תשובה שניה מאונ´ ת"א - לידיעתכם

תשובה שניה מאונ´ ת"א - לידיעתכם

שלום לרוקדים בפורום הגיעה אלי תגובה נוספת מטעם אוניברסיטת תל-אביב ואני מביאה זאת לידיעתכם: "עדה שלום, הגיע לידי הדוא"ל ששלחת בנושא העלאת המחיר בימי חמישי. איננו מקילים ראש ובהחלט ערים למתרחב מסביב, אך נוצרה מציאות שמכתיבה קבלת החלטות והפעלת שיקולים שונים מבעבר, לנוכח עלויות שהרוקדים אינם עירים להם: אבטחה, עליית המע"מ, מיזוג, חשמל, הפעלת עמדת קפה חופשית מדי ערב ועוד. אני סבורה שבחינה מקצועית, רפרטואר ותשומת לב, ניתן השירות וההרקדה ברמה הגבוהה ביותר, לשירותך תמיד, מירב זיו - ישיר במשרד טל´ 6409674." עניתי בתשובה שלמעט אבטחה כול העליות הנ"ל שהם ציינו לא שונו מהשנה שעברה, וכי מחיר ריקודי העם שלנו צ"ל בגדר ה"עממי" לאור המצב הכלכלי הקשה היום ואם כבר העלו אז היו מעלים בשקל אחד כמו בכל השנים, ומשום שהם (האוניברסיטה) הראשונים שמעלים את המחיר אני פניתי אליהם והודעתי כי לא אמשיך לרקוד שם ואתמקד בהרקדות אחרות בתקווה שהמחיר שם לא יעלה. מי שרוצה לתרום למאמץ שעשיתי מוזמן להתקשר אליה, או לפנות בפקס מס´: 03-6408909 דואר אלקטרוני: [email protected] אני רוצה לומר לכם כי זוהי תגובה שנייה וזה אומר שהם לא אדישים, אני פונה אליכם הרוקדים בפורום שאיכפת להם - עזרו לי במאמץ - מלחמתי היא מלחמתכם, ניצחוני - הוא ניצחונכם. הגיע הזמן שמישהו יילחם על מנת לעצור את המחיר כי אחרת איני יודעת לאן זה עוד יגיע. עדה

למעלה