק אותנו עכשיו.

דלק קבוצה - פדיון מוקדם מלא של אג"ח לה' ביום 21.1.24, מותנה בהשלמת הרחבת אג"ח לח' | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

לפי ההודעה אנחנו צריכים לקבל 105.67 לכל אגח. הנייר כרגע מטפס אחוז, ל 105.33

מותק של סידרה, קצרה-בינונית (משלמת ב 4 השנים הקרובות, אתמול קיבלנו מנה ראשונה), סיכון נמוך, לא חלמתי למכור ממנה שקל.
דלק זוממת לפרוע אותה בפרעון מוקדם, בעוד 3 שבועות, כתלות בהרחבת סידרה לח' הארוכה.

תשובה זה תשובה וכמובן לא פראייר. אני משער שהוא זומם למחוק אותנו כי יש קנס פידיון מוקדם מהוון לפי ממשלתי, ו כרגע הממשלתי גבוה (שיא שנתי) אבל עוד שנה בתי ההשקעות צופים שיהיה נמוך יותר, לכן שווה לו למחוק אותנו עכשיו.

דלק קבוצה - פדיון מוקדם מלא של אג"ח לה' ביום 21.1.24, מותנה בהשלמת הרחבת אג"ח לח' | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

לפי ההודעה אנחנו צריכים לקבל 105.67 לכל אגח. הנייר כרגע מטפס אחוז, ל 105.33
ל"ח מגובה במשהו?ל"ז לא מגובה,למיטב זכרוני

dw

Well-known member
מנהל
סמוטריץ' בתגובה על המס שיקבל מאיתנו (הנייר בשיא היסטורי)... |ליצן|

Agadoo - Dance (youtube.com)

(טוב, נצטרך לפשפש לראות בתיק אם יש משהו לקזז)

dw

Well-known member
מנהל
מחזיקי לה' - התכוננו להיפרד מאחזקתכם האהובה :love:
תשובה הצליח לגייס בסידרה לח' + קיבל את אישור הבורסה, לכן ב 21 לחודש הוא אונס אתכם למכור ותרד חשיפתכם לפירמה. אם רוצים וגם אם פחות רוצים. :-P:
מה שכן בעוד שבועיים נקבל מחיר שיא היסטורי בנייר - 105.67, כך שקצת קשה להתבכיין יותר מדי על מר גורלנו. |בוכה| |תנין|

דלק קבוצה - התקיים התנאים לביצוע פדיון מוקדם מלא לאגח סדרה לה' ביום 21.1.24 - דוח משלים מיום 1.1.24 | מאיה – הבורסה (tase.co.il)

Reem88

Well-known member
מה עם עסקת ניו-מד?
ירדה מהפרק? לא ראיתי משהו בעניין זה. אין איזה תאריך יעד?

dw

Well-known member
מנהל
מה עם עסקת ניו-מד?
ירדה מהפרק? לא ראיתי משהו בעניין זה. אין איזה תאריך יעד?
לא הודיעו על ביטול ההצעה, למרות שירידת המניה באזור ה 10% (מ 1020 ל 920 כיום) עשויה לאותת על כך שיש כאלה החושבים שזה יתפוצץ.
אני בכל אופן אמרתי תודה לאלה המוכנים למכור עסק מצוין בהנחה והגדלתי חשיפה לפירמה.

העסק ממשיך לעבוד מצוין, להרוויח מיליון דולר ביום, ולשלם דיבידנדים.

Reem88

Well-known member

איתקה (בת)-פרסום תמצית נתוני פעילות 2023 וחלוקת דיבידנד​

"כן עדכנה איתקה, כי במסגרת הבחינה האמורה אושר בהתייחס לשנת 2023 חלוקת דיבידנד בהיקף כולל של כ400- מיליון דולר, הכוללת חלוקה עתידית בסך 134 מיליון דולר הצפויה להיות מוכרזת בסמוך לפרסום הדוחות השנתיים של איתקה לשנת ,2023 אשר מתוכננים ליום ה - 21 במרץ .2024"

dw

Well-known member
מנהל
כפי שרשמתי בשרשור אחר:
(3) קצת על הכלכלה הישראלית | תפוז פורומים (tapuz.co.il)

עידן אמר שהעיסקה ממשיכה. בינתיים הבנות ממשיכות לחלק דיבידנדים נאים, הפורעים את האגחים.
עוד מעט (באפריל) נקבל החזר קרן ב-לו'.

אני מסתכל עכשיו על היקף החשיפה שלי לדלק והוא מה זה הצטמק (בעיקר בגלל פידיון לה'). כרגע בסה"כ 3% באגחים. פעם בימים הטובים היה דו ספרתי (שזה חריג ולא ממליץ לעשות שטויות כאלה). עוד 3% חשופים לאקוויטי.

dw

Well-known member
מנהל
בחודש הבא מחזיקי האופציה האחרונה של דלק מתבקשים להביא לנו כסף :p
(מועד מימוש אחרון ב 14/4)

למעלה