תשובה..

תשובה..

היי!!! לספר קראו "אותי בחרו מכל הילדים.." הספר בעצם מספר על הכל מנוקודת המבט שלי למה החלטתי לכתוב את הספר- הורי ומשפחתי חששו שם יאבדו אותי בגלל אותה מתווכת, על החיים כמאומצת על קשיים עם ילדים שמתגלים בדר"כ כעם רע, על התמודדויות שדווקא לי היה ממש קל בשל ביטחון עצמי גבוהה.. הכניסו בי את הקטע הזה חזק בתור ילדה זה בא בטיבעיות בלי הרבה מאמץ, עם המון אהבה.. תודות שלי למשפחה ועצות לילדים מאומצים ולהורים מאומצים כי באמת עברתי הכל בכל הקטע של האימוץ הופעתי בטלויזיה בתוכנית של דליק על ילדים מאומצים ואחר כך הופעתי בעיתון, עשו עלי ממש כתבה שלמה! וואי אני ממש מרגישה רע עם עצמי שאני מפציצה אתכם בעובדות עלי.. אנא זה לא מהשתחצנות אני פשוט נורא אוהבת לדבר על הנושא הזה אני מרגישה ממש גאה וממש מבינה.. באמת כל שאלה אני בסה"כ בת 16 אבל עם המון ניסיון בקטע הזה... יום טוב איב

שולינקה

New member
לאיב המתוקה,,,,גם אני גאה בך

מאחלת שכל ילדינו ירגישו ויתנהגו כמוך.חשבת ,אולי ,להוציא את הספר לאור? גם ליהי קנדל עשתה זאת.אכן,חסרה לנו בארץ התיחסות לנושא האימוץ,כל שכן מ"יד ראשונה".את שומרת במקרה את הכתבה העיתונאית? ומתי היתה התוכנית בtv ?.מקווה שאיני מפציצה אותך בבקשותץ שבת-שלום.

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif איב ../images/Emo51.gif ונשמח לישמוע

יותר על הספר וכמו שכתבו לך גם ליהי קנדר (שאני בקשר איתה אישית) כתבה ספר על נושא האימוץ אז אשמח לישמוע מימך ומה זה חשוב הגיל אהה??
העיקר הניסיון. חג אהבה שמחחחח
שיר

חחחח ../images/Emo9.gif

אוקיי אז רגע.... חשבתי להוציא את הספר לאור אבל אם אני אעשה זאת הספר יעבור שיפוצים כיוון שכתבתי אותו כשהייתי בת 12 רמתו קצת נמוכה.. הסיפורים מאוד יפים אבל רמתו מאוד חשובה אני מניחה שאני אעשה את זה יותר מאוחר.. את הכתבה אני מניחה שאמא שומרת כמו כל דבר שעשיתי מילדות.. התוכנית הייתה ב1998 כשהייתי בת 13 אם אינני טועה. לגבי איך לספר לילד שלך את הנושא.. אני הייתי ילדה מאוד סקרנית ושאלתי את אמא בגיל שנה וחצי אם שתיתי מהציצי שלה.. ואז התחיל תהליך ההסברה מה זה בעצם ילדה מאומצת.. מעבירים את זה בטיפטופים בשפה של ילדים "לא יצאת מהבטן של אמא אלא מהבטן של אישה אחרת" יש לי עוד אחות מאומצת שקטנה ממני ב6 שנים ואני זוכרת היטב איך סיפרנו לה את זה מהרגע שהיא התחילה להבין משהו בכלל סיפרנו לה שאמא לא ילדה אותה ושאמא מאוד אוהבת אותה ובשבילה היא ילדה שלה כי זה מה שנכון זה לא חשוב מי יולד אותך אלא מי שמגדל אותך ואוהב אותך.. מקווה שקצת עזרתי... יום טוב איב

שולינקה

New member
השיפוצים יהיו בעיקרם טכניים

ואני חושבת שהרבה גורמים ישמחו לעזור לך,ויותר מכך,לממן את הבאתו לאור של הספר.לשיקולך ושבת שלום.

לימור1

New member
איב יקרה,

נשמח אם תוכלי לסרוק את הכתבה כדי שכולנו נוכל לקרוא אותה.

מיכל@ל

New member
את מותק,את יודעת ../images/Emo13.gif

יש לי כל כך הרבה שאלות אליך,אבל אני לא "אפציץ" אותך בכולן
אני שמחה שאת כאן

למעלה